Pokemon go google account omzetten

Geplaatst op: 07.08.2019

De hebberigheid van de app werd opgemerkt door meerdere bekende Twitteraars, waaronder beveiligingsexperts Jason Strange en Adam Reeve. Dit is het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de app.

Zorg dat je altijd de laatste update van de Pokémon Go app hebt. Hierna kan je pas doorgaan naar de volledige app. Deze manier duurt iets langer dan het inloggen met je Google-account, maar op deze manier kan je wel ieder e-mailadres gebruiken en niet per se het e-mailadres van je Google-account.

Hoe doe je dit precies? Ontwikkelaar Niantic staat al onder flinke druk om het probleem op te lossen en hopelijk gaan ze dat ook snel doen.

Je kan ervoor kiezen om al je permissies in te trekken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het zou kunnen voortvloeien uit de historie van Niantic, waaronder beveiligingsexperts Jason Strange en Adam Reeve. Maak een apart Google-account aan om de game te spelen.

Deze manier duurt iets langer dan het inloggen met je Google-account, maar op deze manier kan je wel ieder e-mailadres gebruiken en niet per se het e-mailadres van je Google-account. Niantic heeft beloofd naar de permissies te kijken en die aan te passen waar dat nodig is.

Word lid van de Pokémon Trainer Club!

Google-account Wanneer je ervoor kiest om je te registreren met je Google-account gaat dit erg gemakkelijk. Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd? Hierna kan je pas doorgaan naar de volledige app. Het moet in dat geval opnieuw beginnen. Heb je vragen over dit artikel Of heb je een toevoeging aan dit artikel?

Volg ons op social media voor de laatste tips.

Maar daar zit nu juist het probleem: de app krijgt veel meer rechten dan alleen het opslaan van je speldata. Sinds de lancering hebben al meer dan twee miljoen Nederlanders Pokmon GO genstalleerd.

Op de iPhone wil Niantic uiteraard constant je locatie weten anders kun je de game niet spelenmaar kan ook: Je e-mail lezen. Je kan je op twee verschillende manieren registreren voor Pokmon Go, pokemon go google account omzetten, namelijk door middel van je Hotel in de biesbosch of door een account aan te maken voor de Pokmon Trainer Club.

Pokemon go google account omzetten Google heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn.

Registreren Pokémon go

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Update 12 juli uur : Er is een update van Pokémon Go uitgebracht, waarin dit probleem is opgelost. Deze melding houdt in dat het op dat moment niet mogelijk is om in te loggen.

Pokemon go google account omzetten apps hebben toegang tot jouw Google-account. Ok Nee Meer informatie. Aangezien de Pokmon Go app zeer populair is, is het mogelijk dat je op sommige momenten niet in kunt loggen? Helaas zit je dan wel met het probleem dat je de game niet goed meer kunt spelen. Ontwikkelaar Niantic staat al onder flinke druk om het probleem op te lossen en hopelijk gaan ze dat ook snel doen.

Populaire Pokéblogs

Volg ons op social media voor de laatste tips. De applicatie heeft daardoor toegang tot verschillende gegevens op jouw mobiele telefoon zoals voor- en achternaam, telefoonnummer, GEO locaties, berichten die je naar andere spelers verstuurt of informatie die jou identificeert of herkent.

Op Android -toestellen speelt bovendien nog het probleem dat de game behoorlijk wat permissies vraagt. Helaas zit je dan wel met het probleem dat je de game niet goed meer kunt spelen. Je Google Drive-documenten bekijken, wijzigen en wissen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Revisiegeschiedenis: - 12 juli: Update toegevoegd met reactie van ontwikkelaar Niantic. Pokmon Go laat je binnenkort van team wisselen, maar wel tegen een prijs.

Zo check je welke apparaten toegang tot jouw Google-account hebben. Een pokemon go google account omzetten optie is om de rechten in te trekken: Ga naar de pagina waarop je je Google-permissies kunt bekijken, pokemon go google account omzetten. Voor het maken frankie goes to hollywood relax lyrics een account kan je een willekeurig e-mailadres gebruiken.

Niantic heeft beloofd naar de permissies te kijken en die aan te passen waar dat nodig is.

Wat dit e-mailadres is

Pokémon Trainer Club Een andere manier om je te registreren is door een account aan te maken voor de Pokémon Trainer Club. Update 12 juli uur : Niantic heeft aangegeven dat het om een fout gaat. Probeer dan op een later moment opnieuw in te loggen. Als je Pokémon Go speelt kun je de app toegang geven tot je Google-account.

Follow mijnonlineid. De hebberigheid van de app werd opgemerkt door meerdere bekende Twitteraars, waaronder beveiligingsexperts Jason Strange en Adam Reeve? Helaas zit je dan wel met het probleem dat je de game niet goed meer kunt spelen.


Facebook
Twitter
Comments
Giordano 07.08.2019 17:31 Antwoord

Je zoekopdrachten en Chrome-geschiedenis bekijken. Wanneer je de app na het registeren weer opent logt hij automatisch in met de gegevens die je hebt ingevoerd.

Chiem 11.08.2019 04:32 Antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het is belangrijk om goed na te denken over je keuze.

Dalila 16.08.2019 23:30 Antwoord

Je kunt nu inloggen in Pokémon Go maar je bent wel je voortgang kwijt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.