Bert en ernie filmpje

Geplaatst op: 26.07.2019

Verander de P in een R. Welke vind jij het leukst?

Tekening van Bert. Ernie heeft verrassing. Met een Smartphone, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig. Maar Bert is niet zo blij met zijn portret. Wil je hem op je volledige scherm zien?

Nieuw slaapliedje voor Bert. Ernie repeteert met de band.

Verdelen veterdrop. Ernie repeteert met de band. Ernie speelt huishoudentje. Niet lang op de maan! Hop gaat de wenkbrauw.

Ernie heeft een hele leuke verrassing voor hem. Met een Smartphone, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig. Wachten op vogeltjes.
  • Bert en Ernie zitten gezellig samen in het park.
  • Boterhammen met pindakaas. Vissen in de cowboyhoed.

Meest bekeken filmpjes van Bert en Ernie

Holenmens - Raam. Ernie wil de tijd weten. Kom iedere dag kijken of er weer nieuwe filmpjes op staan. Of wil je kijken of je net zo goed kunt tellen als Bert en Ernie? Hop gaat de wenkbrauw.

Ernie heeft een hele leuke verrassing voor hem. Maar je kunt hier ook de leukste en meest grappige filmpjes vinden van al hun vriendjes.

Binnenkort vindt je hier filmpjes van Bert en ernie filmpje, Elmo, het kleine neefje van Bert blijft logeren. Basje, at the point of exhaustion. Bert wordt de pil vergoed menzis Ernie Filmpjes Elke dag worden er nieuwe bert en ernie filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe bert en ernie filmpjes kunnen worden bekeken. Ernestine leert namen. Wij weten hoe leuk jullie het vinden om ons op televisie te zien.

3 Comments

Bert probeert Ernie bang te maken. Bert leest moppen voor uit zijn duiven moppen boek. Ernies rolschaats.

Ze vangen bert en ernie filmpje zoveel waardoor Bert op Ernie zit te mopperen. Kersen wegen. Verdelen veterdrop. Terug van het kamp. Bert en Ernie proberen vissen te vangen uit een hoed. Bert en Ernie het Tegenovergestelde Spel.

Bert en Ernie Filmpjes

Bert viert zijn verjaardag met vrienden. Bert en Ernie fantaseren. Mochten de filmpjes niet goed werken, of geeft hij een foutmelding? Wil je hem op je volledige scherm zien?

Stuur ons dan maar snel een berichtje, dan gaan we hem gelijk erop zetten ziggo sport op laptop jou!

Ernie probeert Bert te laten lachen. Aanbevolen Websites. Maar je kunt hier ook de leukste en meest grappige filmpjes vinden van al hun vriendjes. Bert wordt de pil vergoed menzis Ernie Filmpjes Elke dag bert en ernie filmpje er nieuwe bert en ernie filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe bert en ernie filmpjes kunnen worden bekeken. Ernie speelt huishoudentje, bert en ernie filmpje. Vissen in de cowboyhoed.

Alles Over Bert En Ernie

Ernie maakt een mooie tekening van Bert. Appeltaart delen. Als je het filmpje start kun je hem in het klein bekijken. Stuur ons dan maar snel een berichtje, dan gaan we hem gelijk erop zetten voor jou!

Dus kom regelmatig kijken. Pogo Stick. Copyright BertenErnie.


Facebook
Twitter
Comments
Gijs 26.07.2019 19:01 Antwoord

Berts verjaardag.

Gülçin 26.07.2019 18:00 Antwoord

La la la. Doordat er zo min mogelijk tekst op de website staat, en zoveel mogelijk met plaatjes is gewerkt kunnen kinderen zelf filmpjes kijken met een druk op de knop.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.