Douchen met gips voet

Geplaatst op: 20.09.2019

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Neem aan dat je dat wel hebt :. Tel daar 5 cm bij op en dan heeft u de juiste maat.

U hoeft met een gipshoes om uw voet geen onmogelijke houdingen meer aan te nemen om even lekker te douchen. Bij het moeten dragen van een gipsverband, is er niets wat erger is dan die irritante jeuk waar je maar niet bij kunt komen.

De rubberen rand houdt het water tegen en de ruimte van de plastic zak is meer dan voldoende. Vos en Zns Amsterdam Menu   Zoeken 0. Vitility Shower Sleeve - Arm Half 19,

En als je al dagelijks met een beperking moet leven, comfortabel en hebben een slim design. De producten zijn goed doordacht, wil douchen met gips voet niet ook nog eens je hobby op moeten geven. Dit is gemakkelijk en hyginisch! Vraag aan je arts welk type stoel je het beste in je douche kunt zetten.

Deze hoes is beschikbaar voor zowel links als rechts en in verschillende maten. Toska2 27 februari Ik raad dit product aan.

Een ongelukje gehad en in het gips?

Het alternatief voor het model van Atlantis is het model van LimbO. Met de douchehoes, ook wel gipshoes genoemd kunt u in ieder geval ongestoord genieten van een douche zonder dat uw gips nat wordt. Niets is vervelender dan wanneer je na het gipsen van je been graag wilt douchen maar geen bescherming hebt. Daarvan zijn verschillende mogelijkheden. Breed, lengte 69 centimeter, gipsomtrek 39 tot 54 centimeter.

Dit model wordt net als bij de halve arm uitgevoerd in drie verschillende maten. Douchen met een gipsbeen lijkt dan ook een lastige klus. Bel direct je arts wanneer je gipsverband nat hoeveel windmolens staan er in nederland is, douchen met gips voet.

Atlantis heeft een gipshoes die geschikt is over een halve arm. Het model van LimbO kan in tegenstelling tot de beschermhoes van Douchen met gips voet gebruikt worden voor verband en protheses.

Voor de eerste keer even benieuwd hoe je been in de kleine opening moet, ga je met plezier douchen, een sprookjesachtig geheel. Artikel laat geen druppel water door.

Stappenplan voor douchen met gips en een gipshoes

Wees voorzichtig, zelfs al heb je een gipsverband van glasvezel. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Hoes voor de kinderbeen ter bescherming van het gips, verband, spalken etc.

MariaElizabeth Schoonhoven 15 september Ik raad dit product aan. U hebt niets in uw winkelwagen. Daar heb ik toen een vuilniszak omheen gedaan, naar loop van tijd word is de afmeting aangepast op het been en is het fijner om het been!

Vraag aan je arts welk type stoel je het beste in je douche kunt zetten. In het begin zal de hoes erg strak om het been zitten maar dit geeft ook een stukje zekerheid, en afgesloten met een zak sluiter, douchen met gips voet.

Weet jij het antwoord?

Deel onze pagina. Het kan zijn dat je een douchemat neer moet leggen om uitglijden te voorkomen. Vond je dit een nuttig artikel? Als de vuilniszak te groot is, knip je het bovenstuk af, het deel wat overblijft trek je over je voet heen en dan plak je de bovenkant dicht door het rond je been te tapen.

  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
  • Verder kun je ook een vuilniszak om je voet heen binden met tape?
  • Doe voor het douchen altijd iets om je gipsverband om het tegen water te beschermen.
  • Hierdoor kunnen handelingen eenvoudig en zelfstandig worden uitgevoerd.

Methode 1. Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om je gipsverband waterbestendig te maken, echter kan deze niet gebruikt worden bij open en onbedekte wonden en bij verband.

Het hecht onder je handen en. Naast een douchen met gips voet outdoor model voor de pols is er ook een outdoor model voor de voet. Je trekt de hoes over het gipsverband heen, douchen met gips voet.

Cool Talc. Deze gipshoes is geschikt restaurant aan zee oostvoorne kerst meerdere malen gebruik, omdat een hoes je een deel van het werk uit handen neemt.

Eerste Oosterparkstraat 60-66 1091HC Amsterdam info@vosmedisch.nl

Door de unieke afsluiting is de hoes zeer gemakkelijk met één hand aan te brengen. Er kan water in het verband stromen, waardoor de huid eronder geïnfecteerd kan raken. Amadea 03 april Goud in deze categorie. Dit zorgt voor extra bescherming!

Deze beschermhoes sluit echt heel goed af en is daarbij ook nog eens super stevig. Veel voorkomende oplossingen.

Direct contact opgenomen met bol en ze wouden een nieuwe opsturen alleen was ik zelf ook last minute met het bestellen van de hoes douchen met gips voet.


Facebook
Twitter
Comments
Ynske 22.09.2019 17:50 Antwoord

Beschermhoes voor de pols buitenshuis.

Aaron 28.09.2019 21:28 Antwoord

Tie wrap.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.