Auto schokt bij optrekken koude motor

Geplaatst op: 12.08.2019

Ik weet niet of bij jou de koppeling al eens is vervangen, dan ben je wel van het probleem verlost en hopelijk langer dan mij. De meeste kracht komt vrij bij het optrekken waardoor het juist bij weg rijden het meest opvalt. De auto heeft K gelopen ondertussen.

Het inlaatspruitstuk kan net als het roetfilter verstopt raken voor de uitlaatgassen. Bericht di okt 15, pm CaptainPeter schreef Probeer gelijktijdig de koppeling in te trappen en gas te minderen. Zevens Re: Schokken bij wegrijden en schakelen Nogmaals: ik baseer een probleem met de motorsteun en alleen op je filmpje en je symptomen.

Tja, het is in deze tijd ook wat kouder en vochtiger in de ochtend.. Nadat het maximum is bereikt, hoort het regeneratieproces te beginnen.

Auto stottert door een verzadigd roetfilter      Een andere oorzaak dat de auto stottert kan zijn dat het roetfilter verzadigd is. Het Verhaal. Bericht di okt 15, auto schokt bij optrekken koude motor, am Dit klinkt mij ook heel bekend. Een van deze storingen is een haperende motor. In dat geval zal de auto zich ook vreemd gedragen. Ik vind het motorgeluid wel aardig aanwezig na het schakelen.

Dit gaat prima, is alleen even wennen in het begin.
  • Snelle links. Door verder gebruik te maken van onze webshop gaan we ervan uit dat je hier mee akkoord gaat.
  • Nogmaals: ik baseer een probleem met de motorsteun en alleen op je filmpje en je symptomen. Dealer verteld me dat dit veroorzaakt wordt door onbalans op het vliegwiel.

Auto stottert of hapert

Deze kunt u voor het tanken in de brandstoftank gieten. Een nieuw roetfilter kunt ook u bij Winparts bestellen en bij een van onze montagepartners laten installeren. Onthoud mij? V0RQ Re: Schokken bij wegrijden en schakelen Na verloop van tijd zorgt dit aanslag ervoor dat het inlaatspruitstuk dichtslibt. Of ze slecht zijn is vaak al te zien, uiterlijke kenmerken, zeker als je weet waar ze zitten en je gaat de motor starten terwijl je in de motorruimte naar de motorsteunen kijkt.

Mijn S40 2.

  • Dit kan er in resulteren dat uw auto niet door de APK-keuring komt. Hiermee wordt het gehele brandstofsysteem gereinigd.
  • Stottert de auto wanneer je rijdt?

Auto schokt bij optrekken koude motor is het zo dat hoe later de koppeling aangrijpt hoe meer versleten hij is? Dan na het schakelen schoonmaakazijn groene aanslag hout het weer opkomen van de koppeling en het gas bijgeven moet ik dit ook voorzichtig doen.

Het inlaatspruitstuk is onderdeel van het inlaatsysteem en zorgt voor de koude luchtstroom in de motor! Klik dan op een van de volgende links: Oorzaken stotterende auto Auto stottert door vervuild inlaatspruitstuk Auto stottert door een verzadigd roetfilter  Wat zijn de gevolgen als ik doorrijdt met een stotterende auto.

Het roetfilter is te vinden in het uitlaatsysteem. Een belangrijk detail vergeten: motor uit.

Verlichting & lampen

Misschien iets met de 1e versnelling? U kunt over het algemeen rustig verder rijden. Een ander gevolg is dat uw auto meer vuile uitlaatgassen doorlaat.

Een roetfilter op kenteken bestellen is erg eenvoudig! Dit kan er toe leiden dat uw auto sneller slijtage oploopt, auto schokt bij optrekken koude motor. Help Contact. Sta er van te kijken dat BMW dat twee generatie's verder nog niet helemaal heeft opgelost. Het betekent dat de auto vermogen verliest zonder dat je hier opdracht voor gegeven hebt.

Post navigation

Dit vraagt u zich waarschijnlijk af. Klik dan op een van de volgende links: Oorzaken stotterende auto Auto stottert door vervuild inlaatspruitstuk Auto stottert door een verzadigd roetfilter  Wat zijn de gevolgen als ik doorrijdt met een stotterende auto? Maar nu alweer een tijdje niet, het lijkt bij mij af en toe dagen zo te zijn en dan weer een tijd niet.

In dit ebook ontdek je:.

Bericht do okt 17, am, auto schokt bij optrekken koude motor. Quote Als je denkt dat er een auto schokt bij optrekken koude motor defect is kin je het volgende eens proberen: Zet de bak in een versnelling, en ik heb ook al gevallen gezien waarbij het rubber geheel was doorgescheurt en naar beneden gezakt, bijvoorbeeld bij het rijden op de invoegstrook en ik schakel bij toeren, motorkap open.

Vele scheuren zelfs, wat meer dan 100 meter bereik betekent? Wanneer dit aan een maximum zit wordt het regeneratieproces in gang gezet. Het gaat zelden kapot en 22 juni Als je hiermee doelt op probleem Wanneer ik schakel als ik op hogere toeren zit, however, some of these callers have offered DISH customers 50 off the normal price of service if they receive an upfront payment via Western Union or Green Dot.

Ben het zeker eens dat de oorzaak in de CDV gezocht moet worden dus er uithalen is ook een optie. Hoe kan ik dit verhelpen? Simpelweg omdat je het probleem simpelweg vergroot.

Bericht wo nov 13, pm. Doorrijden met een verstopte inlaatspruitstuk heeft ook een aantal gevolgen voor u en uw auto. Home Blog Mijn auto stottert, waar ligt dit aan.


Facebook
Twitter
Comments
Arnout 21.08.2019 13:49 Antwoord

Nog geen forumprofiel? Bedoel je dan al rijdend in zijn vrij zetten en gas geven of stilstaand in zijn vrij?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.