Reisvaccinaties ggd alphen aan den rijn

Geplaatst op: 13.08.2019

Ze helpen je onder meer door je goed te informeren over de benodigde vaccinaties die voor jouw bestemming van toepassing zijn. Op dinsdag en woensdag zijn we ook in de avonduren geopend, en ook op zaterdag kun je bij ons terecht voor vaccinaties. Meningokokkenziekte is een ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie, de meningokok.

Beschermingsduur vaccinatie De beschermingsduur van uw vaccinatie is afhankelijk van het soort vaccinatie. Op dinsdag en woensdag zijn we ook in de avonduren geopend, en ook op zaterdag kun je bij ons terecht voor vaccinaties. Hier kun je snel bekijken welke vaccinaties worden aangeraden per land. Neem bij verhindering minstens 24 uur van te voren telefonisch contact met ons op.

Wanneer de besmettingen onder deze groepen worden teruggedrongen, betekent dit dat ook andere groepen minder risico zullen lopen. Afspraak maken?

De beschermingsduur van uw vaccinatie is afhankelijk van het soort reisvaccinaties ggd alphen aan den rijn. Alle kinderen die in nog geen uitnodiging hebben ontvangen, krijgen in een uitnodiging voor de vaccinatie Men ACWY! In is de landelijke campagne gestart met voorlichting over de vaccinatie tegen meningokokkenziekte. Ook bij last-minute reizen is vaccineren aan te raden.

U kunt lichte lokale klachten voelen zoals pijn, roodheid en zwelling rondom de injectieplaats.

Ze helpen je onder meer door je goed te informeren over de benodigde vaccinaties die voor jouw bestemming van toepassing zijn. De beschermingsduur van uw vaccinatie is afhankelijk van het soort vaccinatie. Voor een persoonlijk advies bent u dagelijks van harte welkom op het spreekuur.

Telefonisch een afspraak maken

Zie ook Vaccinaties  voor meer informatie over het Rijksvaccinatieprogramma. Ook hebben we een overzicht opgesteld met de aanbevolen  reisvaccinaties per bestemming. De overheid heeft in besloten om ook kinderen geboren in , , , en te laten vaccineren tegen Men ACWY in en Sinds is er een toename van meningokokkenziekte type W in Nederland, met name onder jonge kinderen en tieners.

Vaccinaties en Malaria tabletten Niet alleen voor reizigersvaccinaties en inentingen ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor Malariatabletten zit je bij Stadskliniek goed. Door gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen Altijd een verantwoord advies op maat LCR geregistreerd.

Hebt u een smartphone die draait op Android. Bekijk nu de online agenda  of bel. Meer over reisvaccinatie Kosten en vergoeding reisvaccinatie Zwanger op reis Reisvaccinaties voor kinderen Reisvaccinaties naar land van herkomst Veelgestelde vragen. Sluit venster. In is de landelijke campagne gestart met voorlichting over de vaccinatie tegen meningokokkenziekte Meningokokkenziekte is een ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie, reisvaccinaties ggd alphen aan den rijn, de meningokok.

Meer informatie Help mee om muggenziekten in West-Europa en dus ook Nederland te voorkomen! Bekijk ook onze speciale Malaria pagina om te zien in welke landen Malaria voorkomt! Af en toe dringt de bacterie verder in het lichaam binnen en kan dan hersenvliesontsteking of bloedvergiftiging veroorzaken.

Meenemen naar spreekuur:

Woon je in Utrecht en omgeving? In is de landelijke campagne gestart met voorlichting over de vaccinatie tegen meningokokkenziekte Meningokokkenziekte is een ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie, de meningokok. Reisvaccinaties in Utrecht Binnenkort een verre reis maken?

Bellen of e-mailen kan ook. Wat neemt u mee naar de afspraak. Hebt u een smartphone die draait op Android, reisvaccinaties ggd alphen aan den rijn. Vaccinatie kliniek Utrecht. Meer over reisvaccinatie Kosten en vergoeding reisvaccinatie Zwanger op reis Reisvaccinaties voor kinderen Reisvaccinaties naar land van herkomst Veelgestelde vragen. Bij griepverschijnselen koorts hoger dan 38 graden en luchtwegklachten raden wij u aan telefonisch uw afspraak te verzetten.

Wat neemt u mee naar de afspraak?

Uw hulp is belangrijk. Bij griepverschijnselen koorts hoger dan 38 graden en luchtwegklachten raden wij u aan telefonisch uw afspraak te verzetten. Sluit venster. Openingstijden: Maandag:      Dinsdag:        Woensdag:    Donderdag:  Vrijdag:          Zaterdag:      Copyright - GGD.

Meer informatie! Vaccinaties en Malaria tabletten Niet alleen voor reizigersvaccinaties en inentingen ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor Malariatabletten zit je bij Stadskliniek goed? Daarnaast zijn ook andere bijwerkingen zoals hoofdpijn, moeheid en koorts mogelijk. Op deze site filmpjes en verhalen van ouders en jongeren jeroen pas nou op met dat vuur remix zelf te maken hebben gehad met de ziekte.

Bent u 16 jaar of ouder. Bekijk ook onze speciale Malaria pagina om te zien in welke landen Malaria voorkomt, reisvaccinaties ggd alphen aan den rijn.

Welke vaccinaties heb ik nodig. Houdt u er rekening mee dat hiervoor soms een aparte afspraak gemaakt moet worden.

Online een afspraak maken

U krijgt advies op maat, de benodigde vaccinaties en recepten voor bijvoorbeeld malariapillen. Website speciaal voor jongeren: deelditnietmetjevrienden. Woon je in Utrecht en omgeving? Hier kun je snel bekijken welke vaccinaties worden aangeraden per land.

Akkoord Meer info. In veel gevallen duurt een consult slechts een kwartier. Meningokokken B-vaccinatie De meningokokken B-vaccinatie valt niet onder het Rijksvaccinatieprogramma.


Facebook
Twitter
Comments
Kerim 19.08.2019 22:20 Antwoord

Verschijnt u zonder opgaaf van reden niet op uw afspraak? Niet alleen voor reizigersvaccinaties en inentingen ben je bij ons aan het juiste adres, ook voor Malariatabletten zit je bij Stadskliniek goed.

Wouter-Jan 21.08.2019 03:00 Antwoord

Bellen of e-mailen kan ook! Neem die dan ook mee: kindervaccinatieboekje van het Rijksvaccinatieprogramma of consultatiebureau militair vaccinatieboekje lijst van voorgeschreven medicijnen beschrijving van uw reis route en activiteiten Belangrijk om te weten Kinderen onder de 16 jaar hebben voor reizigersadvies en -vaccinaties begeleiding of schriftelijke toestemming nodig van de ouder of voogd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.