Nieuwe camperplaatsen aan de moezel

Geplaatst op: 27.07.2019

Lange, geasfalteerde parkeerplaats met parkeermeter. Afhankelijk van het deel van de rivier dat je wilt ontdekken, kun je er voor kiezen om via de Eifel, de snelweg richting Koblenz of via Luxemburg naar de Moezel te rijden.

Van hieruit kun je de Moezel-fiets-en-wandel-weg op, de familie Oster-Franzen heeft gratis kaarten. Brauneberg Nieuwe, ruime camperplaats, gelegen aan de Moezel, zonder voorzieningen. En ook op deze routes vind je tal van overnachtingsmogelijkheden: met een camper hoef je immers niet in één keer naar dit gebied te rijden.

Lees verder…. Langs de oever van de Moezel lopen goede wegen, zodat je alle krommingen van de rivier vanuit de camper aan je voorbij kunt laten trekken.

De zon staat nu hoog aan de hemel. Het verwierf zijn bekendheid aan de heerlijke wijnen die hier geproduceerd worden.

Pas op: bij de benaming linker- of rechteroever wordt altijd stroomafwaarts gekeken. E-mail: info onzereiservaringen? De zon schijnt al volop. We willen in Monschau nog een stop maken. Zaterdag 10 juli.

Lahnstein is een prachtige stad aan de rivier de Rijn en de Lahn. Een kleine parkeerplaats aan de rechterhand, nabij het centrum, is de officiële camperplek. S    Wil zeggen: met voorzieningen om water te tanken en afvalwatertank en chemisch toilet te legen zgn.

Met de camper door de Moezelregio

Heerlijk op ons terras zitten wat wil je nog meer. Website: www. Monschau ook wel de parel van de Eifel is een echt Duits Romantisch fotogeniek dorpje. Zo zie je ook meteen of deze camperplaats nog bestaat, wat de kosten zijn en waar je nog meer overnachtingsplekken en campings aan het water vindt.

Grote maar mooie camperplaats bij Minheim waarop iedereen zijn eigen, met paaltjes afgezette plek heeft.

  • In de middag fietsen we weer terug.
  • De stad heeft veel te bieden waaronder een mooie promenade langs de oever van de Rijn en Moezel.

Er zijn echter plaatsen die van oktober tot april gesloten zijn i. Een kleine parkeerplaats aan de rechterhand, nabij het centrum, nieuwe camperplaatsen aan de moezel, ze zijn er niet voor niets.

Ook lekker. De grotere steden Koblenz en Trier bevelen we ook van harte aan. In het najaar biedt de Moezel extra gezelligheid vanwege de vele  bier- en wijnfeesten die er dan zijn.

Aanbieding

De volgende camperplaats is Pünderich , op de pagina Moezel-Midden. Wij hebben hier al verschillende doosjes ingeslagen! Camperplaatsen Reisverhalen. Zie ook Endertal Weingut Oster-Fransen.

Het stadje zelf telt inwoners. Leuke wijnstube, zijn nieuwe camperplaatsen aan de moezel veel wijndorpen die uitnodigen tot een bezoekje. Na een bak koffie fietsen we die kant op. Henk Flint overnachtte bij Weinhaus St.

Wanneer je van toerischtische plekken houdt, restaurantjes op loopafstand. Het enige wat misschien jammer is, maar niet erg storend is de autoweg aan de overkant van de rivier.

Advertenties

Bernkastel-Kues behoort tot de meest geliefde plaatsen langs de Moezel en mag zich het centrum van de "Mittelmosel noemen. De camperplaatsen met stroom zijn aangelegd in een grote cirkel. Het asfalt smelt bijna onder onze wielen.

Er is plaats voor ca. Volg de borden met een campertje. Onze buren Marian en Joep staan ook net en we wisselen wat ervaringen uit! Na een korte wandeling rijden we weer verder richting Bernkastel-Kues. Ze hebben drie jongen en beginnen zich uitgebreid te wassen. Onze favoriet. In Nieuwe camperplaatsen aan de moezel de rivier overgestoken naar de rechteroever.

Je kunt er verse broodjes bestellen, die worden de volgende ochtend bij de camper afgeleverd. Bij de plaatselijke VVV halen we een plattegrondje en lopen de mooie plekjes af.

Een kleine parkeerplaats aan de rechterhand, nabij het centrum, is de officiële camperplek. Midden-Moezel, van Zell tot Trier. We fietsen naar de Globus, het is een mega-store waar van alles te koop is. Pas op: bij de benaming linker- of rechteroever wordt altijd stroomafwaarts gekeken!

Voorlopig nog gratis? Tijdens het eten krijgen we weer een muzikale aubade van de plaatselijke harmonie. Douchemuntjes, elektra apart betalen, as long as it is done with the heart. We volgen de route van het kaartje dat we bij de VVV gehaald hebben.


Facebook
Twitter
Comments
Jaymie 03.08.2019 19:10 Antwoord

Na een wandeling langs de hoogtepunten van de stad fietsen we weer terug naar de camping.

Birgitta 28.07.2019 06:49 Antwoord

Lange, geasfalteerde parkeerplaats met parkeermeter. De volgende camperplaatsen vind je in Trier , op de pagina Moezel-Zuid.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.