We gaan op berenjacht thema

Geplaatst op: 29.06.2019

Onze kleuters vonden dit heel fascinerend om het verhaal in een andere 'gekke taal' te horen maar ze konden toch wel goed volgen omdat ze het stilaan al goed beginnen te kennen. Spelen met de begrippen : Groot en Klein.

Spelen met de begrippen : Groot en Klein. En het was een groot succes. We gaan op berenjacht. Maken van hun eigen boek : We gaan op berenjacht. Het lange wuivende gras maken we door op de verschillende lijntjes te knippen.

Thema : We gaan op berenjacht Tijd om te spelen in de klas is er natuurlijk ook. We zijn begonnen met het luisteren naar het verhaal via de kamishibai. Wat is dat. Gewoon genieten.

Sommige konden daar heel lang in kijken en zoeken. We gaan op berenjacht, we gaan op berenjacht thema.

Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

Onze kleuters hebben er echt van genoten en vonden het super om mee te doen met de verschillende bewegingen en geluiden. Een bos We gebruiken hiervoor allerlei verschillende technieken. Nelleke had van thuis uit 2 mooie grote zoekboeken bij over beren. En sneeuw maken we door met onze vinger allemaal vlokjes te stempelen op een blauw blad.

Tekenen en kleuren van een beer.

  • Ik zit met mijn benen onder het laken juf, zei Yente. Slapen gaan met de grote beer
  • Stempelen met stof , het deken Nooit meer gaan we op berenjacht.

En we waren helemaal niet bang. Stempelen met stofhet deken En deze week gaan we ook allemaal ons eigen berenjacht boekje maken. Onze kleuters hebben er echt van genoten en vonden het super om we gaan op berenjacht thema te doen met de verschillende bewegingen en geluiden.

De rivier maken we door met waterverf te schilderen. Slapen gaan met de grote beer Pagina's Startpagina Klaslijst Brieven. Oeiwat nu.

Mag ik mij voorstellen:

Een reactie posten. Gesprek en waarnemen : modder maken. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Gewoon genieten. Gesprek en waarnemen : modder maken. Prenten rond ons wassen, klas, planten water geven. Scheuren van het hoge gras. Labels: Thema: We gaan op berenjacht.

Thema van de week

Gras, water, modder, een bos, een sneeuwstorm, een grot. Ik zit met mijn benen onder het laken juf, zei Yente. En het was super leuk! Plenserdeplons, plenserdeplons. Poppenhoek is het hol van de beer

Een zeer mooi verhaal over een beer die allerlei verschillende diertjes gaat knuffelen. Deze week zijn we op berenjacht geweest. Plenserdeplons, plenserdeplons. Maken van hun eigen boek : We gaan op berenjacht. Ziggo mail outlook imap deze week gaan we ook allemaal ons eigen berenjacht boekje maken. Scheuren van het hoge gras De voorwerpen die we tijdens het poppenspel we gaan op berenjacht thema hadden het ik aangeboden in de klas zodat de kleuters het verhaal zelf ook nog eens konden naspelen.

Blogarchief

Wrijven met donkere wasco , de donkere wolken O jee De rivier maken we door met waterverf te schilderen.

Onder het laken Spelen met het doek Maken van hun eigen boek : We gaan op berenjacht. Een zeer mooi verhaal over een beer die allerlei verschillende diertjes gaat knuffelen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.