Bedrijfspanden te koop in leeuwarden

Geplaatst op: 25.07.2019

Bericht versturen. Ideaal voor de ZZP'er, hobbyist of voor auto-boot-caravan-stalling. Tussendiepen 30 Vrijstaand bedrijfspand met buitenterrein op bedrijventerrein Tussendiepen in Drachten.

Edisonstraat 40 Leeuwarden Huur Rate this item 1 2 3 4 5 10 stemmen. Drachtsterweg 3 Aan de zuidoostelijke rondweg op zichtlocatie gelegen bedrijfspand met representatieve kantoren. Alexander Cohenwei , Leeuwarden. Tadingastraat 4. Tegenover het treinstation Camminghaburen

Een nette multifunctionele unit op bedrijventerrein De Bedrijfspanden te koop in leeuwarden. Richterlaanmodern bedrijfspand met zeer ruim buitenterrein ca. Pallasweg 26 Fraai, Drachten. Javascript vereist: uw browser ondersteunt geen javascript. Ceresweg R Leeuwarden Koop Rate this item 1 2 3 4 5 10 stemmen. Aanbevolen voor u Bekijk bedrijfsruimte in Leeuwarden of bekijk deze panden:.

Zoek op locatie

Toon alle filters. Opzegtermijn:6 maanden Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW. Drachtsterweg 3 Aan de zuidoostelijke rondweg op zichtlocatie gelegen bedrijfspand met representatieve kantoren. Nu te huur Nog enkele beschikbaar! Wolkammersstraat 2A.

Ceresweg R Leeuwarden Koop. U bevindt zich hier: Bedrijfspanden. Aldebaranweg A Leeuwarden K…! Bekijk de detail pagina van Bolsward - De Marne 53 Bekijk object.

Ceresweg 50P Leeuwarden Huur Rate this item 1 2 3 4 5 0 stemmen.

Parkeerplaatsen

Bedrijventerrein 20 In woonwijk 18 Kantorenpark 16 Landelijk gebied 2 Wijkwinkelcentrum 12 Winkelgebied stadscentrum 49 Overig 2.

Ceresweg 11 Te koop en te huur aangeboden fraaie bedrijfshal met kantoren gelegen op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden. Lloydsweg 37 Kantoor- en bedrijfsruimte op mooie zichtlocatie aan belangrijke toegangsweg aan de oostzijde van Veendam.

Opzegtermijn:6 maanden Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW. BTW k. Ideaal voor de ZZP'er, hobbyist of voor auto-boot-caravan-stalling. Nieuwe Oosterstraat It Patroan Akkrum 50m 2 Verkoopprijs: Ook op te delen in afzonderlijke afsluitbare werkplekken.

De unit is 40m², 8 meter diep en 5 meter breed en voorzien van elektra V en V krachtstroom en water Parkeren Bij de bedrijfsunit is één privé parkeerplaats beschikbaar. Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan.

Bedrijfsruimte te koop Verkoopprijs: Het taxatiesysteem voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector Wat moet u weten over het kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren van een bedrijfspand.

Richterlaanbedrijfspand met kantoren. De Kuinder 1 Op zichtlocatie vanaf de A32 Meppel - Heerenveen gelegen, gelegen op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden, dus dat gold ook voor de dagschotel). Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Oostergrachtswal Een multifunctionele unit op bedrijventerrein De Hemrik!

Ceresweg 1 Goede bedrijfshal met klein kantoorgedeelte, 1998 vert! Ceresweg 50T Leeuwarden Huur Rate this item 1 2 3 4 5 4 stemmen. Unieke kans om nog een unit aan de Leeuwarderstraatweg in Heerenveen te bemachtigen, ter grootte van totaal ca, bedrijfspanden te koop in leeuwarden. Mercuriusweg 2a Keurig bedrijfspand met anwb weekendje weg deventer buitenterrein op bedrijfspanden te koop in leeuwarden De Hemrik in Leeuwarden.

Bedrijfspanden

Bekijk de detail pagina van Bolsward — De Marne 53 Bekijk object. Venus 3 Op bedrijventerrein De Kavels gelegen DC-ruimte, bedrijfsruimte opslag- en distributie-ruimte met ca. Castorweg 62, BE Leeuwarden Verhuurd!

Zadelmakersstraat 12 Functioneel bedrijfspand met kantoorruimte, gelegen op goede locatie op bedrijventerrein De Hemmen in Sneek.

Ceresweg R Leeuwarden Koop. Het pand is gelegen op bedrijventerrein De Hemrik. Net en functioneel ingericht bedrijfspand met kantoorruimte gelegen op een mooie locatie.


Facebook
Twitter
Comments
Kayla 27.07.2019 16:29 Antwoord

Parkeren Bij de bedrijfsunit is één privé parkeerplaats beschikbaar.

Rhona 28.07.2019 02:42 Antwoord

Ook op te delen in afzonderlijke afsluitbare werkplekken.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.