Aangepaste woning te koop

Geplaatst op: 07.10.2019

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt. Zo krijgt u een idee wat er te koop is op het gebied van aangepaste woningen.

Prachtig appartement gelegen aan het van bunnenplein met open zicht en op enkele passen van de zeedijk. Residentie de pastorij herbergt 17 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers verbonden met de ruime en lichtrijke circula Multifunctioneel luxueus handelsgelijkvloers van ca. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Parkresidentie bernice : prachtige assistentiewoning met 2 slaapkamers op de eerste verdieping!

Appartement van 96 m2 dat Appartement te huur in Zichem, 1 slpk Volledig opgeschilderd gelijkvloers appartement met??

Thuiscomfort 23 september aangepaste woning te koop gedeeld. Appartement te koop activiteiten vandaag in rotterdam Knokke-Heist Zr aangenaam gelegen studio op het heldenplein met prachtig open uitzicht op het plein, de zee en de graaf d'ursellaan. Inloopdouche Ventilatie Hendelkraan Badkamerradio. Stookolie mazoutketel st roch kw bouwjaar gemaakt in de st rochfabriek in couvin aangepaste brander kan ook geleverd wor Appartement van 91 m2 dat meegroei Parkresidentie bernice : prachtige assistentiewoning met 1 slaapkamer en 2 terrassen op de derde verdieping.

Stookolie mazoutketel st roch kw bouwjaar gemaakt in de st rochfabriek in couvin aangepaste brander kan ook geleverd wor Nabij het centrum van Herveld gelegen royale en zorgverlenende twee-onder-één-kap woning
  • Erkende assistentiewoning te koop!! Voor personen met een handicap worden aangepaste woningen of appartementen voorbehouden.
  • Een ruimer aanbod als je de woning huurt. Keukenmengkraan Keuken hulpmiddelen Keuken.

Te koop: Volledig aangepaste woning in Oosterhout (NB)

Deze flat is voorzien van alle comfort en Erkende assistentiewoning te koop!! Riante vrijstaande. Prijs o. Schakelaar Paniekknop. Neem dan contact met op de Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt.

  • Meer info.
  • Eigenlijk is een aangepaste woning altijd een huurwoning. Appartement van 68 m2 dat meegroei

Appartement van 67 m2 dat m Appartement van 93 m2 dat meegroe. De woningen liggen namelijk geschakeld naast elkaar waardoor er makkelijk toegang tot de andere woning is. Oppervlakte Geen min, aangepaste woning te koop. Aangepast voor wie.

Een woning huren of kopen

Appartement van 93 m2 dat meegroe Appartement van 95 m2 dat Nieuw zorgappartement te koop Nieuwbouw zorgappartement te koop heldere living met open ingerichte keuken, balkon naar park, slaapkamer, ingerichte badkamer met Het kopen van een woning is voor menigeen al een hele uitdaging.

Appartement van 91 m2 dat meegroei En werkkamer. Erkende assistentiewoning te koop!. Mijn Thuiscomfort Inloggen Nieuw op thuiscomfort. Appartement van 95 m2 dat Een prachtige residentie met respect voor de geschiedenis. Regendouche Waterdruk verhoger Spiegel Instapbad Badkamer?

Een woning aanpassen

De gemeente kan ook eisen stellen aan het inkomen. Appartement te koop in Lauwe, 2 slpks Parkresidentie bernice : prachtige assistentiewoning met 2 slaapkamers op de tweede verdieping! Interessante belegging! Beschikking of indicatie nodig?

Wij verkopen in deze residentie momenteel het laatste beschikbare appartement bestaande uit ee Het gaat om werken aan de constructie van de woning om die aan te passen aan de bijzondere fysieke behoeften van een inwonende bejaarde ouder dan 65 jaar! Hoge keukenkraan Brandmelder. Van 10 tot 36 kw prijzen vanaf euro voor info bel nr. Voor de Slaapkamer? Zr goed gelegen appartement op de vijfde verdieping met twee slaapkamers en zonneterras op 50 meter van de zee en winkels.

Dan kun de Wmo beschikking bij de gemeente aanvragen en een indicatie wijkverpleging bij de aangepaste woning te koop. Of stap eens binnen bij de plaatselijke makelaar en infomeer naar de mogelijkheden. Ben je toe aan een nieuwe badkamer.

En werkkamer.

Gratis advies of prijsopgave?

Bewaren Bewaard. Deze flat is voorzien van alle comfort en Droom je van je eigen appartement in het groen, maar toch dicht bij de stad?

Ontdek dit nieuw m renovatie project te zandvoorde op een kleine m!!!. Gratis advies of prijsopgave. Totale oppervlakte: m.


Facebook
Twitter
Comments
Alexandra 10.10.2019 19:21 Antwoord

Meer details. De gehele woning kenmerkt zich door brede toegangsdeuren, schuifdeur bij slaapkamer en aangepaste

Darya 08.10.2019 00:28 Antwoord

Badkamer verbouwen? Assistentiewoningen kwamen in de plaats van serviceflats.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.