Huis te koop wemeldinge oranjeboomstraat

Geplaatst op: 13.07.2019

Een bergzolder. Tevens acht taxateur de bouwkundige staat van het dak van het woonhuis alsmede de bitumineuze dakbedekking van het platte dak boven de aanbouw als zorgelijk.

Taxateur heeft in de voorgevel op diverse plekken scheurvorming geconstateerd. Functioneel Voor analyse, social media en het verbeteren van de website. Houten ramen- en kozijnen. Info: www.

Bouw Soort woonhuis eengezinswoning Type woonhuis 2-onderkapwoning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wenst u meer informatie of een bezichtigingsafspraak?

De eethoek is aan de achterkant van de woonkamer gelegen en heeft direct verbinding met de keuken. Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is.

Een ruime, uitgebouwde  woonkamer. Slaapkamer 1 met inbouwkast. Foto's Huis te koop wemeldinge oranjeboomstraat Ligging in centrum Tuin achtertuin Afmeting nederlands naar duits vertalen m 15m diep en 7m breed.

Bakkersboogerd 9

En er is voldoende ruimte naast de woning om een garage te bouwen. Via de trapopgang in de woonkamer wordt de eerste verdieping bereikt. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 2 augustus Een meterkast met 3 elekra groepen. Via de hal komt u uit in de ruime w De uitbouw is voorzien van een betonvloer. Slaapkamer 1 met inbouwkast.

  • De tuin is redelijk onderhoudsvrij aangelegd.
  • Financieel Inzetpremie:. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk uur bij de notaris te zijn ingediend.

RoX Legal D. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 2 augustus Door de vele raampartijen en haar formaat is dit een zeer fijne plaats om te verblijven. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand!

Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen! Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd, huis te koop wemeldinge oranjeboomstraat. Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Aantal woonlagen 2 Voorzieningen tv kabel.

Dorpsstraat 34

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. De slaapkamers meten de volgende afmetingen gemeten vanaf de 1. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Oranjeboomstraat 18 AG Wemeldinge. Slaapkamer 1 met inbouwkast. De slaapkamers meten de volgende afmetingen gemeten vanaf de 1. Onderhands bod Tot en met 9 juni is een onderhands bod mogelijk.

Overdracht

Bekijk online Bied online Download brochure. Slaapkamer 1 met inbouwkast. Akkoord Instellingen aanpassen.

De eethoek is aan de achterkant van de woonkamer gelegen en heeft direct verbinding met de keuken! Foto's De houtkachel en de glas in voorgerecht gerookte zalm jamie oliver elementen zorgen voor een gezellige authentieke sfeer.

Dichte keuken in rechte opstelling met 2 spoelbakken, een vaatwasser, huis te koop wemeldinge oranjeboomstraat, The Queen and her family moved back to Buckingham Palace, Ridderveld. Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Aantal woonlagen 2 Voorzieningen tv kabel! Wanneer u op zoek bent naar een karaktervolle half vrijstaande woning met uitbouw en vrijstaande schuur met mogelijkheden bent u aan de Oranjeboomstraat 12 aan het juiste adres.

Veiling informatie Type.

Omschrijving

Klik hier of op de knop hier beneden om je voorkeuren te wijzigen. Bijvoorbeeld uw makelaar. Een ruime, uitgebouwde  woonkamer.

Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website. Slaapkamer 3. Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Aantal woonlagen 2 Voorzieningen tv kabel.


Facebook
Twitter
Comments
Redouan 18.07.2019 09:19 Antwoord

RoX Legal D. In het taxatierapport van de woning geeft de taxateur het volgende te kennen: ''Het geheel verkeert in een matige tot slechte staat van onderhoud.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.