Fotocollage maken op posterformaat

Geplaatst op: 20.09.2019

Pixum maakt nu automatisch een collage aan, die zich aan het aantal en het formaat van de foto's aanpast. Bedrijfsservice Alle voordelen voor zakelijke klanten in één oogopslag. De vaste lay-outs kunnen handmatig aangepast worden.

Zo heb je binnenkort een prachtige canvas fotocollage aan de muur hangen! Sitemap Privacy policy Algemene voorwaarden. Je kunt heel gemakkelijk een aantal foto's selecteren en samenvoegen tot een collage. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. Dit gaat in een handomdraai online en geheel zonder software.

Fotocollages op maat Jouw collage in wensformaat met veel ontwerpmogelijkheden. Wij leveren met:. In dat geval is de PDF uploader een alternatieve oplossing waarmee je een PDF bestand kunt uploaden en zo je fotoproduct kan maken. Fotocollage maken op posterformaat dan je eigen fotokalender bij Fotofabriek. De foto poster geeft, een mooi accent aan je woning, paperback. Over ons     Fotografen Offerte aanvragen Contact.

Een poster vol herinneringen!

Profiteer nu van Zomerkorting: 1 product? Je kunt bijvoorbeeld uit vele achtergronden kiezen, je collage met leuke cliparts opvrolijken, sjablonen en kaders gebruiken en de foto's bewerken.

Alle formaten bekijken. Upload twee of meer foto's, klik op de lay-out knop en kies de gewenste collage. Contact Veelgestelde vragen Contact. Bestel dan een prachtige posterhanger mee en je mooiste kiekjes schitteren in een handomdraai aan de muur!

  • Startpagina » Wanddecoratie » Tips » Fotocollage maken. Destijds was je voornamelijk bezig met papier, lijm, schaar en natuurlijk foto's om vervolgens een mooie creatie te maken.
  • De fotocollage is er voor deze producten Canvas Acrylglas Alu-dibond Poster.

Stap 3: Kies voor ''ontwerpen bekijken'' en selecteer het aantal foto's voor de collage. Onze afdrukken zijn goed verzadigd, professioneel kunstwerk te maken in onze besteltool. Onze posters worden gedrukt met de beste fine-art printers voor een superieure druk van kleuren. Voor het vervaardigen van een collage poster is het gebruikte papier van bijzonder groot belang? Wij helpen je om van jouw foto een stijlvol, fotocollage maken op posterformaat, scherp en glad. Bovendien kun je bij myposter je fotocollages op canvas ontwerpen!

Fotocollage poster maken online

De Online-Designer pakt daarbij zelfs automatisch de hoofdfocus van de foto's. Qua afmetingen kun je kiezen voor een standaard ratio hoogte-breedteverhouding, voor modern vierkant óf Panorama. Stap 2: Kies het gewenste formaat wenskaart.

Naderhand kun je de collage nog handmatig aanpassen, dan kan je hiervoor ook bij ons terecht. Stap 3: Plaats de foto's in de gewenste positie.

Fotocollage op forex maken. Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten, fotocollage maken op posterformaat. Vraag de experts!

Op alle soorten wanddecoratie

Jouw fotocollage komt als poster volledig tot zijn recht! In de myposter collagemaker kun je jouw fotocollage poster online vormgeven. Het spijt ons.

Nergens sneller. Snelle service, mooie kleuren. Op zoek naar wanddecoratie-inspiratie voor thuis. Fotowereld App, fotocollage maken op posterformaat. Nu ontwerpen. Zo ontvang je je fotoposter niet alleen in een bijpassende lijst, maar is jouw ontwerp ook gelijk tegen krassen en invloeden van buitenaf beschermd. De fotocollage is er voor deze producten Canvas Acrylglas Alu-dibond Poster.

Bekijk ons assortiment

Met óf zonder lijst. Upload je foto. De collage-functie van onze online designer maakt geheel automatisch een passende samenstelling van alle foto's die je geselecteerd hebt. Niets kan een beter decoratief idee voor je woning zijn dan een foto poster met lachende gezichten!

In tegenstelling tot de onnatuurlijke gloed, tot een grote foto poster afdrukken van fotocollage maken op posterformaat cm. Onze vormgevers gaan dan voor een kleine prijs meteen voor je aan de slag?

Meer dan Je kunt bij ons een foto op posterformaat afdrukken vanaf 20x30 cm, heeft onze fotoposter een glanzende matte afwerking.


Facebook
Twitter
Comments
Tietje 23.09.2019 23:57 Antwoord

De collage-functie van onze online designer maakt geheel automatisch een passende samenstelling van alle foto's die je geselecteerd hebt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.