You have lost connection to the ea servers

Geplaatst op: 14.07.2019

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Giddy up! Beantwoorden 0 Kudos.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Beste, Is het bij Ziggo mogelijk om de server route te laten wijzigen. Het gaat echt niet gebeuren Wanneer ik het spel open en op ''online gaan'' klik krijg ik onderstaande melding: '' you have lost connection to the EA servers ''.

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game. AS da2.

Nieuw onderwerp. Bericht 2 van 21 1? Mijn traceroute laat zien dat de vertraging in het ziggo netwerk zelf miniem is: iets rond de ms. AS ae0. Van kanaal veranderen is alsof je een geluidsonderdrukkende hoofdtelefoon opzet, waardoor je veel minder last hebt van geluid van buitenaf?

Schermafdruk Dit lijkt een architectonische fout te zijn in het spel Battlefield.
  • Help ons Answers HQ te verbeteren! Voor de rest niks.
  • OP had een latency van ms en jij laat een latency zien van ms.

Battlefield 1

Soms kan de internetverbinding tijdelijk verbreken. Zit het probleem bij de servers van EA? Gebruikersnaam of e-mail. Ik had het vergeleken met mijn eigen test ms. The difference between your best and worst ping times should be ms at most.

AS ae Beantwoorden Onderwerpopties Abonneren op RSS-feed Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

Met mijn eerdere router had ik bijna nooit problemen. Pagina 72 van Op de PS3 kan ik wel gewoon online zonder weg te vallen? Ik heb paar dagen geleden een probleem opgelopen met traag wifi van de ps4.

Re: FOUT TIJDENS SYNCHRONISEREN CLOUD-OPSLAGGEGEVENS

Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt. Ook lukt het niet meer om te verbinden met de team speed server. Goedenavond, Ik heb 2 probleempjes: 1.

De meest recente cloud-opslaggegevens zijn mogelijk niet beschikbaar. Welkom Nog geen account. Hallo, een aparte route niet alleen maar ook laten voeren voor deze servers gaat Ziggo echt niet doen, voornamelijke fortnite dat hij de melding geeft.

Onthoud mijn gegevens. Wat is je klantnummer. Zoals hanh zegt en ik ook trouwensYou can have a lot of fun with them.

Registreren

Wanneer ik het spel open en op ''online gaan'' klik krijg ik onderstaande melding: '' you have lost connection to the EA servers ''. Ik heb een v10 modem en daar direct met de kabel,1 meter, mijn ps4 opzitten. Er is geen europese server die interessant is voor je?

Dit speelt zich nu ca. De applicatie die ik gebruik is op aanwijzen van EA.

Onthoud mijn gegevens. In die gevallen kan je de verbinding vaak sneller herstellen door je router opnieuw op te starten.

Dan weet de server nier welke poort te gebruiken. Met mijn eerdere router had ik bijna nooit problemen. Sinds een week staat die op zolder en heb ik veel slechter internet.

Ik weet niet of en waar je de instelling van het poortnummer op de Xbox kunt vinden voor het spel Battlefield, maar zolang meerdere apparaten hetzelfde poortnummer gebruiken zal je dit probleem blijven ervaren. Hier nog een testje over n t-mobile hotspotje op een androidphone, you have lost connection to the ea servers. Helaas staat Internet vol met meldingen zoals deze. Kdenk dat het dan beter is dat je wat verliest maar toch de game nog kunt spelen. Geaccepteerde oplossing.

Re: kan niet online kan geen multiplayer meer spelen

Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt. Beantwoorden 1 Kudo. Hoe vaak krijg je deze foutcode te zien en op welk moment in het spel?

In alle vorige BF's telde men af met tickets, 1 kill was -1 ticket voor de tegenstander. In thread bekijken. Goedenavond, Ik heb 2 probleempjes: 1. Onthoud mijn gegevens.


Facebook
Twitter
Comments
Donato 15.07.2019 18:11 Antwoord

Meestal krijg ik een cannot connect to server bericht. AS ae5.

Una 17.07.2019 03:38 Antwoord

Vooral tijdens connecten van game naar de ea servers onder anderen. Heb telfort 3 en ps4 4 x gebeld maar ze hebben me verteld dat ik de volgende poortnummers moest bekijken of ze niet blokkeerde Geen flauw idee wat dat betekend Heb aan beide kanten gevraagd wat dat inhoud wat ik all

Sara 24.07.2019 14:16 Antwoord

Nu zou volgensmij de router dit moeten kunnen aanpassen zodat beide Xboxen een verschillende externe poort krijgen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.