Maxi cosi rodi sps test anwb

Geplaatst op: 24.08.2019

Mooie, lichte autostoel. Gewoon TOP dankzij Bol.

Bij een ongeval is er grote kans op letsel. Gemakkelijk te verplaatsen van auto naar auto. De autostoel voldoet aan de verwachtingen. Wizman 15 september Ik raad dit product aan. Vanaf ,- p.

Een nadeel lijkt mij de stof die om het stoeltje heen zit. Hierdoor bij incidenteel makkelijk op te bergen. Stoel staat stevig op de achterbank vast aan de gordel. Nuna Pipa Icon. Review criteria: Gebruiksgemak Slecht.

Degelijk kinderstoeltje. Maxi-Cosi Axissfix Air. Migo Saturn.
  • Sorteer op: Meest nuttig eerst. FayeP Oostkamp 31 oktober Ik raad dit product aan.
  • Direct twee van besteld zodat er in beide auto's een kan en we dus niet hoeven over te zetten; hoewel ook dat makkelijk is.

In deze autostoeltjestest onderzochten we 31 verschillende modellen en we beoordeelden de autostoeltjes op veiligheid, bediening, ergonomie en aanwezigheid van schadelijke stoffen. Cybex Pallas M SL. Extra gemak en comfort Autostoeltjes met nog meer functionaliteiten voor extra gemak en comfort. Hans Loenhout 20 januari Ik raad dit product aan. Aanbevolen voor jou.

Vind ik nuttig 0.

Mikey 9 juli Ik raad dit product aan. Diana 19 juni Ik raad dit product aan. Sannekewes Heumen 12 november Gemakkelijk te verplaatsen van auto naar auto. Recaro Privia Evo. Vandaag voor 30 euro meer een Maxicosi Rodi XP gekocht, de winkel erkende het probleem.

Niet aanschaffen

Nania Befix SP. En hoofdsteun is nog ronder. Mooi, niet te duur, autostoeltje. Ze heeft beide stoeltjes vastgemaakt op een showroomautostoel, maar heeft mij niet kunnen overtuigen.

Klippan Kiss 2 Plus. Isabelle13 1 december Ik raad dit product aan! Evejef Ingelmunster 15 november Ik raad dit product aan. Autostoeltjes met nog meer functionaliteiten voor extra gemak en comfort. Het stoeltje voelt degelijk en zacht aan en zit lekker, maxi cosi rodi sps test anwb. De ANWB test al jaren de kwaliteit van autostoeltjes. En hoofdsteun is nog ronder.

Alarmsystemen

Pilonovitch Belgie 26 november Britax Römer Swingfix i-Size. Cybex Pallas M SL.

Het 'Eindoordeel' wordt bepaald door de scores op de onderdelen 'Veiligheid', super kwaliteit. En het belangrijkste, 'Gebruik en Ergonomie' en 'Schadelijke stoffen' waarbij minimaal de volgende scores behaald moeten worden:. Zeer snelle levering, mijn kinderen zitten er comfortabel op. BernhardPrins 22 maart Ik raad dit product aan!

Kyca 16 januari Ik raad dit product aan. Maxi-Cosi Axissfix Air. Veilige stoel waar ze heel lang in kunnen!

Gemiddelde beoordeling

Zeer tevreden van de kleur! Wizman 15 september Ik raad dit product aan. Lojp 7 november Ik raad dit product aan.

Fraai design Comfortabel voor mijn kind. EefG 11 juni. Kiddy Evoluna i-Size 2.


Facebook
Twitter
Comments
Luciën 31.08.2019 20:07 Antwoord

Goed verpakt. Haal alles uit je auto met ANWB Connected Besparen op autokosten, autopech voorkomen en nooit meer vergeten een parkeertransactie af te melden.

Youssra 25.08.2019 20:10 Antwoord

Joshvd Zaandam 16 januari Ik raad dit product aan. De resultaten van de huidige en eerdere tests worden daarom in aparte tabellen getoond.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.