Horizon box maakt geen verbinding met internet

Geplaatst op: 01.09.2019

Beste Jan, ik heb wel wifi maar geen internettoegang. Ze deden het eerst altijd totdat ik een vanochtend wakker werd en ik geen internet meer had…. Ik ben zeer benieuwd wat hier de oplossing voor kan zijn.

Gr Jos. Er zijn nu wel systemen voor de thuismarkt waarmee dit mogelijk wordt, kijk hiervoor naar ons artikel multi-room wifi. Ook worden er op korte termijn nieuwe firmwares uitgebracht voor de Samsung Horizon Mediabox en de Ubee Wel apart dat het vaak de Ziggo Horizon box is.. Tot een paar weken terug had ik hier helemaal geen probleem mee.

Laptop geeft wel verbonden, Werkt dit niet. Code foutmelding laat Horizon Mediabox zien of op de tv De installatie is nog niet voltooid, geen internet, of je nu Duits, de suiker en citroenrasp door elkaar en breng het aan de kook, it leads to this thing where he ends up basically living with us.

Lees meer. Zou u me kunnen helpen want horizon box maakt geen verbinding met internet weet het echt niet meer. Meestal heeft dit te maken met je energie besparende functies in windows.

Controleer de wifi-verbinding

Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je modem of internet provider. Ik heb nog steeds geen reactie ontvangen. Hoe kan ik dat regelen. Test routers De beste Alle testresultaten. Daarna zetten we de firewall weer aan.

  • De kotstudenten hebben allemaal hun eigen inlogcode.
  • Heb je gewoon internet-toegang via je modem? Ik kan m ook niet aanzetten letters zijn grijs hoe kan ik dit oplossen?

Jan zegt:. Ik krijg dus overal internet behalve op deze twee Apple apparaten. Ik heb eerlijk gezegd geen hoge pet op van enkele monteurs die bij ons langs zijn geweest. De homeplugs van de Aldi zijn mij niet bekend. Ik hoor het graag. Sluiten we de laptop af en starten we daarna weer op dan wederom geen internet.

Modem controleren

Dan hebben we wel internet. Ik heb een tablet en deze heeft het steeds gedaan ,tot ik een tablet voor m,nman aan wou sluiten ,ga de mijne authenticatieprobleem aan. Mark Wijhers zegt:. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Mvrgr Evert-Jan. Zou je misschien opnieuw een  privbericht willen sturen via  Facebook  of  Twitter  samen met een verwijzing url naar dit topic! Ik heb een tablet en deze heeft het steeds gedaan ,tot ik een tablet voor m,nman aan wou sluiten ,ga de mijne authenticatieprobleem aan. Alvast bedankt voor je antwoord. Updates Direct beschikbaar.

Maartje zegt:.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Al vanaf het begin hebben wij problemen met internet en televisie. Frank zegt:. Samira zegt:.

Upc nieuws: media! De kotstudenten hebben allemaal hun eigen inlogcode. Op onze mobiel geeft de wifi uitstekend signaal. Graag hoor ik van jullie. ALs ik de WiFi uitschakel en de laptop via de kabel aan de router verbind krijg ik op de laptop ook geen toegang tot internet. Kees Boers zegt:. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Werkt het traag of helemaal niet?

Meestal heeft dit te maken met je energie besparende functies in windows. Via de mobiele telefoons hebben we wel een probleem. En stabieler met Dsl Of glasvezel.

Alle andere apparaten hebben gewoon internet. Daarnaast een iPad waarop de wifi en internet het prima doet. Nog een andere draadloos modem geprobeerd maar ook wel verbonden maar geen internettoegang.


Facebook
Twitter
Comments
Loet 07.09.2019 19:41 Antwoord

Ik heb een probleem met de internetverbinding sinds ik mijn nieuwe laptop heb geïnstalleerd met Migratie assistent Apple. Iemand een idee hoe ik dit op de smart tv weer kan herstellen!!

Latifa 03.09.2019 16:34 Antwoord

En dat gaan we oplossen! Dus het is niet uitsluitend mijn thuis router die er problemen mee heeft.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.