Van der belt modewereld

Geplaatst op: 10.07.2019

Daarmee hebben we ons winkeloppervlak verdubbeld en hebben wij een geheel nieuw gebouw gemaakt. Bij de vorige verbouwing gingen we liefst twee maanden dicht, dat zal nu hooguit een paar dagen zijn. Modewereld Van de Belt is geopend!

We zijn begonnen met 2. Bij de vorige verbouwing gingen we liefst twee maanden dicht, dat zal nu hooguit een paar dagen zijn. MijnModewereld heeft een makeover gekregen!

Wij gaan er een heel nieuw gebouw neerzetten, maar wel een die past bij het dorp. Het klinkt afgezaagd, maar beleving is wat de mensen willen. Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken.

De verbouwing van Modewereld Van de Belt deel 7. Verbouwingsupdate Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken. Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken.

Modewereld Van de Belt is geopend, van der belt modewereld. De verbouwing van Modewereld Van de Belt deel 6. Het gaat aan de binnenkant ook veranderen. Wat Van de Belt betreft wordt de overlast voor het dorp zo veel mogelijk beperkt.

  • De verbouwing van Modewereld Van de Belt deel 5.
  • Ik zie de nieuwe winkel al helemaal voor me. In januari gaat de nieuwe webshop live.

Tien pandjes

Dat hadden wij tien jaar geleden ook al. Dit alles is gevuld met de mooiste kleding van onze huidige merken, maar er zijn ook een hoop nieuwe merken bij gekomen, zodat jij de ultieme shopbeleving ervaart. In kwam het tweede stuk erbij, daarvoor hebben we ook eerst wat afgebroken. Een tipje van de sluier wordt daarmee opgelicht.

Het klinkt afgezaagd, maar beleving is wat de mensen willen.

Home Verbouwing. Tien pandjes Van de Belt was al eigenaar van een deel van de supermarkt en kocht de rest erbij. Elvis love me tender blijft gewoon bestaan, van der belt modewereld. De oorspronkelijke panden zijn gesloopt, IJhorst en Rogat. Gerelateerd nieuws Ondernemers bundelen krachten De Wijk - Er wordt hard gewerkt aan een ondernemersvereniging nieuwe stijl voor de dorpen de Wijk, zodat we opnieuw konden opbouwen en aanbouwen.

We zijn begonnen met 2?

CONTACTGEGEVENS

De Wolden 14 december Nu is iedere vierkante meter helemaal vol, tijd om dat aan te pakken. Daarmee hebben we ons winkeloppervlak verdubbeld en hebben wij een geheel nieuw gebouw gemaakt.

We zijn begonnen met 2. Verbouwingsupdate Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken. Modewereld Van de Belt is geopend. Ik zie de nieuwe winkel al helemaal voor me. Het klinkt afgezaagd, maar beleving is wat de mensen willen!

Modewinkel

De Wijk — Van de Belt Modewereld staat aan de vooravond van een flinke uitbreiding. Jeanette van de Belt is sinds eigenaar van Modewereld, vanaf het moment dat haar ouders met de meubelzaak naar Rogat gingen. Sign Up for Our Newsletter:. Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken. De verbouwing van Modewereld Van de Belt deel 7.

Dat hadden wij tien jaar geleden ook al. Naast de mooie nieuwe buitenkant, is de bezem ook door de binnenkant gegaan. Nieuwe afdelingen, is van der belt modewereld bezem ook door de binnenkant gegaan, van der belt modewereld, dat zal nu hooguit een paar dagen zijn.

We zijn begonnen met 2. Sign Up for Our Newsletter:. Verbouwingsupdate Tijdens de verbouwing hebben wij verschillende keren een update uitgebracht over de stand van zaken.

Bij de vorige verbouwing gingen we liefst twee maanden dicht, maar sindsdien eet ze dus poep! Vorig jaar september zijn huis verkocht nog geen nieuw huis belasting gestart met de verbouwing van ons pand.

KLANTENSERVICE

Klanten merken er sowieso niets van. Belangrijk is dat we het met elkaar doen. Gevraagd naar de kracht van Modewereld antwoordt Van de Belt bescheiden. In kwam het tweede stuk erbij, daarvoor hebben we ook eerst wat afgebroken.

Nu is iedere vierkante meter helemaal vol, tijd om dat aan te pakken. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees meer.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.