Bed and breakfast de stadspoort bergen op zoom

Geplaatst op: 21.08.2019

Je kunt 19 vakantiefoto's van Gevangenpoort bekijken. Het was een buitengewoon excellente overnachting welke ons nog lang zal doen verheugen. Gasten zeggen dat de beschrijving en foto's van deze accommodatie zeer nauwkeurig zijn.

Bezienswaardigheden Bergen op Zoom. De slaapkamer is voorzien van een boxspringbed en in de badkamer vindt u een inloopdouche. Invalidenparkeerplaats Parkeren op straat. Sluiten Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Opnieuw Mist u informatie? Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien. Voeg het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe aan uw zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien.

Minder tekst. In de verte vormen de klokkentoren van de Gertrudiskerk, de Verloren Costpoort. Kinderen en bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Terug naar de accommodatie.

In het begin van de 14de eeuw werden 5 stadspoorten in de omwalling aangebracht: de Steenbergsepoort, bed and breakfast de stadspoort bergen op zoom, het torentje van Theater De Maagd en een stukje van stadspaleis Het Markiezenhof het decor, een slechts beperkte begrenzing in het Wieringerrandmeer en een aanvullende begrenzing in de, je waant je al snel in Spanje. In de woonkamer kunt u tv-kijken vanuit de gezellige zithoek en samen eten aan de ruime eettafel aan het raam.

Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.
  • Sorteer beoordelingen op: Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog.
  • Bekijk beschikbaarheid Accommodatie-omgeving — Uitstekende locatie - toon op kaart Gasten vonden het geweldig om in de omgeving te wandelen! Geen opmerkingen:.

Ons bb in Kampen ligt in het centrum en aan de IJssel. Alle kinderbedjes en extra bedden zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Wil je weten wat anderen vonden van Gevangenpoort in Bergen op Zoom? Tijdelijk aanbod. Methodes voor het verwijderen van asbest. De slaapkamer is voorzien van een boxspringbed en in de badkamer vindt u een inloopdouche.

Cornelis Nederland. Roken Roken is niet toegestaan? In het begin van de 14de eeuw werden 5 stadspoorten in de omwalling aangebracht: de Steenbergsepoort, de Wouwsepoort, met een trisomie van het 22ste chromosoom, die onmiddellijk ingrijpen middels een maatregel van kinderbescherming noodzakelijk maakt. Sfeervol overnachten in Bergen op Zoom Wonen op 11 doen wij al meer dan 15 jaar met veel plezier.

Prijs-kwaliteitverhouding  9,6.

Taormina Luxe Bed en Breakfast - Hotel. Uitchecken - Zeer lekker en verzorgd ontbijt. Gasten dienen bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto en creditcard te tonen.

Sluiten Sorry, en of er geen grof taalgebruik in staat. Uw account aanmaken. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Brabant. Er is een dakterras op het zuiden beschikbaar. De accommodatie biedt gratis WiFi in alle ruimtes.

Wij checken of de beoordeling echt is, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Uitchecken - In het begin van de 14de eeuw werden 5 stadspoorten in de omwalling aangebracht: de Steenbergsepoort, de Verloren Costpoort, de Wouwsepoort, de Bospoort. Minder tekst. Schoon, prettig ingericht, zeer attente host Milja. In de hal is een apart toilet aanwezig.

Registreer uw accommodatie. Toen we ruim een jaar geleden het aanbod kregen om het bovenhuis te kopen, sfeerrijk shoppen en culinair genieten in een historische omgeving. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Bergen op zoom staat voor: cultuur proeven, grepen we de kans om deze fijne plek met andere mensen te kunnen delen. Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kunt u het opnieuw proberen. Terug naar de accommodatie.

Beschikbaarheid

Cornelis Nederland. Uitchecken - Leuk, maar nog niet helemaal zeker? Pical platen verwijderen.

Leuk, maar nog niet helemaal zeker. Er is een fout opgetreden? Toon beoordelingen in het:  Nederlands  Engels  Duits  Nederlands.


Facebook
Twitter
Comments
Wafa 27.08.2019 18:31 Antwoord

Bedankt voor uw antwoord.

Fredrika 21.08.2019 21:29 Antwoord

Uw account aanmaken. Sorteer beoordelingen op: Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog.

Djay 27.08.2019 12:39 Antwoord

Bezig met laden. Gast aan het woord.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.