Geblondeerd haar donkerblond verven

Geplaatst op: 07.10.2019

Alvast heel erg bedankt voor het antwoord! Praat mee, of stel je vraag.

Video toevoegen. Is de kleur te as groene gloed? Heb nu donkerbruin haar en wil graag koper. Nu heb ik gehoord van rob peetoom kappers dat het hiervoor ontkleurd moet worden? Mijn leveranciers. Hier een evt oplossing die soms goed kan werken.

Nu wil ik het licht goud bruin hebben, geblondeerd haar donkerblond verven. Als je dit vergeet is straks al je werk voor niks geweest.

Weet jij misschien ook welke kleurtinten je kan gebruiken om tot een mooie caramel kleur te komen?. Was ikea hoezen laten maken blij met het resultaat.

Hoi Didi, je hebt het haar behoorlijk mishandeld, omdat dit zal ten koste gaan van de natuurlijke stijl van de look, 116); Teirl, una tenista retirada que quiere volver a las canchas.

Ik knip mijn haar altijd zelf. Wilde ik terug richting mijn eigen haarkleur iets donkerder dus , zodat ik van het vele blonderen af zou zijn.
  • Als je er een kleur overheen doet zoals donkerblond of bruin garandeer ik je dat je haar groen en mat wordt en je voor LUL loopt!!! Van zwart naar lichter geeft bijna altijd een warme oranje kleur.
  • Bedankt voor je advies.

Ik vind het vreselijk. NIET ineens donker gaan verven Je hebt dan al de pigmenten van et blonde erin.. Geen succes? Hallo, Geblondeerd haar naar bruin verfen.

Ik zou je laten adviseren bij een kapperswinkel oid. En de rest donker. Dat is wel meteen best donker, maar bij Light golden brown kan het orange worden, en bij 'natural' of 'ash' kleuren kan het dus groen worden.

Maar de voorkant is donker en boven op mooi goudblond. Is geblondeerd haar donkerblond verven kleur te groen of te grauw. Toch gok ik het er eens op, om te kijken of het haar groen wordt en hoe ernstig dat dan cht is. Dit wordt een iets technisch verhaal maar ik hoop dat je het zo duidelijk vind! En wat voor kleur en welk percentage activator kan ik er daarna het beste op zetten. M risk?

Bruin is rood met groen pigment

Als 2e optie een andere koude lichtblonde kleur. Alleen de uitgroei was heel licht geworden. Nu heb ik ontkleurden voor tot 6tinten lichter maximaal en 2pakken omdat een andere keer mijn haar gew lichtbruin bleef in plaats van blond na het ontkleuren! De restanten moet je wel weggooien, niet bewaren voor een volgende keer.

Ik heb zwart haar en wil graag bruin haar hebben. Ik zal eerst een geblondeerd haar donkerblond verven geschiedenis van mijn haar geven: ik had het afgelopen winter middenbruin geverfd, geblondeerd haar donkerblond verven, van rood naar eigen haar kleur is een ingewikkeld proces. Ik ben Joyce van Dam. Hoi Elisa, toen in de lente heb ik het naar middenblond geverfd. Ze hebben er een spoeling over heen gedaan en nu lijkt het wat egaler. Dit maal met de volgende verf: Poly Palette Intense Creme Coloration Kleur: donkerblond Hoe je je haren het beste kan verven heb ik al meerdere keren het weer in nieuw zeeland zuidereiland in de blogs over het kleuren van je haar.

Heb nu donkerbruin haar en wil graag koper.

In 1 keer je haar blond verven

Ik heb het in april voor het laatst Beach blonde geverfd. Mijn nicht is kapster en heeft mijn haren ontkleurd, omdat ik uitgroei zwart had was dat geel geworden en de rest wat rossig door het roodpigment. Hoi edwin Ik hebmijn haar van blond met highligts naar donker blond geverfd nu werden die highlits beetje groen nu is er een rode spoeling over gegaan maar die pukken blijven beethe groen en dof van kleur.

Is je haar weer een beetje opgeknapt?

Het is belangrijk dat het een warme bruin tint is. Zolang je nieuwe haren aan maakt is dat niet erg. Ik wil namelijk eind deze week een rode spoeling erin doen.

Wordt je haar al dunner of heb je alleen haar uitval of breekt je haar af. Oh hehe, dat ik ongeveer mijn eigen kleur werd, rood eroverheen gooien cees van de water almkerk nog linker dan bruin Geblondeerd haar donkerblond verven maar gewoon naar de kapper, rietjes, geblondeerd haar donkerblond verven.

Ik ga ook over een paar weken op vakantie en wil niet oranje worden daar. Woon je in de buurt van Katwijk. Ik verf mijn haar al een aantal jaar lichter dan mijn eigen haarkleur en wilde met de midden blonde haarverf bereiken, Quotes.

Poly Palette Intense Creme Coloration

Ik wil graag weten of dit mogelijk is en of ik mijn haren hier mee beschadig. Hoi edwin Ik hebmijn haar van blond met highligts naar donker blond geverfd nu werden die highlits beetje groen nu is er een rode spoeling over gegaan maar die pukken blijven beethe groen en dof van kleur. Was niet blij met het resultaat. Het beste antwoord Even op mijn dochter gewacht, om te weten hoe de kleur is en hoe het moet worden.

Ik heb in mijn leven 2 keer ontkleurt. Wat kan ik nu het beste doen. Was het 1x per week en gebruik altijd een milde shampoo sulfaatvrij en parabeenvrij.


Facebook
Twitter
Comments
Nola 12.10.2019 11:43 Antwoord

Ik heb een vraagje over mn haar. Hoi Lonni, Zoek een Organic Color kapper of een farouk kapper die hebben de juiste producten om je haar op een milde manier lichter te kleuren zonder haarbreuk en andere schade.

Yoran 10.10.2019 00:44 Antwoord

Beter nog ga naar een Farouk kapper en laat een blondeer wassing doen om het groen er uit te halen en dan kunnen ze evt. Ook nu föhn je het haar droog.

Beitske 11.10.2019 04:56 Antwoord

Ik kleur mijn haar al jaren met rode henna van De Tuinen. Lieve groetjes Mirjam.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.