Wat is een decimeter

Geplaatst op: 02.07.2019

In onze tabel geven we aan dat - van links naar rechts - elke volgende eenheid 10 x zo groot is. NU Beter Duits.

Naar rechts of naar links? Oefenen met het omrekenen van meters, decimeters, centimeters en millimeters. Beter Spellen. Vergelijk het met:  Een briefje van 10 euro is 10 x zo veel waard als een munt van 1 euro. NU Beter Duits. Zit je niet meer op school? Klik hier voor meer informatie over het belang van een leerwerkboek.

Martin van Toll Producties. Elke stap naar rechts is een tien keer zo grote maat: je hebt 10 millimeters nodig om een centimeter te vullen, wat is een decimeter, enzovoort. Je ziet een mooie kast die in je kamer past? Op school leer je ze allemaal kennen. Oefen nu meteen met de uitgelegde stof.

Bij Beter Rekenen krijg je regelmatig zulke sommetjes. De planken zijn 75 cm lang.
  • Hieronder zie je vijf of meer pdf-werkbladen die altijd zonder problemen kunnen worden geprint. Op school leer je ze allemaal kennen.
  • Het is dus maar hoe je het bekijkt.

Je kunt dit op heel veel manieren uitrekenen. NU Beter Frans. De planken zijn 75 cm lang. Een tuinpad is ongeveer 1 meter breed Een flinke tuin bij een rijtjeshuis is 1 decameter lang. Bij gelijke waarde is het aantal munten 10 x zo groot als het aantal briefjes.

Oude maten   Een eeuw geleden was de myriameter  een term voor 10 km.

Met deze leerwerkboeken worden hiaten in kennis voorkomen. Beter Rekenen. Bij dingen voor je verjaardag waarde is het aantal munten 10 x zo groot als het aantal briefjes. De boeken zijn allemaal ongeveer 25 mm dik, wat is een decimeter.

Je begrijpt nu dat je het rijtje meter-decimeter-centimeter-millimeter heel goed uit je hoofd moet leren.

Lengtematen Converteren

Vergelijk het met:  Een briefje van 10 euro is 10 x zo veel waard als een munt van 1 euro. De komma gaat dus één plaats naar rechts of naar links bij het omrekenen tussen meter en decimeter. Het briefje is 10 x zo veel waard.

Tussen een decimeter en een meter zit een factor 10 ofwel n nul. In onze tabel geven we aan dat - van links naar rechts - elke volgende eenheid 10 x zo groot is. Je houdt dan het overzicht, ook voor later, zorg ervoor dat u weet alle rode-lijn hulpmiddelen beschikbaar.

Naar rechts want je gaat in het plaatje ook naar rechts van m naar cm. Het gevolg is dat je het aantal dan door 10 deelt, wat is een decimeter.

Navigatiemenu

Hieronder een paar voorbeelden. De boeken zijn allemaal ongeveer 25 mm dik. Je koopt een boekenkast, waar  boeken in moeten passen.

De planken wat is een decimeter meter per stuk, wat is een decimeter. Slechts n slechte leer-periode kan er de oorzaak van zijn dat een leerling een reken-bouwlaag mist waardoor hij of zij misschien zelfs nooit meer iets van wiskunde zal begrijpen.

Naar rechts of naar links. Elke hoeveel weegt een lege europallet naar rechts is een tien keer zo grote maat: je hebt 10 millimeters nodig om een centimeter te vullen, enzovoort. Een decimeter korten we af met dm. NU Beter Engels. NU Beter Spaans.

Registreren

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. De planken zijn 75 cm lang. Lukt het niet om een werkblad te printen?

Het is dus maar hoe je het bekijkt. De boeken zijn allemaal ongeveer 25 mm dik, wat is een decimeter. Als je na het indrukken van de blauwe knop het werkblad niet ziet, komt dit omdat de Flash-player niet in je browser is geinstalleerd?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.