Fresh and rebel rockbox brick

Geplaatst op: 09.08.2019

Cindylaure Lebbeke 1 december Arni 22 oktober Ik raad dit product aan. Kies je winkel en klik op onderstaande link om de beschikbaarheid in andere winkels te bekijken.

Mooi design ook. Heldere klank en stevig volume. Heel mooie speaker maar gaat even luid als een iPhone 8 plus. Hulp nodig? Vorm en kleurvariatie is leuk. Accu gaat zeker een hele dag mee.

Wifi is beschikbaar in verschillende standaarden. Fijne en handzame bluetooth box met goed geluid. Op voorraad? Een goeie en mooi vormgegeven speaker. Verder zijn de knoppen Uiteraard was hij er erg blij mee. Voorzien van een gestanst logo en vastgeschroefd met een knop van geborsteld metaal.

Uitschrijven kan met 1 klik.
  • Leren label De herkenbare Fresh 'n Rebel signatuur.
  • Erwin31 4 december Ik raad dit product aan.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Als je zoekt naar een betaalbare speaker dan is deze zeker een aanrader. Bij veel muziekstijlen klassiek, rock bijvoorbeeld echt slechte kwaliteit geluid. Zou je een vriend in dit product aanraden? Groot pluspunt is de powerbank, zodat je ook je smartphone of tablet tijdens het afspelen nog kunt opladen. Hele gave speaker! Geschikt voor batterijgrootte.

  • Naast het stofje en het zacht aanvoelende kunststof zijn de gadgets te verkrijgen in verschillende kleuren die zowel op mannen als vrouwen gericht zijn.
  • Bij ons geldt: hoe beter de test, hoe zwaarder het oordeel meetelt in de expertscore. Speel je favoriete nummers op volle sterkte af en dreun lekker mee op de beat dankzij de eersteklas drivers en de passieve bas.

Snelle bezorging en meteen te gebruiken. Moos 15 januari Ik raad dit product aan. Handig dat je je telefoon er ook mee op kan laden. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Een mooi gevormde, kleine speaker met goed geluid.

Reviews van de Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq

Of geef je thuis een Robertina 13 augustus Ik raad dit product aan. Tof product, enige minpunt is dat het de eerste keer wat moeilijk te verbinden is.

Alleen diepste bastonen vallen wat weg maar bij gebruik op slaapkamer is dat geen nadeel. Chris72 Gelderland 27 december Ik raad dit product aan. Jos 21 juni Ik raad dit product aan. Vul nogmaals in aub. Eenvoudig te koppelen met Bluetooth. Prima geluid.

Gemiddelde score gebruikers

Neem contact op met onze klantenservice. Schrijf hier je bericht Schrijf hier je bericht. TheRealRobbe 3 januari Ik raad dit product aan. Bediening is zeer eenvoudig en gemakkelijk.

Prima boksje voor in huis. Het volume op de box is lastig te regelen met enkel de box. Alles over Coolblue. Slowman Niet vergeten op vakantie 7 maart Ik raad dit product aan. Deze samenwerking heeft geen invloed op de beoordeling van de speakers in deze review.

Bussumse Bussum 10 januari Fresh and rebel rockbox brick raad dit product aan! Voordelige koop leuk design. Ideaal voor wie op zoek is naar een kleine en mooie speaker. Chillen met muziek op het strand, rustig muziekje tijdens het studeren, beginning first as an intern.

FLAWLESS EPIL01

Telefonisch bestellen? Draadloos muziek Rockbox Brick maakt gebruik van Bluetooth om draadloos vanaf je telefoon, tablet of notebook muziek te streamen.

Bij de eerste verbinding maken was de accu wat aan de lege kant, dan lukt verbinding maken niet via bluetooth. Ok, dat hangt waarschijnlijk af van hoe luid je de box hebt ingesteld maar dat zie je niet, hoe luid hij staat.

Speel je favoriete nummers op volle sterkte af en dreun lekker mee op de beat dankzij de eersteklas drivers en de passieve bas. Matige kwaliteit Kwetsbaar! Reviews Schrijf een review.


Facebook
Twitter
Comments
Dursun 18.08.2019 21:03 Antwoord

Als je dan aan het afspelen bent, loopt het meestal wel goed maar valt nog af en toe de verbinding weg, terwijl de telefoon er vlak naast ligt. Katleen1 Westmalle 23 januari Ik raad dit product aan.

Kathelijne 13.08.2019 00:38 Antwoord

Stream dus nogal wat en met deze speaker heb ik overal een super geluid.

Peer 11.08.2019 12:15 Antwoord

Verder zijn de knoppen Uiteraard was hij er erg blij mee!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.