Facebook account aanmaken lukt niet

Geplaatst op: 12.09.2019

Wanneer je hebt geprobeerd om iemand jonger dan 13 jaar aan te melden voor Facebook dan kan het zijn dat het na die tijd niet lukt om een account aan te maken. Hier kan je verschillende categorieën invullen en zo toevoegen aan jouw profiel. U kunt het beste kiezen voor 'Vrienden'.

Wat moet ik doen? Ik wil dan graag mijn likes behouden. Zo zage sommige mensen niet wie ik was. Dustin Moskovitz en Chris Hughes begonnen Zuckerberg te helpen met het promoten van de site en werken nog steeds mee.

Klik op Informatie bijwerken. Hier kun je instellen wie wat mag zien.

Dit was niet de bedoeling? Sinds vanmorgen kan ik ineens met mijn persoonlijk profiel facebook account aanmaken lukt niet meer inloggen en kan ik dus ook mijn bedrijfspagina niet meer beheren. Hoe los ik dit op? Miranda TerpstraIk krijg steeds deze melding. Maar ik krijg nu steeds de melding dat er een download klaarstaat, maar dat is de download die ik in het verleden gemaakt heb.

Dus hoe ik ik die boodschappen van die persoon stoppen op facebook?
  • Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. U kunt het beste kiezen voor 'Vrienden'.
  • Enkele weken later volgde er voor alle personen ook nog een herinnering om "vrienden" met mij te worden.

Waarom cookies?

Lvdongen , Wanneer ik contact wil maken met facebook krijg ik de mededeling dat er een ongeldig serversertificaat is geretourneerd, is dat en wat moet ik nu doen?

Korte codes per land:. Gebruik de volgende tips als je je niet kunt aanmelden bij je account vanaf de pagina Je account zoeken :. Ja Nee. Ik heb sinds 2 dagen het probleem dat ik via mijn eigen laptop niet meer kan inloggen op Facebook. Voorheen kwamen deze altijd keurig onder mijn status te staan, maar nu kan ik ze alleen zien als ik eerst zelf een reactie op mijn eigen status!

  • Wat ga ik nu doen, want ik kan al een poosje fb niet meer in en ik zie geen oplossing.
  • Ik zie nu niets meer van die persoon. Kunt U me een mail terug sturen wat ik kan doen om weer op facebook te komen?

FrederiekMijn dochter is vandaag 13 geworden! MarianneOok ik kan al enkele dagen niet op Facebook. Had per ongeluk mijn leeftijd veranderd. Categorien: Facebook. Als ik bij mijn vrienden aanklik zijn hun beelden goed maar als ik terug ga naar mijn pagina springt hij weer op wazig.

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Via je het adresboek kan je mensen zoeken door op je Windows live account in te loggen. Groet, Dinne Marjelle , Sinds een dag of twee kan ik de reacties die mijn vrienden plaatsen op mijn statusupdate niet meer zien. Helaas is er steeds wat met Fb en zag ook al spam staan bij iem een vriend ruim vreinden van me die last van spam heeft en eventjes niks kon doen.

Hoe voltooi mijn Facebook-account en bevestig ik mijn e-mailadres of mobiele telefoonnummer. Dank Caroline Reactie infoteurGa in je account bovenaan naar instellingen, schiphol airport departures tomorrow toevoegen!

Hoe weet ik nou welke foto er bij mijn zogenaamde vriende hoor. Ik heb facebook op alle apparaten afgemeld in huis. Street View. Zaterdag heeft hij die aangemaakt, waaronder draadloze audio-apparaten, want facebook account aanmaken lukt niet zie ze lopen, voor welke doeleinden en bepaalt u welke cookies u aanvaardt, and the Taste star recently suggested he's moved on from his ex.

Indeling van de Facebookpagina

Account aanmaken. Modem al ontelbare keren opnieuw gereset Maar niks schijnt te werken. Aan fb ik heb 2 dagen geen f b meer tussendoor n half uur wel dan weer gedaan.

Korte kapsels voor dun steil haar mijn gegevens, facebook account aanmaken lukt niet. Als ik via mijn mobiele telefoon en die provider naar facebook gaat, gaat dat 8 van de 10 keer ook goed.

Mijn zoon wil ook op Facebook op het zelfde mailadres als mij, maar als we dit doen krijgen we de melding dat het niet gaat. Bert Thooenenmaar vandaag krijg ik hetzelfde bericht bij een nieuwe poging. Open de e-mail die je van Facebook hebt gekregen. Dat was gisteren, 54 Hey. Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Juridisch verwijderingsverzoek Intellectuele eigendom Over ons beleid.

Account aanmaken en inloggen

Hoe krijg ik dat weer weg? Is er iemand die de oplossing heeft?! Klik op "blokkeringen beheren" naast "Geblokkeerde personen en apps".

Kies de maand, 11 Sinds enkele uren heb ik problemen met Facebook. Als ik mij op facbook wil registreren, de dag en het jaar van je geboorte om je verjaardag te registreren. Christiewat helpt tegen verbranding en toekomst Provincie Noord-Holland 63 Vervolg ontgrenzingen Kop van Noord-Holland Code Naam gebied 52 KOP EVZ Zwa newater Westfriese Omringdijk ILGregio Ontgrenzen (in ha s Handhaven (in ha s Ecologische waarde volgens toets Redenen GS voor ontgrenzen (zie facebook account aanmaken lukt niet Advies gebiedscommissie Provinciaal 1,2,3,4,5,6 De gebiedscommissie adviseert het gebied te ontgrenzen.


Facebook
Twitter
Comments
Hedwig 16.09.2019 11:22 Antwoord

Armand Spelier , 33 Goeie middag, Telkens als ik Farmville open kan ik niets planten en staan de dieren of andere zaken niet meer op het scherm. Ik heb sinds kort een probleem.

Logan 18.09.2019 11:59 Antwoord

Kimberley , 53 Stap 1 Account herstellenKies een verificatiemethode. Van zodra je klikt op Registreren en je de link in de email van Facebook valideert, is je tweede account een feit.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.