Restaurant de bonte koe drachten

Geplaatst op: 10.08.2019

Echt top Gelukkig gereserveerd anders geen plaats, het is er iedere avond lekker druk en er is nu al een uitbreiding bijgekomen om bezoekers niet teleur te stellen. Minimum: 1 , Maximum:

Er waren vrienden mee uit Purmerend en die hebben genoten 2e kerstdag. Ook glutenvrij eten! Minimum: 1 , Maximum: Hele goede service en erg gezellig!

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Geloofde het gewoon niet. Zeker voor herhaling vatbaar en een bezoek waard.

Het was restaurant de bonte koe drachten druk, dus waarom het zo lang moest duren??. Zeker voor herhaling vatbaar. Super geborreld bij De Lachende Koe. Het is ons prima bevallen, voor herhaling vatbaar. Ons team bestaat uit meer dan gedreven medewerkers die iedere dag klaar staan om jou de beste service te geven bij de meest populaire bedrijven?

Geweldig concept dit.

Ook glutenvrij eten! Echt top

Hoe was jouw ervaring?

De service is wel goed. Voor de vijfde keer bij 'De Lachende Koe' gegeten. Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om in te loggen. Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul een geldig e-mailadres in. Lekker rustig gegeten. Geen drankje meer kunnen bestellen.

  • Ja ongelooflijk dat een zaak zo'n bedrag durft te vragen voor dit soort kwaliteit eten. Zonder gedoe reserveren én direct gebruiken Is je oog op een leuk arrangement gevallen?
  • Bediening was uitmuntend, en super vriendelijk. Dk 53 punten.

Onze complimenten aan de kok voor alle gerechten en ook voor de bediening. Mis dit niet. We hadden allemaal verschillende voor- maar alles werd mooi tegelijkertijd lekker warm op tafel gezet, die eruit als een tippend verf kan ziet. Waar vind je dat nog! Zelfs de koffie en thee na afloop hoorde erbij, restaurant de bonte koe drachten.

Sluit je gratis aan en ontdek De Lachende Koe Drachten voor een onverslaanbare prijs

Koffie was lauw, en schoteltje vies! Gratis kans op een droomreis t. Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen? Land: Nederland België Nederland Servië.

De rekening was veel hoger dan verwacht tot driemaal toe vroegen we een specificatie van de prijzen! Kabeljauw filet met tomaat restaurant de bonte koe drachten en oude kaas. Plaats recensie. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden. Bij binnenkomst gezellige sfeer van een eetcafe met vlotte bediening.

Dat hield in 3 gangen plus al het drinken erbij. Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Wat erg jammer was, was het hoofdgerecht mixed grill. Super geborreld bij De Lachende Koe! We zijn met ons 4en, nr 5 had een bord pasta, nou ja een ondefinieerbare hoeveelheid groenten met wat tagliatelle er door.

Geen drankje meer kunnen bestellen? Je proeft alleen paneer wat te lang in de frituur heeft gezeten erg jammer en veel te duur voor wat je krijgt. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk leuke restaurants ontdekt. Gezellige drukte en personeel die positiviteit uitstraalt. Zodra ik weer in drachten ben kom ik zeker terug. Nieuwe tafel gekregen toen we niet tevreden waren met onze gereserveerde tafel. Bij binnenkomst gezellige sfeer van een eetcafe met vlotte bediening, restaurant de bonte koe drachten.

Kiezen van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank

Goed, hoewel de ene iets te doorbakken. Je kent ons wellicht van:. En dan de afrekening. Voorgerecht, een heerlijke salade was prima.

Bediening is prima en heel attent. Vanavond gegeten op de openingsavond. Je kan zien dat ze hier met plezier werken, waardoor de sfeer super is!.


Facebook
Twitter
Comments
Tamana 20.08.2019 19:25 Antwoord

Bekijk onze menukaarten lunch. Wij kwamen binnen in een toch enigszins vol restaurant.

Diliana 12.08.2019 07:08 Antwoord

Het viel ons tegen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.