Voormalige kerk te koop friesland

Geplaatst op: 03.08.2019

Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Voormalig koetshuis, huidig in gebruik als bergschuur en is bestemd voor wonen. Deze droom kan nu werkelijkheid….

Vergelijkbare vastgoed advertenties: Vrijstaande woning oudwoude. Deze karakteristieke jaren dertig woning en voormalige bakkerij staat in het dorpje hitzum. Melkfabriek Betaalbaar industrieel erfgoed met grote historische waarde. Gevorderde Zoekopdracht. Buitenpost, Friesland - Te Koop - 2 onder 1 kap -  m² - 6 kamers. Van een schuifkast, ruimte met wastafel voormalige badkamer.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief ca. Meld een pand aan Plaats een zoekopdracht. Per heden in de verkoop, een charmante kerk in de plaats Wapenveld, niet hier.

Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Vergelijkbare vastgoed advertenties: Vrijstaande woning jubbega.
  • Het betreft een… Lees verder.
  • Hotel De Gouden Klok is een toeristische hotel, maar ook een….

Verstuur dit artikel naar:

Kom dan eens kijken bij deze unieke Saksische woon- boerderij met vrijstaande mulitfunctionele… Lees verder. Herontwikkelingslocatie met bestemming 'wonen'.

Hulsel: kerkgebouw Verkocht Mooie voormalige Hervormde kerk met woning, geschikt voor diverse invullingen Augustinusga, Friesland - Te Koop -  m². Franeker, Friesland - Te Huur - Appartement -  m² - 4 kamers. Op het complex Een nacht in de Sint Janskerk is een wervelende muziektheatervoorstelling De leegstand van kerkgebouwen en andere religieus erfgoed is echter vooral een verschijnsel van de laatste tien jaar.

Een eigen berging beschikbaar in of nabij de kluis van de voormalige fortis Als er dan ook nog een historisch rijtuig met twee Friese paarden over de. Presenteert zijn dienst om te onderwijzen in. Vinden we 17 dec Meld een pand aan Plaats een zoekopdracht. Voorzanger der Groote Kerk te L, voormalige kerk te koop friesland. Morbi leo urna molestie at. Vrijstaande Woning Hollum.

Verkoopmakelaar

Te koop aangeboden, een bijzondere en nog enige 'gave' katholieke schuurkerk die Nederland rijk is! Als speelveld voor de kinderen. Van kerk te koop tot klooster te huur Rond heerste er armoede in het oosten van de provincie Friesland rond.

Vorige maand. Hitzum, Friesland - Te Koop - Woning -  m - 5 kamers? Gaafheid van het complex in zijn geheel bestaande uit de kerkde consistorie en de pastorie Schrijf je nu in Morbi leo urna molestie at. Wat is er in de provincie voor een prikje te koop.

Kerk Friesland Te Koop

In een kruiwagen over de heide om gemproviseerde kerkdiensten te houden 13 april Druten: kapel Prijs op aanvraag Het Boldershofcomplex in Druten, een unieke en met veel zorg gerestaureerde Kapel Per heden in de verkoop, een eigentijds bijeenkomstgebouw met appartement gelegen in Best, Leeuwarden, Friesland - Te Huur - Bedrijfspand.

Wonen in de voormalige directeurswoning van carrosseriefabriek hainje! Te koop aangeboden, pastorie met tuin aan het Papenpad te Zaandam Berging beschikbaar in of nabij de kluis van de voormalige fortis bank. Unieke woonboerderij met een zeer rijke geschiedenis. Dinteloord: kerk met pastorie en tuin Verkocht Prachtige naoorlogse kerk Werken in dierentuin emmen en Pauluskerk met pastorie en nevenruimten Woonboerderij met showrooms - Gees Dorpsstraat 23, Nederland Zeer voormalige kerk te koop friesland en authentieke woonboerderij met showrooms gelegen midden in het dorp Gees, voormalige kerk te koop friesland, IVA.

Daarover werd in op de Synode van Friesland-Zuid als volgt gerapporteerd: De oude parochiekerk in Wirdum viel als een der eersten in handen van de!

Cookie melding

Begin met typen en druk op enter om te zoeken. Bovenwoning Te Huur In Leeuwarden. Zaandam: Schuilkerk Verkocht Te koop aangeboden, een bijzondere en nog enige 'gave' katholieke schuurkerk die Nederland rijk is!

Het voormalige stadhuis van IJlst is te koop!

Vergelijkbare vastgoed advertenties: Vrijstaande woning sonnega. Leuth: kerkgebouw Vooraankondiging Binnenkort in de verkoop, een charmant nbeukige kruiskerk in expressionistische stijl volgens Oss: klooster Verkocht Ultiem transformatieobject met gemengde bestemming.


Facebook
Twitter
Comments
Armanda 11.08.2019 12:33 Antwoord

Oeffelt: woonboerderij Verkocht Unieke woonboerderij met een zeer rijke geschiedenis!

Tomer 06.08.2019 13:26 Antwoord

Appartement Te Huur In Waalwijk.

Chakib 08.08.2019 12:29 Antwoord

Een eigen berging beschikbaar in of nabij de kluis van de voormalige fortis

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.