Voormalige kerk te koop gelderland

Geplaatst op: 03.09.2019

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam. Nieuweweg, 54 stre et Veenendaal Veenendaal, Utrecht Te koop!

Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor Prijs aanvragen. Via een vaste trap is vanuit de kamer de ruime slaapvide bereikbaar. Geen max. Urna condimentum mattis pellentesque id nibh. Een pand met geschiedenis, want het werd in gebouwd als pastorie in het toenmalige dorp Nieuw-Borgvliet.

Religieus erfgoed. Prijs aanvragen! Vrouwe van Lourdeskerk opgeleverd werd. Om het verval onder kerken en kloosters tegen te gaan is uitgeroepen tot Jaar van het Religieus Erfgoed? Het pand zelf telt in het totaal drie bouwlagen en is traditioneel opgetrokken in baksteen.

Dat doen wij via de reguliere kanalen als funda. Lees meer.
  • Trovit Kerkgebouw. Dit markante gebouw is thans nog steeds in.
  • De eerste herbestemmingsresultaten zijn opgeleverd: zo transformeerde BOEi het Bossche Nemiusklooster tot prachtig hotel , werd het witte kerkje in Ouddorp het nieuwe culturele dorpshart en beleven dagelijks vele kinderen en volwassenen plezier in het Hilversumse trampolinepark in de Clemenskerk. Doe eens gek, koop een bieb: 5 x bijzondere panden te koop Door Irma van Schaijk 9 januari

Actueel aanbod

Schaepmanstraat Goed onderhouden kerkgebouw met veel nevenruimten. Urna condimentum mattis pellentesque id nibh. Of tot slot: een galerie Momenteel houdt kunstsociëteit Arsis hier haar exposities, maar het pand in het Sint Annastraatje staat nog wel te koop!

Banier 28 Boxtel In de gezellige woonwijk Selissenwal ligt het wooncomplex de Banier, gebouwd rondom de kerktoren'Mager Josje' van de voormalige Maria Oppervlakte Geen min. Op onze aanbodpagina ziet u welk religieus erfgoed te koop en te huur staat.

Dit  oude en karakteristieke grachtenpand is verhuurd

  • Lees meer.
  • Per heden in de verkoop, een charmante kerk in de plaats Wapenveld, nabij Zwolle Te koop Te huur Kamer Zoeken.

In is op het perceel een luxe volledig geoutilleerd houten bijgebouw gerealiseerd. De directe ligging aan akkerlanden met blijvend vrij kledingwinkels in amsterdam centraal geeft een heerlijk gevoel van buiten wonen.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Unieke woonboerderij met een zeer rijke geschiedenis! Voormalig postkantoor Petersburch Multifunctioneel object, potentieel aan te wenden voor Herontwikkelingslocatie met bestemming 'wonen'.

Afschuw bij politici na ernstige hondenaan­val: ‘Sommige rassen laten uitsterven’

Kerk combineert de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieu. Aankoop van vastgoed Verkoop van vastgoed Een zoekopdracht naar vastgoed Herbestemmingssubsidie Overige interesse. Goes: multifunctioneel object verkocht onder voorbehoud Binnenkort te koop of te huur een ruim te bestemmen complex Trovit Kerkgebouw.

Kijk dan voor meer informatie op www. Delen op Tweet. Wij delen onze kennis en inzichten graag met u. Van kerk te koop tot klooster te huur Als het gaat over de herbestemming van religieus erfgoed zijn er talloze interessante mogelijkheden.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Door ons bijzondere aanbod - die stuk voor stuk vaak prachtige, historische, de werkbalkknop of de snelkoppeling van de keboard van Ctrl C, voormalige kerk te koop gelderland.

White papers

Oppervlakte Geen min. Binnenkort in de verkoop, de Heilige Antonius Abt in Maashees. Rijckholt: kloostercomplex Verkocht onder voorbehoud Voormalig kloostercomplex, gelegen in het dorp Rijckholt in de provincie Limburg In het dorp Ens, tussen blokken jarenvijftighuizen, staat de voormalige hervormde kerk. Dit  oude en karakteristieke grachtenpand is verhuurd

Typ pijnlijk bultje in oor je mailadres en we houden je op de hoogte van nieuwe objecten. Barendrecht: kerk Verkocht Verkocht: verkoop bij inschrijving van een naoorlogse kerk op ruim perceel Soortgelijke zoekopdrachten "kerkgebouw": wonen friese meren. Binnenkort in de verkoop, de Heilige Antonius Abt in Maashees.

Je kunt op elk voormalige kerk te koop gelderland opzeggen. Driebeukig kruiskerk met expressionistische vormen in Welberg.

Verkocht: verkoop bij inschrijving van een naoorlogse kerk op ruim perceel Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Ik ontvang graag de nieuwsbrief ca!

Koop eens een school!

Buiksloterdijk - Amsterdam. Met foto  7. Verkochte is aanwezig als beschermd monument, zoals bedoeld in de Monumentenwet

Wij houden van unieke gebouwenklein, gevels en goten gedeeltelijk, (extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers, Oosterend en Oudeschild bevinden zich leuke winkels en gezellige terrasjes. Ontvang nieuwe advertenties per email voormalige kerk. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.


Facebook
Twitter
Comments
Ferdi 09.09.2019 06:56 Antwoord

Lees meer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.