Restaurant de toerist breda

Geplaatst op: 28.08.2019

Wij arrangeren voor u een disco, verzorgd door een professioneel bedrijf uit de regio. Hotels in de buurt Bekijk alle 16 hotels in de buurt.

Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Eet fan 89 punten. Bedank wimloonen. Bekijk alle 16 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 94 attracties in de buurt. Schrijf een beoordeling.

Erg tevreden over de service en de enige friettent in de wijk die nog echte frietjes maken.

Kregen frietjes. Voorzieningen Wi-Fi Overnachten Hotels in de buurt. Type reiziger. Hotels in de buurt Bekijk alle 16 hotels in de buurt. Hoe was jouw ervaring.

Inloggen Lid worden.
  • Alle gegevens weergeven. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Wat een chagrijnig personeel!

Hoe was jouw ervaring?

De Toerist op 11 september Waardering van reizigers. Lang moeten wachten bij het kotje om te mogen bestellen. Het eten was ook slecht. De Toerist beschikt over een zaal. Bedankt voor je hulp! Dit was volgens de uitbater geen probleem.

Restaurant de toerist breda gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Heel goed 1. Super plek. Na lang wachten toch eindelijk de bestelling opgenomen. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Amai wat een droefenis hier.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Dit was volgens de uitbater geen probleem. Huisdieren zijn omwille van de hygiëne niet toegestaan, met uitzondering van het terras.

Beoordeeld op 30 september uitstapje restaurant de toerist breda tennisclub. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Dit was volgens de uitbater geen probleem. There are great speakers and lights, and of course delicious food. De jonge dame had totaal geen zicht voor de klanten om ze even te begroeten.

Contactgegevens

Super plek! Op het terras kan een barbecue worden verzorgd of men kan er eenvoudig een maaltijd uit de frituur of het restaurant nuttigen. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Beoordeeld op 10 april via mobiele applicatie Heerlijke frieten. Locatie en contact. De jonge dame had totaal geen zicht voor de klanten om restaurant de toerist breda even te begroeten. Uitstekend kerstdiner. Voor herhaling vatbaar juist omdat het rookvrij is. Is dit een caf. Bezoek website.

Fotogallerij

Voor feesten of partijen kunnen wij zorg dragen voor de muzikale omlijsting. De zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten en partijen, condoleances, recepties, repetities e. Tja… wat moet je hier nou van zeggen.

Ze dient tijdig te worden gereserveerd, peren! Dit was volgens de uitbater geen probleem. Vond het al vreemd dat het zo rustig was en buiten alle tafels gewoon leeg waren.


Facebook
Twitter
Comments
Shivanie 30.08.2019 10:01 Antwoord

Bedankt voor je hulp! Huisdieren zijn omwille van de hygiëne niet toegestaan, met uitzondering van het terras.

Jacob 06.09.2019 20:26 Antwoord

Wij arrangeren voor u een disco, verzorgd door een professioneel bedrijf uit de regio.

Dionisius 06.09.2019 13:53 Antwoord

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Beoordelingen filteren.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.