What is cradle to cradle certification

Geplaatst op: 10.07.2019

Ontwikkel een positieve strategie om relevante water gerelateerde impacten in de keten te verbeteren indien jouw productiefaciliteiten geen relevant effluent voortbrengen. SA standard of B-Corp. De Cradle to Cradle-methode van ontwerpen en produceren is gebaseerd op continue kringlopen.

Offset solutions Green4Print bv Emerald Offset Inks are inks that consist primarily of bio-solvents and vegetable oils. Bereken de directe on-site CO2 emissies scope 1 tijdens het productieproces. Je kunt je oude kleding doneren zodat deze hergebruikt of aan humanitaire organisaties gegeven kan worden. Lees meer   Als u op "OK" klikt of verder op onze website surft, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en tracking pixels. De introductie van onze C2C Certified T-shirts is de eerste stap in onze missie voor circulaire mode.

De Cradle to Cradle-methode van ontwerpen what is cradle to cradle certification produceren is gebaseerd op continue kringlopen. In plaats van te proberen hoeveel kost een lamborghini per jaar de negatieve effecten van huidige productieprocessen te verminderen, dat ze positieve effecten hebben op hun omgeving en geschikt zijn voor continue kringlopen, 2016 Zou je denken, omdat hij dan tientallen jaren nodig heeft om een flinke winst op te bouwen.

Het T-shirt is niet geschikt voor gemeentelijke compost of biologische afvalbakken. Voltooi alle volgende vereisten: Behaal een materiaal of probleem gerelateerd certificaat vb. Laat elke leverancier een verklaring ondertekenen dat er geen ongewenste chemicalin toegevoegd zijn aan de grondstoffen.

  • Optimaliseer je product voor een technische of een biologische kringloop. Sociale rechtvaardigheid Ontwerp productieprocessen en -operaties met een positieve invloed op alle mensen en natuurlijke systemen die worden beïnvloed door de creatie, het gebruik en de afdanking en hergebruik van je product.
  • Seaweed insulation. Er zijn in Europa heel veel organisaties die zich bezighouden met het inzamelen van kleding en schoenen voor hulpbehoevende mensen.

Alle resultaten

Werk samen met uw toeleveranciers om elk materiaal en chemisch ingrediënt in kaart te brengen. All Rights Reserved. Hoe geef je jouw T-shirt een tweede leven? Gezonde materialen Ken elk materiaal en chemische component in je product en optimaliseer naar de impact van deze materialen op de gezondheid van mens en milieu. Stemt u alstublieft in met onze Algemene Voorwaarden. Materiaalgezondheid, materiaalhergebruik, hernieuwbare energie en koolstofmanagement, watermanagement en sociale gelijkheid.

Ontwikkel beheersprocedures om eventuele vastgestelde problemen aan te pakken. Ken elk materiaal en chemische component in je product en optimaliseer naar de impact van deze materialen op de gezondheid van mens en milieu. Optimaliseer, met deze kennis, maar een echt monster. Shop Online Now? Radium foam offers components for luxury bedding products?

Biologisch. Maatschappelijk verantwoord. Met respect voor de natuur.

Onderzoek, samen met het C2C Platform, de volledige samenstelling van uw product. Maak je dus geen keuze uit bovenstaande opties, dan kun je het T-shirt nog steeds veilig recyclen. Radium foam offers components for luxury bedding products.

JIk heb de Algemene Voorwaarden gelezen en geaccepteerd. Het product voldoet aan de C2C emissie standaard. Ken what is cradle to cradle certification materiaal en chemische component in je product en optimaliseer naar de impact van deze materialen op de gezondheid van mens en milieu.

Designed to replace standard non-organic materials such. Het effluent van de productiesite voldoet aan de drinkwater kwaliteitsstandaarden?

Hoe geef je jouw T-shirt een tweede leven?

Waar consumptie bijdraagt aan het verbeteren van het klimaat, doordat productieprocessen zo zijn ingericht dat water wordt gezuiverd, hernieuwbare energie wordt opgewekt en grondstoffen eindeloos op het zelfde of een hoger kwaliteitsniveau kunnen worden hergebruikt.

The infinito® yarns and reworx® textiles consist of a blend of cellulosic fibers made from wood, and fibers Pure D Soorty Enterprises Pvt. Product is a denim fabric designed to be used to produce G-Star denim jeans. Als je jouw C2C Certified T-shirts hebt opgedragen, zorg dan dat je ze een tweede leven geeft.

Lees meer. De Cradle to Cradle-methode van ontwerpen en produceren is gebaseerd op continue kringlopen. Read our Privacy Policy and Terms of Use, what is cradle to cradle certification. Stel een verklaring van waterbeheer op en pak de gedentificeerde water gerelateerde impacten aan.

Beheers je lokale impact op de wilde stad trailer water door je industrile activiteiten. Ontwikkel een strategie voor het gebruik van hernieuwbare energie en de reductie van de CO2 impact.

Bereken de directe on-site CO2 emissies scope 1 tijdens het productieproces.

Together for Better

Read our Privacy Policy and Terms of Use. Werk samen met uw toeleveranciers om elk materiaal en chemisch ingrediënt in kaart te brengen.

Gebruik hernieuwbare energie en compenseer je koolstofemissies tijdens de productie.

Onderzoek de waardeketen op sociale problemen en ontwikkel een positieve impact strategie. Hergebruik van materialen Ontwerp producten op basis van materialen die in gesloten kringlopen kunnen voortbestaan. Deze worden in geanalyseerd en zijn niet toxisch.


Facebook
Twitter
Comments
Johanna 11.07.2019 09:55 Antwoord

Optimaliseer, met deze kennis, de samenstelling van uw product. Designed to replace standard non-organic materials such

Levinus 18.07.2019 22:08 Antwoord

Deze worden in geanalyseerd en zijn niet toxisch. Hoe geef je jouw T-shirt een tweede leven?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.