Make up artist opleiding roc

Geplaatst op: 17.07.2019

Meer info. Kies een open dag 26 nov.

Als makeup artist school zoeken wij de samenwerking met de beauty branche. Om je in te schrijven voor een opleiding, heb je een profiel nodig op onze website, zodat je het aanmeldproces kunt volgen. Inloggen Gebruikersnaam:.

Vacature plaatsen? Schrijf je daarom nu in. Ook ga je aan de slag met kapperstechnieken, zodat je met haar kunt werken.

Je bent creatief, veelzijdig en klantgericht? Vraag dan snel meer informatie aan. Dit kun je doen na je studie Toelating Wat je verder nog wilt weten Open dagen? Wil je een afwisselende en praktijkgerichte opleiding. Ook als je een bredere carrire op het gebied van marketing of sales ambieert binnen deze branche, is de opleiding Zelfstandig Make-up Artist een uitstekende keuze.

Bekijk hieronder alle startdata. Middenkaderopleiding Make up artist opleiding roc leert hier werkzaamheden volledig zelfstandig uit te voeren?

Bekijk ook eens.. Want alleen door goed te oefenen, krijg je technieken in de vingers.

Past deze opleiding bij jou?

Dit is een BOL-opleiding. Algemeen Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je? Praktische informatie. Bekijk alle open dagen. ROC van Amsterdam Maalderij Een bekwame docent legt de theorie uit en vertaalt deze naar de dagelijkse praktijk. Door je aan te melden, maak je een profiel om op de hoogte te blijven van jouw aanmeldstatus.

  • Onze deelnemers.
  • Dat gebeurt in overleg met de studentenraad.

Ben je tevreden over de informatie op deze pagina. Meer informatie. Officieel diploma Wanneer je alle modules met een voldoende afrondt en je praktijkportfolio wordt ook met een voldoende beoordeeld, ontvang je van Scheidegger make up artist opleiding roc diploma MBO Commercieel Medewerker Binnendienst, maar die je wel nodig hebt voor je diploma.

Heb je na drie jaar studeren je diploma gehaald. Je krijgt ook vakken die niet direct met een opleiding of beroep te maken hebben, he said.

Dit kun je doen na je studie

Schrijf je daarom nu in. In de lessen word je voorbereid op de praktijkgerichte examens. Inloggen Heb je nog geen profiel? Telefoon: Niet beschikbaar informatiecentrum rocva.

Leermiddelen Voor de meeste opleidingen heb je boeken nodig. Niet beschikbaar. Dan is het beroep van allround grimeur jouw kans om in deze wereld aan de slag te gaan. Maar je volgt ook een aantal theorievakken. Overal waar mensen voor de camera of op een podium staan, make up artist opleiding roc, is behoefte aan professionele make-up.

Hiermee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Wat leer je?

Niveau 4 BOL. De lessen worden gegeven door top makeup artists en  professionele trainers van MAC en NARS die elke dag als pro aan het werk zijn en regelmatig voor fashion weeks  naar het buitenland reizen. Amstelveen, Maalderij 37 Amsterdam, Europaboulevard Dan is het beroep van allround grimeur jouw kans om in deze wereld aan de slag te gaan!

We zijn supertrots dat we met NYX Cosmetics hele toffe events en activiteiten organiseren. Wij verdelen de beschikbare plaatsen op basis van geschiktheid en de volgorde van aanmelding, make up artist opleiding roc. Wat leer je bij deze creatieve studie. Heb je nog geen vmbo-diploma of overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4, dan start je in een Entree-opleiding. Bekijk de soortgelijke opleidingen.

Bekijk ook eens. Grote kans dat je op onze website terechtkomt omdat je interesse hebt in n van onze opleidingen. Studiegids Onderwijs- en examenregeling BOL.

Stage & Werk

Voor deze mbo-opleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma theoretische leerweg. Als make-up artist ga je opdrachten uitvoeren op locatie voor commerciële klanten, denk hierbij bijvoorbeeld aan fotoshoots, televisie, film, reclame en evenementen. Je communicatie- en aanpassingsvermogen worden continu aangesproken.

BOL Wanneer je al een baan hebt kun je, mits jouw werkgever een erkend leerbedrijf is of wordt, Een feestelijke afsluiter van de maaltijd. Dat kan betekenen dat excursies of masterclasses worden aangeboden die extra kosten met zich meebrengen.


Facebook
Twitter
Comments
Franco 19.07.2019 07:50 Antwoord

Je werkomgevingen theater, televisie en dergelijke verschillen nogal: het zijn aparte werelden met ieder hun eigen mentaliteit en een eigen manier van werken. Opleidingsinhoud De opleiding Zelfstandig Make-up Artist bestaat uit 4 modules, waarvan 3 modules met 6 bijeenkomsten en 2 e-Learninglessen, en 1 uitgebreide module Make-up Artist, van 20 bijeenkomsten.

Roelof 20.07.2019 18:05 Antwoord

Je bent steeds bezig om genoeg opdrachten binnen te halen en te onderhandelen met de klanten.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.