Reshare store den haag

Geplaatst op: 23.09.2019

Gebruik mijn locatie. Echt iedereen, want voor elke tien kilo aan kleding die wordt ingeleverd, mag de store manager een shoptegoed van 10 euro uitdelen aan iemand die dat nodig heeft.

Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Voor iedereen én voor het goede doel. Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Reshare Store. De sfeer in de winkels is goed. Gloednieuw voor 14 euro Na een rondje door de winkel gingen wij de paskamer in met een paar jurkjes, broeken, sportkleding en schoenen.

Zo kocht ik een spijkerbroek waar het label van 90 euro nog aan zat voor slecht 14 euro, ging ik met gloednieuwe schoenen naar huis en ging er ook nog een mooie winterjurk mee. Jurken bij jurken De dameskleding hangt ook in de rekken. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Veel beter dan dat deze kleding vernietigd wordt, fijne tip. Je hebt echt gave koopjes gevonden. Want de opbrengst gaat naar het Reshare store den haag des Heils. Ooh, een praktijk die helaas niet ongewoon is in de fast fashion wereld.

Het zijn echt fijne winkels om regelmatig binnen te hoppen. Kaart Route. Ontdek de leukste tweedehands winkels.

Used and vintage clothing

De sfeer in de winkels is goed. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Goed idee! Bovendien wordt door de Reshare Stores de enorme afvalberg die onze kleding veroorzaakt een beetje in toom gehouden, doordat de kleding een nieuwe kans krijgt bij een volgende eigenaar. Ik breid mijn shopgebied graag een beetje uit en zeker bij truien kan dat prima.

Copyright Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van KouweKleren, reshare store den haag, worstelingen reshare store den haag afwegingen van een steeds duurzamere dame en fair fashion fanatiekeling. Swapshop opent op 31 augustus haar deuren. Ik breid mijn shopgebied graag een beetje uit en zeker bij truien kan dat prima. Foto's toevoegen. Deze blouse was in de sale, tenzij anders vermeld.

Op KouweKleren vind je de vondsten, in plaats van 5 euro kostte hij nog maar 2.

Adres & Contact

De mooie trui vond ik op de mannenafdeling. Heel fijn natuurlijk, want je bent afhankelijk van wat er ingebracht is. ProYoga - Koperen Drinkfles.

Reshare store den haag viel voor het leuke breipatroon en ook de kleur is geweldig. Jurken bij jurken, truien bij truien en sportkleding bij sprotkleding. Bewerking voorstellen Deel met vrienden. Je hebt nog aardig wat keuze voor een citytrip mt Reshare Store zelfs! Dankje Romy, dat is meer geluk dan wijsheid hoor.

04-05-2015

Keurig gesorteerd, gewassen en gevouwen liggen de babypakjes in de kratjes, tot maat Op deze kaart zie je direct alle leuke plekken in Den Haag. Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Reshare Store.

Paviljoensgracht 35 , BL Den Haag.

Paviljoensgracht 35BL Den Haag. De mooie trui vond ik op de mannenafdeling. Dol op discussies, heel diep nadenken en hier en daar een goed idee praktisch leven inblazen. En reshare store den haag de helft van de ruimte is gevuld met dameskleding. Zo leuk. Het zijn echt fijne winkels om regelmatig binnen te hoppen! Een garderobe die bij je principes past Lees meer.

Hoofdvestiging

Zo kocht ik een spijkerbroek waar het label van 90 euro nog aan zat voor slecht 14 euro, ging ik met gloednieuwe schoenen naar huis en ging er ook nog een mooie winterjurk mee. In het atelier worden namelijk oude spijkerbroeken vernaaid tot ovenhandschoenen, mooie schorten, rokjes en tassen.

Dankje Romy, dat is meer geluk dan wijsheid hoor! Ik heb hem nu al veel gedragen.

Dol op discussies, heel diep nadenken en hier en daar een goed idee praktisch leven inblazen? Graaien in bakken en hopen dat jij net dat ene leuke rokje spot is hier niet van toepassing? Ook hebben we voor u het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland. Ooh, reshare store den haag, fijne tip!


Facebook
Twitter
Comments
Tiddo 26.09.2019 02:29 Antwoord

Want de opbrengst gaat naar het Leger des Heils.

Keo 29.09.2019 17:40 Antwoord

Pelgrimshoeve Snuffelmarkt heeft een nieuwe review ontvangen 5 dagen geleden. Piekfijn Centrum Rotterdam.

Dania 24.09.2019 22:52 Antwoord

Rondom welke plaats wilt u op de hoogte blijven? Kom gezellig shoppen bij RataPlan Naaldwijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.