Zanussi droger doet niets meer

Geplaatst op: 07.08.2019

Kees kit op 14 Februari ,   Simpel , als er wel spanning staat op de print , en hij doet niets , dan is hij defect.

Controleer of de stekker in het stopcontact zit, controleer de zekering in de meterkast.

Gepost zaterdag 15 november Gepost vrijdag 20 maart Maak alle stekker voorzichtig los, sommige stekker kunnen erg vast zitten. U heeft het bedieningspaneel nu helemaal los. Zit er een zekering in die is doorgebrand.? Pak het paneel in een stevige doos in! Nieuw onderwerp Reageren.

U krijgt van mij 6 maanden garantie op de reparatie aan uw printplaat. Bij 1 connectie moet eerst een nederland kaart provincies en hoofdsteden leren worden verwijderd en daarna omhulsel opengeklikt.

Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. Begin pas aan deze klus als u een een fijne soldeerbout ,soldeerfohn hebt en ook een beetje kunt solderen en zanussi droger doet niets meer zeker weet dat bovenstaande het probleem is.

Dit is de voeding van de hele print, is er een grote kans dat de zekering kan doorbranden.

Weer gemeten.

De NC en schakelcontact worden alleen gebruikt. Dus toch na totaal wel 5 uurtjes zoeken project succesvol afgesloten. Dit is bekend maar valt bijna altijd buiten de garantie. Wasdroger bromt maar draait niet augustus 20, Dit kunt u het beste testen met een multimeter of een professional bellen om het probleem te onderzoeken.

Gepost donderdag 19 maart De site heeft de klacht goed begeleid. De NC en schakelcontact worden alleen gebruikt. Echter wil ik toch uitzoeken waardoor hij helemaal dood is! Electrolux Electrolux wasdroger doet niets meer, gaat niet meer aan, zanussi droger doet niets meer. Als de printplaat binnen deze tijd de zelfde klachten krijgt zal de print kosteloos hersteld worden of u krijgt na het nieuwe onderzoek uw geld voor de reparatie terug.

Koken & Bakken

Direct een monteur inschakelen. Heb na het netfilter gemeten. Reparatie handleiding     Zanussi - ZTE     vervang 2 onderdelen op printplaat.

Zorg ervoor dat u de droger loskoppelt van het stopcontact voordat u de oorzaak verder gaat onderzoeken.

Op het bedieningspaneel staat: AKO Mocht de printplaat niet te repareren zijn zal ik dat u laten weten en stort ik het volledige reparatiebedrag aan u terug. Het belangrijkste is dat bij vervangingde LNKGN zonder de de printplaat te beschadigen eraf komt, zanussi droger doet niets meer.

Zie hier voor mee info. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait? De deurschakelaar los gehaald en de gedemonteerd?

Ontkalker voor je koffiezetter

U kunt dit gebied controleren op vuil en verstoppingen. Heb ik het op een coulance regeling bij Zanussi gegooid. Op een andere wcd aangesloten.

Hulp inschakelen van een echte professional?

Printplaat reparatie, zanussi droger doet niets meer. Direct een monteur inschakelen. Verpakking van uw pakket Fornuis Aansluiten fornuis Koelkast Reparatie Kookplaat Aansluiten, hierin zanussi droger doet niets meer voor international school eindhoven bus juiste type gepompt. Zowel de bedrading van de stroomtoevoer als van de stroominlaat van de wasdroger kan doorgebrand zijn, kan de droger nog steeds niet starten.

De monteur heeft de hele print vervangen, inbouwen kookplaat Kookplaat blijft tikken Is uw inductie kookplaat defect en zoekt u een monteur voor de reparatie! De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is.

Het IC-tje switching powersupply die kapot kan gaan en dan ook die weerstand van 47 bij een spanningspiek op het net, kost ook maar iets van 3,5 Euro. Zelfs als de deur helemaal gesloten is maar de deurschakelaar defect is, vervanging is noodzakelijk.

Klusadvies: Zanussi ZTE170 doet niets meer

Hoop op een goede oplossing. De droger gaat niet meer aan? De trommel van de wasmachine draait niet meer Heeft u ook een stinkende wasmachine Miele wasmachine geeft storing Wasmachine maakt heel veel lawaai. Alvast bedankt.

Direct een monteur inschakelen! Nieuwe printplaat is uitstel, en wachten tot hij weer kapot gaat? Miele condensdroger: aanloopcondensator defect.


Facebook
Twitter
Comments
Frederick 10.08.2019 15:57 Antwoord

Dit voorbeeld is van een zanussi droger van het type:  ZTE

Arnoldina 09.08.2019 13:22 Antwoord

Maar is het misschien voor mij ook handig, om toch de R76 47 ohm weerstand te vervangen door de Ohm 2 W draadgewonden weerstand?

Bibi 15.08.2019 04:19 Antwoord

Kom je er zelf niet uit en heb je een witgoedmonteur nodig schakel dan Klusidee in voor een vakman. Update: Na inzetten van de controlunit en 15 minuten testen, het leek allemaal te werken en had de reparatie succesvol afgesloten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.