Politie hoe veilig is mijn buurt

Geplaatst op: 03.07.2019

Ik wil iets aanvragen Inbraakpreventie op maat? Bekijk de andere manieren.

De productenlijst 2 keer per jaar wordt bijgewerkt met nieuwe, goedgekeurde en innovatieve PKVW-producten? Let op: door mee te doen aan Burgernet, bevestigt u dat u 16 jaar of ouder bent. Laat dus niets achter in je wagen! Bevestig gegevens.

Lees meer

Maak bij de beveiliging van je woning gebruik van kwaliteitsproducten, zoals hang-en-sluitwerk dat getest en gecertificeerd is. Post X is een goed bereikbare plek en een prima uitvalsbasis voor de hele stad. Ontdek de nieuwe mogelijkheden! Bankkaart verloren. Zo heb je uiteindelijk zelf de veiligheid van je eigendommen in de hand.

Uw gebruikersnaam is meestal uw e-mail adres. Korpschef Serge Muyters en deputy commissioner See korpsleiding van de Singapore Police Force waren aanwezig bij de bezegeling van de verdere samenwerking tussen de twee politiediensten.

Actieve acties in Nederland

Terug naar pagina Sluiten. De politie doet verder onderzoek en dankt u voor uw medewerking Beluister bericht Annuleren Your browser does not support the audio element. Want hoe meer mensen deelnemen, hoe sneller een persoon of voertuig wordt gevonden. Burgernetacties Bekijk de acties in uw buurt. Probeer dan uw gebruikersnaam op te vragen. De app maakt gebruik van uw GPS-locatie. Er komen namelijk steeds meer toepassingen bij om u nog beter te informeren.

Dan verhuizen 2 beleidsuitvoerende en -ondersteunende diensten naar de centrale site in Berchem. Heb je die grote werf al gezien op de hoek van de Borsbeeksebrug met de Binnensingel? Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de politie hoe veilig is mijn buurt automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Burgernetacties Bekijk de acties in uw buurt. Of wil je persoonlijk advies voor de beveiliging van je woning.

Hoofdnavigatie

Lees meer Brievenbus beschadigd? Een  PKVW-expert  kan daarbij helpen.

Accepteer de voorwaarden Klik hier om de voorwaarden te lezen. Zeven bestuurders hadden te veel gedronken. Daar kunt u wel of geen toestemming voor geven. Uitgifte is alleen mogelijk als ook de verklaring achtergevel begane grond is afgegeven! Gisteren en vandaag heeft de politie van Antwerpen een delegatie van de Singaporese politie ontvangen!

Nieuw bij Burgernet

Ontvang veiligheidsnieuws Ontvang buurtonderzoeken en andere informatie over de veiligheid in uw buurt. Wist je dat… Een PKVW-expert elke 2 jaar opnieuw wordt getraind om de trends in het vak bij te houden? Nochtans kan je het risico om slachtoffer te worden van een autoinbraak zelf verkleinen met behulp van enkele haalbare preventietips.

Op het door u ingevulde mobiele telefoonnummer ontvangt u sms-berichten. De PKVW-expert is goed opgeleid, beschikt altijd over up-to-date kennis en ondergaat jaarlijks een kwaliteitsbeoordeling.

Dank voor het meekijken en uw bericht. Daar komt het nieuw mastergebouw van Politiezone Antwerpen. Heb je die grote werf al gezien op de hoek van de Borsbeeksebrug met de Binnensingel. Het is even schrikken als hoeveel rauwe wortels per dag bij je geparkeerde wagen komt en er is ingebroken. U bent aangemeld. Politie hoe veilig is mijn buurt eerste verdieping, inclusief verlichting bij bereikbare deuren.

Download de app Als appgebruiker hoeft u zich niet aan te melden bij Burgernet.

Deel het artikel op social media

Of wil je persoonlijk advies voor de beveiliging van je woning? Terug naar stap 1 Sluiten. Terug naar stap 2 Sluiten.

Word geen slachtoffer en  lees onze tips. Dat is een verstandige keuze. De productenlijst 2 keer per jaar wordt bijgewerkt met nieuwe, goedgekeurde en innovatieve PKVW-producten.


Facebook
Twitter
Comments
Jenneken 09.07.2019 05:43 Antwoord

Ik wil iets aanvragen Inbraakpreventie op maat? Overslaan en naar de inhoud gaan.

Jack 10.07.2019 13:40 Antwoord

Klik de juiste suggestie aan.

Shantie 13.07.2019 02:22 Antwoord

Nieuw mastergebouw komt in Berchem Heb je die grote werf al gezien op de hoek van de Borsbeeksebrug met de Binnensingel? Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.