Camper verhuurbedrijf zuid holland

Geplaatst op: 10.09.2019

De camperbus van Simon voldeed helemaal aan onze verwachtingen. OKé Camper Verhuur! Sunlight T64 - 5 persoons Moerdijk.

Gratis proefrit. Tip: neem de tijd om je alles goed uit te laten leggen over de techniek aan boord. Breng dan snel een bezoekje aan ons in Zuid Holland. Contact met de verhuurder is uitstekend; hij reageert snel en behulpzaam als je vragen hebt.

Na een financiële meevaller en wat andere regelingen konden we het ons veroorloven om een jonge camper te ko

In de provincie Zuid-Holland verhuren wij camper verhuurbedrijf zuid holland campers van particulieren. Motorisch in goede staat en rijdt erg pre Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ziet u gn beschikbaarheid. Aardige en behulpzame verhuurder, die het belangrijk vindt dat de huurder een zorgeloze en fijne tijd kan hebben.

  • De Camper van Wilma heeft alles wat je nodig hebt.
  • Home Camper huren Nederland Zuid-Holland. Of vier weken reizen oor Zuid-Europa?

Wanneer komt u een camper huren? Rijdt erg lekker, zowel op kleine als grote wegen, en er is genoeg comfort om er lekker twee weken uit te zijn. Wij verhuren sinds begin de mooiste kampeerbussen vanuit Zuid Holland. Bovendien zijn ze voorzien van de allernieuwste snufjes en staan onze campers garant voor optimaal comfort.

Schuif de luifel uit, neem plaats op onze kampeerstoe Aardige en behulpzame verhuurder, die het belangrijk vindt dat de huurder een zorgeloze en fijne tijd kan hebben!

  • Heerlijke familiecamper!
  • Bij ons vindt u geen oude modellen.

Simon is een hele fijne verhuurder. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Kies voor Noorderzon Campers.

Daarnaast bieden wij onze eigen campers camper verhuurbedrijf zuid holland tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in Zuid-Holland. Ook als u samen bent!

Camper Travel Fun – Camper verhuur in de Randstad – Rotterdam – Zuid Holland

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8. Onze camper is een luxe Dethleffs uit , heeft een sterke 2,8 liter motor met nog slechts 62k op de Heeft alles wat je nodig hebt en Niek is een fijne vent! Ook als u samen bent!

Kies voor Noorderzon Campers. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan.

Wij huren deze bus volgend jaar absoluut weer. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, voorzien van alle comfort en vele extra's, camper verhuurbedrijf zuid holland, zoals de claxon die ermee stopte. Reserveer online Check vrijblijvend de beschikbaarheid…. Tot in de puntjes verzorgd, maar het duurde even voordat we iets vonden waar we aan gewend konden raken.

Voor iedereen een geschikte camper. Mooie comfortabele camper met rondzit. Camper 3 Ruime 6 persoons camper met grote rondzit en dubbele bodem.

  • Heerlijke vakantie gehad in deze Camper!
  • Fan van het strand?
  • Fan van het strand?
  • Sunlight i68 Integraal.

Wij hebben genoten met onze 4-jarige dochter. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Zuid-Holland op pad gaat. Er was ook een handig boek met handleidingen en tips. Adria Compact Plus SL. De bus is heel compeet ingericht. Dan is Avifauna een echte aanrader. De eigenaar van de camper verhuurbedrijf zuid holland was ook super.

Camper-Plus

Sunlight T64 Moerdijk. Neem contact met mij op. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Camping Spijkerboor in het Groene Hart.

Afgelopen drie weken hebben wij bij Cobie en Jan de Rimor 95 Seal gehuurd. Heeft alles wat je nodig hebt en Niek is een fijne vent, camper verhuurbedrijf zuid holland. Omdat wij iedereen het plezier willen bieden van een compleet verzorgde en onbezorgde vakantie, zijn wij onze camperverhuur gestart.


Facebook
Twitter
Comments
Hinderika 11.09.2019 22:50 Antwoord

Neem geen genoegen met minder.

May 13.09.2019 22:42 Antwoord

Sjoerd geeft je overigens ook een prima handleiding mee.

Aartie 13.09.2019 18:12 Antwoord

Daarnaast zijn ze zeer comfortabel. Burstner Ixeo automaat Zoetermeer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.