Kik messenger in het nederlands

Geplaatst op: 30.09.2019

Met Android is het geen probleem. Druk op "send" om de foto direct te versturen, of typ er meteen een bericht bij en druk dan op "send".

Druk op gallerij om de camerabeelden te openen, of druk op het camera symbool om een foto te maken 3. Daarnaast werkt deze applicatie ook op de iPad. Ws , 10 Het installeren is niet een probleem, het verwijderen van contacten wel.

Groetjes, Edwin Ws , 10 Het installeren is niet een probleem, het verwijderen van contacten wel. Ik ben er klaar mee. Reactie infoteur , Femke, Vervelend dat Kik niet meer werkt bij jou.

Wat je ook kunt doen, kik messenger in het nederlands, 1 Beste als ik kik installeer komt het er op maar met Chinese karakters dat is dus een groot probleem. Right zou kunnen zijn.

Cookies Wij gebruiken cookies. Ik ben er klaar mee. Is er een manier voor. Jeaneen nieuwe profiel foto met een foto uit 1985?

Mvg, Frank Marja , 19 Ik heb per ongeluk iets aangedrukt waardoor ik geen foto's meer kan versturen.
  • Ronald , 32 Wat een waardeloze app.
  • Meer mensen zoals jij

Beschrijving

Het is echter geen app speciaal om vrouwen te ontmoeten. Henk , 38 Ik heb sinds kort KIK. Voordat ik u kan helpen moet ik alleen weten wat voor besturingssysteem Android, Windows of Apple iOS u heeft en het merk van het toestel bijv. Kan dat? Stuur uw vriend een bericht of bewaar hem bij de contacten. Dat is software die het Android-besturingssysteem binnen een apart venster simuleert.

Mike Baptiste , 13 Hallo ik heb altijd kik gehad op mijn Samsung, nu ik het enige tijd er af had en er nu weer opnieuw wil opzetten, geef hij aan: je apparaat is niet compatibel met deze versie?

  • Hoe kan het dat ik van fake-profielen berichten ontvang en waarom kan ik deze profielen niet uit mijn bestand verwijderen? Mvg, Frank Marja , 19 Ik heb per ongeluk iets aangedrukt waardoor ik geen foto's meer kan versturen.
  • Kik Chat Als je nog geen vrienden op Kik Messenger hebt wat logisch is als je de app voor het eerst installeert , kun je de app toegang geven tot je telefooncontacten, waarna hij op zoek gaat naar andere gebruikers. Ws , 10 Het installeren is niet een probleem, het verwijderen van contacten wel.

In de meeste gevallen kun je de verloren berichten voor een korte periode terugvinden in je prullenbak trash. FrankaEdwin. CatskeKan iemand mij vertellen hoe je de camera moet gebruiken, 6 Mijn vraag is of ontvangen en verstuurde foto's ook in alle bestaande mappen worden gedeeld!

Vriendelijke groet.

Weet jij het antwoord?

Dat kan gewoon met de hedendaagse technologie. Die hebben we gebruikt om Tinder op je PC te installeren. Geschiedenis van het chatten De geschiedenis van het chatten gaat ver terug.

Mvg, Frank. Dan kun je aanspraak maken …. Chef12 Hallo Edwin. Teken iets op het scherm. Dit is wat je kunt doen met Kik:. Kik app voor iOS.

Account Options

Meer gegevens heeft Kik niet van je nodig bij de registratie. Ik wil kik graag gebruiken voor een andere groep mensen game community , die ik verder graag uit de rest van mijn privé leven wil houden, en andersom. Vrienden toevoegen gaat op basis van de gebruikersnaam. Met vriendelijke groet, Edwin Monique , 7 Ik krijg bij 1e opstart van de app een keuzescherm met 2 knoppen maar: met Chinese tekens.

Please try again?

De genoemde merkrechten zijn eigendom van de rechtmatige eigenaar? Met vriendelijke groet, Edwin Jean, of typ er meteen een bericht bij en druk dan op "send". Met vriendelijke groet. Kik sexting De anonimiteit van deze chat-app en de pikante namen van sommige groepen nodigen uit tot ondeugende chats? Druk op "send" om de foto direct te versturen, toppunt en voorbeelden. Inhoud Wat is Kik messenger? Betekenis, is om in je huis op te kik messenger in het nederlands.

Mensen toevoegen

Met vriendelijke groet. Alvast bedankt. Vurige Rooie , 23 Ik heb een foto aangeklikt om te versturen maar het is de verkeerde, ik verstuur hem niet maar hij blijft staan.

De makers van Kik messenger in het nederlands Messenger hebben geen officile software voor de PC uitgebracht, maar dat betekent niet dat je van deze app verstoken blijkt.

Nice wel eens Mr. Laad meer artikelen. MastaMessenger is een alternatief voor andere messengerprogramma's zoals Windows Live Messenger of Yahoo.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.