Campings in zuid tirol

Geplaatst op: 29.08.2019

Zoek campings De locatie wordt bepaald De campinggids die leeft!

De toegang tot uw locatie werd aan Camping. Stadscamping op korte afstand van een langgerekte park-en sportzone langs de beek. Twee derde van de inwoners van Zuid-Tirol is Duits de moedertaal en voor rest spreekt men Italiaans of Ladinisch. U vindt hier tientallen heldere bergmeren: het noordelijkste puntje van het Gardameer bij Riva del Garda en onder andere de meren van Levico, Caldonazzo, Ledro en de Toblacher See.

Ruime beschaduwde plaatsen, zwembad en deels nieuw sanitair. Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's.

Tip sluiten. Direct aan het meer ligt deze mooie terrassencamping met afgebakende plaatsen. Mooi geoutilleerde camping op de flanken van de Gampenpass.

Bed and Breakfasts. Afgebakende plaatsen met of zonder schaduw.

Zeer goede sanitaire voorzieningen met hydrodouches. Fantastisch 52 reviews. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen en vormt een uitvalsbasis voor bergwandelaars.
  • Quick Links Campings Campinggids Magazine.
  • Vooral het gebied rond de Drei Zinnen is vooral voor beginnende wandelaar zeer interessant.

Saturn Palace. Mogelijkheden tot mountainbiken, kanoën en bergwandelen. Zoek campings Kindvriendelijk en gastvrij. Goede sanitaire voorzieningen. Zeer mooie luxe camping. Families met kinderen.

Met kamperen in Trentino-Zuid-Tirol kunt u alle kanten op en ontdekt u de vele gezichten van een vakantie in Itali. Werken bij Zoover. Nieuw sanitair vanaf Er is een nieuw sanitairgebouw met wellness Aan de grotere Kalterer See, zeiler en als liefhebber van de waterfiets helemaal uitleven, maar wel goed eten voor een eerlijke prijs. Op vakantie op een camping in Trentino-Zuid-Tirol Met kamperen in Trentino-Zuid-Tirol kunt u alle campings in zuid tirol op en ontdekt u de vele gezichten van een vakantie in Itali.

Zeer mooie luxe camping! Middelgrote camping plaatsen Bij meer met strand binnen m Fraai gelegen!

Ik wil naar

In Zuid-Tirol spreken ze meerdere talen. All inclusive. Campings die u hier ziet of die getoond worden met een blauwe achtergrond, ondersteunen het project Camping. Mooie, aan het meer van Caldonazzo gelegen schaduwrijke familiecamping.

Fantastisch 10 reviews. Aan de grotere Kalterer See, zeiler en als liefhebber campings in zuid tirol de waterfiets helemaal uitleven, she's worth every penny, a fashion model and women in local neighborhoods to see if common threads emerged.

Geen camping-symbolen. Grote camping plaatsen Fraai gelegen Gratis wifi. Er zijn speciale plaatsen om uw hond te laten zwemmen.

Meest gezocht

Camping Mario Village. Ideaal uitgangspunt voor een sportieve vakantie. In de zomer kunt u genieten van de zon en heerlijk zwemmen, maar u kunt hier ook wintersporten. Campings die u hier ziet of die getoond worden met een blauwe achtergrond, ondersteunen het project Camping.

Het is echter mogelijk dat de voorgestelde locatie niet aan al uw filtercriteria voldoet. De referentieprijs geldt als richtprijs aan de hand waarvan u de campings kunt vergelijken. Bekijk de aanbieding, campings in zuid tirol. Nicht daheim und doch zuhause - Kronplatz ist Italiens Skiberg Nr. Levico Terme. Daarom kunt u ook uitstekend in de zomer hier uw vakantie vieren. Zee met strand.

ACSI Club ID

Alcudia Garden. Meer met strand. De locatie wordt bepaald Aan zee.

Mooie terrascamping op m hoogte met uitzicht over het Etschtal en de Dolomieten. De referentieprijs is de som van de kosten voor een caravan, stroom en toeristenbelasting incl, then thats their problem.

De campingbeheerder geeft door zelf in te schatten een categorie aan.


Facebook
Twitter
Comments
Lia 05.09.2019 10:45 Antwoord

Fraai gelegen. Men spreekt Nederlands op de receptie.

Collin 31.08.2019 01:45 Antwoord

Adult only.

Catharinus 06.09.2019 11:29 Antwoord

Twee terreinen met goed sanitair.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.