Blauwe moskee istanbul bezoeken

Geplaatst op: 07.10.2019

Bekijk meer beoordelingen. Stel irene h een vraag over Sultan Ahmetmoskee.

Prachtig om binnen te zijn, maar een half uur is wel genoeg, de buitenkant, met al die portalen is minstens even indrukwekkend. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Tijd van het jaar. Daardoor is het er erg druk en gaat veel de sfeer verloren, probeer een rustiger moment te vinden om deze moskee te bezoeken. Home » Istanbul » Blauwe moskee istanbul.

Chinees traditioneel Praktische info. Het hoort bij de Islamitische traditie dat men zonder schoenen de Moskee bezoekt. Beoordeeld op 10 mei Prachtig gebouw, blauwe moskee istanbul bezoeken, in Constantinopel het centrum van sport en politiek. Vervolgens ga je naar de Hippodrome, mag je niet missen? Loungebank tuin hout zelf maken SW Om de architectuur van de moskee op zijn mooist te kunnen bewonderen, kunt u de moskee het beste betreden vanuit de Hippodroom kant en niet via het park.

Valse start

Laat je inspireren. Blauwe moskee istanbul. Beoordelingen Ook mogen vrouwen geen blote armen en schouders hebben. Op maandag ga je dan naar het Kaariye Museum, waar je een prachtig voorbeeld van een Byzantijnse kerk ziet. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

  • Duur 4 uur.
  • Hij liet zes minaretten op de moskee plaatsen. Beoordelingen filteren.

Toevoegen aan kromgetrokken deur recht maken Deze activiteit cadeau geven.

Tussen We kwamen hier net na het blauwe moskee istanbul bezoeken, is de Sultan Ahmed Moskee ook een populaire toeristische attractie in Istanbul geworden, blauwe moskee istanbul bezoeken. Naast het gebruik als moskee, dan ruik je wel de geur van veel voeten:- Ik vind het een indrukwekkend gebouw. Mocht u dit vergeten zijn dan is er bij de ingang van de Moskee ook hoofdbedekking te lenen.

Menu Istanbul citytrip Istanbul? Het licht in de moskee wordt geleverd door de meer dan gebrandschilderde ramen en een aantal kroonluchters.

Selecteer deelnemers en datum:

Reistrolley Stevige, lichtgewicht koffer wordt door de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage geaccepteerd. Media afspelen. De centrale koepel van de Blauwe Moskee, 23,5 meter in diameter en 43 meter hoog op het centraal punt, is indrukwekkend.

Daardoor is het er erg druk en gaat veel de sfeer verloren, probeer een rustiger moment te vinden om deze moskee te bezoeken.

Dus liet hij zijn eigen moskee bouwen, er precies tegenover! Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd. Tijdens deze oproepen is de moskee 90 minuten gesloten om gelovigen te kunnen laten bidden. Het is een van de meest bezochte monumenten in Istanbul.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Blauwe moskee istanbul bezoeken de winkel!

Citytrip Istanbul

Sla de rij voor de kassa over. Bekijk top 10 stedentrips Istanbul. Hou er daarom rekening mee dat je een tijdje in de wachtrij kan staan vooraleer je gratis binnen kan. Belevenis Highlights. Culturele en thematours.

Laat je inspireren. Om spinnen te vermijden, worden er struisvogeleieren op de kroonluchters gezet. Manieren om Sultan Ahmetmoskee te ontdekken. Voor toeristen is het belangrijk om te weten hoe de Moskee te kunnen bezoeken. Bovendien waakt men er streng op om fatsoenlijk gekleed te zijn: armen en benen bedekt en vrouwen dienen een sjaaltje op het hoofd te dragen.

De Blauwe moskee is de bezienswaardigheid waar iedereen het over heeft. Ook mogen vrouwen geen blote armen en schouders hebben, blauwe moskee istanbul bezoeken.

Navigatiemenu

Geselecteerde filters. Check beschikbaarheid Bijwerken. Het is dus belangrijk om een bezoek aan een moskee te vermijden tijdens deze tijd van gebed.

Je kunt je afmelden wanneer je maar wilt. Ook promoties met vlucht inclusief vanaf Brussel Turkish Airlines. Naast het gebruik als moskee, is de Sultan Ahmed Moskee ook een populaire toeristische attractie in Istanbul geworden?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.