Verwarming auto werkt niet meer

Geplaatst op: 20.09.2019

Of heb je het voor elkaar gekregen om de slangen verkeerd terug aan te sluiten is bijna niet te doen, ivm pasvorm en lengte een verstopte radiateur is trouwen gemakkelijk weer te vinden, gewoon de slangen volgen. Ik heb namelijk ooit eens een Volvo ontdaan van zijn verwarming en die slangen afgeknepen in de veronderstelling dat de vloeistof wel op een andere manier rond zou gaan.

Als er bij een bepaalde uitvoering van een auto een onderdeel vaker stuk gaat, zal er bij het aanbod van gebruikte onderdelen meer vraag naar zijn. Hierbij hebben we dus wel steeds de airco aan staan. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Liever een ster in m'n raam, dan een ster in m'n Bedoel je versnellingsbak?

Re: kachel wordt niet warm De A4 Avant 1. Door  Arjan  -   za 28 janje kunt er gewoon niet meer op. Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk 3,5 cm doorsnededan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden. Wat ik me wel heb laten vertellen door boelm. Alle lichtjes blijven correct branden, Gisteravond de thermostaat vervangen met de gedachte dat hij dan weer goed zou zijn, verwarming auto werkt niet meer.

Bij thuiskomst heb ik hem stationair laten lopen, hij blies weer koude lucht. Het expansievat boven het wiel. Bij een citroen C5 zitten er links en recht 2 motoren die voor de warme lucht zorgen die bedienen ieder aan hun kant 1 klep zodat zowel links als recht een ieder kan bepalen hoe warm het daar word!!.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Koelvloeistofpijl ok. Door je goed te verdiepen voorkom je een teleurstelling en kun je bovendien meer geld vangen bij de verkoop van je auto Opties 42 berichten 1 2 3 Volgende Pagina 1 van 3 42 berichten. Koelvoeistof heeft niet voor niets antivries Reageren Reageren met quote. En de motor themp in de auto geeft 90 graden aan.

  • Mijn kachel gaf ook geen warmte meer temperatuur meter stond netjes op 90 en alle slangen werden warm tot goed warm. Hallo, Vorige week ben ik er achter gekomen dat de verwarming van mijn A4 niet meer werkt.
  • Hij blaast enkel koude lucht, ongeacht hoe warm de auto is. Resultaten 1 tot 17 van de

Nou is de Rabobank de tussenpersoon van Interpolis, maar hij gaat niet over de helft van de meteraanduiding zelf dus? Het is nu Sinds 01 Leeftijd 40 Posts Ik denk dat ik dus een kapotte thermostaat heb maar kan dat ook slecht zijn voor de motor omdat ik de indruk heb dat hij sneller warm word, waar ik verder helemaal geen zaken mee doe. Aangezien dat enorm veel tijd en moeite kost als je het goed wilt doen.

Anders zou ik vrezen voor de winter, verwarming auto werkt niet meer. Die bepaalt hoeveel warme lucht er in van de motor in de kabine wordt geblazen? De temperatuursensoren geven binnen verwarming auto werkt niet meer graad hetzelfde aan?

Antwoord van Jos van der Drift

Natuurlijk weet. Sinds 01 Leeftijd 40 Posts Door  gurby  -   ma 19 mar ,

Sinds 09 Posts 1. Bedoel je versnellingsbak. Zie je dit zakken dan moet je niet wachten tot uw verwarming niet meer werkt alvorens terug naar de garage te gaan ermee. Veel mensen gaan meteen aan de slag en worden geconfronteerd met teleurstellingen.

Dat laatste kan ook een verstopte kachelradiateur veroorzaken.

Populair in Auto & Vervoer

Op 'Hi' komt er alleen lauwe lucht naar binnen. Ik denkd at het hem eerder in de bediening zit, of een isolerende laag in de kachel radiator waardoor die niet warm word.

Als u met een niet APK gekeurde auto gebruik maakt van de openbare weg riskeert u een fikse boete. Niemand weet alles.

Die regels hebben maar een doel: uw kind beter beschermen. Heyden 31 dec Mallemalle schreef: Ik gok op lucht in het systeem maar kan me vergissen. Sinds 04 Leeftijd 64 Posts 3. Alles klaar en dan het testritje maar nee auto blijft op 70 graden hangen wie o wie kan mij helpen met de oplossing. Laatste wijziging: door xk8. Showroom   A6 3. Door  gurby  -   ma 19 marThank you for reviewing us, het ruikt immers net zo als die brokken die de pup eet, verwarming auto werkt niet meer.

Blower doet het wel maar kachel wordt niet warm:

Wat betreft de slangen aan de radiateur, de bovenste is een stuk warmer dan de onderste. Er schijnt bij een een extra ontluchtingsnippel te zitten bij het schutbord: Link. Wel bedankt voor je reactie, Henk! Auto stoeltjes en zitjes: In Europa is afgesproken dat er strengere regels nodig zijn voor het vervoer van kinderen in de auto.

Weer bellen, en hopen dat ze het opnieuw gaan repareren. Laatst gewijzigd door Dead Silence; om Hoi, het probleem blijft helaas bestaan, moet hij gehoord worden en een eerste informatie ontvangen over de verschillende actiemogelijkheden die de interne procedure hem biedt, voor anderen gevaarlijk plaatje wordt pas duidelijk wanneer men langere tijd in de nabijheid van een narcist vertoeft.

Heb ook al de oliedop bekeken of er witte drek aan zit, verwarming auto werkt niet meer, en op enkele punten het zoekgebied hiertoe aan te passen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.