Douche in het engels

Geplaatst op: 31.07.2019

He checks my phone, when I'm in the shower. All right, look, she's not in the shower. En dan weer niet gedouchet, maar ook gedoucht.

Dat gekke zingen van je, onder de douche. Een campingdouche bestaat uit een reservoir bijvoorbeeld een jerrycan met water, die een eindje boven de douchende persoon wordt opgesteld. I've been doing lunges in the shower. Hiervoor gebruikt men een zogenaamde douche bag. Met douchen , onder de douche staan of springen of een douche nemen wordt bedoeld: het doorgaans naakte lichaam gedurende enige tijd onder de waterstralen van een douche houden.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Doe 't niet onder de douche. Dit is een recipint met een tuit, een soort van gieter? Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 jun om
  • Doe 't niet onder de douche. No she's still in the shower.

Ook in de database

Bijna iedereen gebruikt voor het reinigen van het lichaam zeep, een moderne vervanger hiervan, douchegel , douche-olie of doucheschuim. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. In het Middelnederlands werd het woord stort gebruikt, dat overigens in het Afrikaans nog steeds bestaat. Hiervoor gebruikt men een zogenaamde douche bag. Maar volgens de Taalunie is dat niet correct en moet je schrijven, Ik douch, zonder e. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

En dan weer niet gedouchet, maar ook gedoucht. Meestal is de watertemperatuur hiervan centraal vast ingesteld en wordt de douche bediend met een drukknop die een tijdmechanisme in werking stelt waardoor het water na een korte tijd weer stopt, douche in het engels. Een douche of stortbad is een omlaag gerichte bundel van dunne waterstralen die zich gaandeweg verdelen in waterdruppels aangezien ze zich in vrije val bevinden.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden?

Zojuist vertaald

Voorbeelden zien die showering bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Een voorbeeld voorstellen. Voorbeelden zien die of the shower bevatten 41 voorbeelden met overeenstemmingen. Maar volgens de Taalunie is dat niet correct en moet je schrijven, Ik douch, zonder e.

Categorien Gesignaleerd Grammatica Hoe zat het ook alweer, douche in het engels. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

De badkamer van collega Jord wordt verbouwd en er kan niet gedoucht worden! Aan dit reservoir is een kraan en een douchekop bevestigd. Zie de categorie Showers van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Navigatiemenu

Inbouwdouches gaan zelfs tot 60cm. Mensen die niet goed ter been zijn kunnen in een douchestoel zittend gedoucht worden. Op die manier kun je het verder logisch vervoegen: Hij doucht en, Wij hebben gedoucht. Iemand die tijdens het douchen zijn hoofdhaar niet nat wil maken kan een douchemuts gebruiken. Ik kende alleen Italiaans douchen met dezelfde betekenis , maar mijn ouders hielden nogal van Frankrijk… Antwoord.

Voor deze toepassing wordt om onopgehelderde reden algemeen groengekleurd siliconenrubber gebruikt. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, douche in het engels. Ze kende de term uit haar backpackverleden: reizigers die terugdeinzen voor smerige badkamers in exotische landen hullen zich in een wolk deo om andere geuren te overstemmen.

New York Post 4 september DirkJan op 29 november om He checks my phone, when I'm in the shower. Bijna iedereen gebruikt voor het reinigen van het lichaam zeep, een moderne vervanger hiervan, RB Wakker te maken voor: Sweet potato fries van The Butcher, en de voedselprijzen zijn vaak vergelijkbaar.

Definitie van douche

Er bestaat ook een provisorische uitvoering, voorzien van een speciaal mondstuk dat op de uitloop van een mengkraan kan worden aangesloten. Voorbeelden zien voor de vertaling under the shower 21 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik werd bijna geëlektrocuteerd onder de douche.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Douchen tijdens onweer heeft ook risico's: als bliksem inslaat in het waterleidingnet kan iemand die onder de douche staat, eenvoudig gelektrocuteerd worden. Hij staat hier bij me onder de douche.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.