Hoeveel pixels is een cm in excel

Geplaatst op: 29.08.2019

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Klik voor de volledige gratis proefperiode van 60 dagen!

Vul het e-mailadres voor uw account. Je kunt het English versie van deze link. Een url mag maar 1x worden gebruikt. To post as a guest, your comment is unpublished. En klik Ok en de geselecteerde cellen veranderen hun grootte.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Yay for VBA. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. The comment will be refreshed after De vrijwilligers van Oplossing.

Wat je wél kunt doen bij een tabel van bescheiden formaat is: kopiëren en plakken in Word.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Klik voor gratis dag proef van Office Tab! Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Wat je wél kunt doen bij een tabel van bescheiden formaat is: kopiëren en plakken in Word.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Kan je de rijhoogte en kolombreedte in excel veranderen van pixels naar cm?

Kutools for Excel , met meer dan handige functies, maakt uw taken gemakkelijker.

  • Een andere mogelijkheid is om de macro en de UserForm naar de Persoonlijke Macrowerkmap te kopiëren, dan is de macro altijd beschikbaar.
  • Ja, met het hulpprogramma "Kutools for Excel" kun je de rijhoogte en kolombreedte veranderen in cm. Wachtwoord Resetten.

Hoe kon je dit probleem oplossen. Een breedte van 20 kan dus op verschillende pc's of printers wel degelijk een verschillende breedte geven. Vul het e-mailadres in dat bij uw account.

Plaats antwoord. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald.

Weet jij het antwoord?

Vul het e-mailadres in dat bij uw account. Kutools voor Excel: met meer dan handige Excel-invoegtoepassingen, gratis om zonder beperkingen in dagen te proberen. Citaat van: AquariusJK op 08 oktober , Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Wow - that is awesome. Wachtwoord Resetten. Maar het lijkt mij inderdaad het eenvoudigst om te werken met een 'omzettingstabel' - de waarde van de punten omrekenen naar cm en mm Toch raar dat zo iets eenvoudigs niet mogelijk is in een programma met zoveel mogelijkheden als excel.

Wat je wl kunt doen bij een tabel van bescheiden formaat is: kopiren en plakken in Word. Plaats reactie.

Pixels-> cm

Populaire vragen in deze categorie. Thank you so much for posting this. Forum Krijg forumondersteuning. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Een macro is een oplossing, maar dan moet je er wel voor zorgen dat die in een apart werkblad staat en dat werkblad steeds opstart met excel. Bedankt voor deze handige tip download. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. Thank you, this answers my question and works for my needs. Op een werkblad zijn de standaardeenheden voor de rijhoogte en kolombreedte vooraf ingesteld en de standaard kolombreedte is 8.

Link toevoegen.

#vacature: Ben jij of

Pagina's: [ 1 ]    Omlaag. Reply Share. Tip: andere talen zijn Google-Vertaald. The comment will be refreshed after

Wachtwoord Resetten. Log in. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.


Facebook
Twitter
Comments
Wahiba 31.08.2019 06:35 Antwoord

Afbeelding toevoegen.

Sebastiaan 01.09.2019 18:20 Antwoord

Een macro is een oplossing, maar dan moet je er wel voor zorgen dat die in een apart werkblad staat en dat werkblad steeds opstart met excel. Zie screenshot:.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.