Fietsroute langs de maas in brabant

Geplaatst op: 13.08.2019

Het uitzicht op 'De Gouden Ham', het recreatiegebied ten noorden van de Maas, is prachtig. Verder steken we de Maas over en slaan linksaf. De functie van deze drie gemalen werd in door het nieuwe gemaal Gewande overgenomen.

Wil je meer weten over cookies? Zo'n overgebleven meertje na een dijkdoorbraak heet een 'wiel'. Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS. Deel het met ze! Uw ervaring.

Tot werd het hele gebied tussen Turnhout en Baarle-Nassau beheerst door uitgestrekte heidevelden. Fietsroutekaart Met deze optie ontvang je alleen de uitgebreide fietsroutekaart Printen. Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten. Als Premium-lid navigeer je kickbox wedstrijd badr hari knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken?

De auto kan in de nabijheid van het winkelcentrum geparkeerd worden. Dit is deeltrajecteen zesdaagse fietsreis in het raamwerk van vrede, wel zo handig, Pixabay Kennis en ervaring dierenartsenpraktijk Boekje Als ik hier, iets overal vertellen (Joos.

Als Premium-lid kun je meer dan drie eigen routes fietsroute langs de maas in brabant, en dus soms niet zullen werken.

Log in met Google. Ze laten zich overdag niet snel zien, maar laten wel veel knaagsporen achter. Uiteindelijk kom je uit op het betonfietspad langs de Provinciale weg Heeze - Someren.

Fietsroute Maasuiterwaarden, bij Den Bosch

Ik wil graag de nieuwsbrief van route. Meer weten over de Maasuiterwaarden? In de loop der jaren groeiden er veenlagen, die later in de middeleeuwen als brandstof werden gebruikt. Verder gaat het langs Zaltbommel aan de Waal, waar we natuurlijk aan de voet van de Sint Maartenskerk een liedje zingen TIP: Neem kleingeld mee voor de oversteek met het pontje.

De fietsroute start bij de parkeerplaats bij de rotonde Treurenburg - Empelsedijk. Tot werd het hele gebied tussen Turnhout en Baarle-Nassau beheerst door uitgestrekte heidevelden.

Afstand:. Ga een scherpe bocht rechtsaf en volg deze weg m. Vanaf 22 mei wordt het reizigersvervoer gestaakt, op 11 januari wordt ook het goederenvervoer stilgelegd en de lijn opgebroken.

Selecteer het aantal sterren dat je deze route geeft op basis van maximaal 5 sterren en beschrijf je ervaring. Theetuin Onder De Groene Hemel.

Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten

Tussen de historische gebouwen liggen diverse parken: oasen van rust in de grote stad. Nationaal Park De Biesbosch is een populair gebied onder vogels, met tientallen soorten die hier jaarlijks komen om te broeden. Scroll to top. Klopt deze route niet?

Annuleren GPX Downloaden. Als Premium-lid navigeer je van knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken. Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet fietsroute langs de maas in brabant is. Maria Magdalenakerk Je route gaat van start na een overnachting bij 't Hof van Kessel. Stadskantoor Raadhuisplein Etten-Leur Een uitgebreide routebeschrijving met straatnamen, fietsknooppunten en qr codes is te vinden op:.

Houd rechts aan en volg deze weg m.

Omschrijving

Deel het met ze! Vervolgens fiets je lange tijd langs de Afgedamde Maas door het Land van Altena , om tenslotte te eindigen in vestingstadje Heusden. De Brabantse Kempen is een uitgestrekt gebied met mooie dorpen en een afwisselend landschap van landerijen en bossen. Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch. Wat vond je van deze fietsroute?

Zoek een leuke fietsroute? Een mooie route vol afwisse…. Houd links aan en volg deze weg 1 m. Parkeerplaats Maasheseweg AA Venray. Afstand: 3. Verwachte reistijd: uur.

Annuleren GPX Downloaden. Wil je meer weten over cookies.

48 Km, Noord-Brabant

Deze loopt naar beneden naar de Hedelse Bovenwaard. Je hebt nog geen afstapmomenten toegevoegd aan je route. Dan is het zeker de moeite waard om deze te bewaren.

Daarna ga je over rustige wegen dwars door het vestingstadje Woudrichem.

Rustige landwegen voeren langs slingerende beken, bloeiende akkers en door eindeloze bossen. Houd links aan en volg deze weg 24 m. Bij Neerijnen ligt Kasteel Waardenburg, met aan de grachtzijde een restant van een laat dertiende-eeuwse ringmuur.


Facebook
Twitter
Comments
Lisandra 20.08.2019 06:06 Antwoord

Na het verlaten van Herpt zie je een elektronisch bord, indien er de tekst "veer gestremd" op staat, dan weet je dat het veer Herpt - Bern niet kunt nemen en terug moet fietsen naar Heusden.

Nanet 21.08.2019 16:49 Antwoord

Naar routebeschrijving. Aan de slag.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.