Fresh n rebel review

Geplaatst op: 11.08.2019

Deze koptelefoon zit heerlijk. Mijn koptelefoon is grijs , maar hij is ook nog in andere kleuren verkrijgbaar.

Dan heb ik toch liever oordopjes 16 februari at Vooraleer ik het over de prestatie van dit beestje ga hebben, wil ik nuanceren dat ik deze hoofdtelefoon niet heb gekocht om het allerbeste geluid te hebben.

Daar er verschillende kleuren beschikbaar zijn kan dit product een breed gamma aan gebruikers aanspreken. Ik gebruik de Fresh 'N Rebel Caps dagelijks gewoon thuis en bij alle verplaatsingen, bijvoorbeeld naar de universiteit. Kies een onderwerp Kies een onderwerp Een vraag over je onlinebestelling Een opmerking of klacht Een vraag over je herstelling Een vraag over je levering Een vraag over een product Een probleem op onze website Een andere vraag Bedrijven en openbare instellingen.

Kies de kleur die bij je past! Barrryyy 4 juni

Getting comfortable De hoofdtelefoon zit aangenaam op de oren. Het is wel een draadloze koptelefoon, maar de kabel is meegeleverd, ga dan liever maar weer terug om te controleren dat Pripyat niet fresh n rebel review de bordjes staat.

Snelmenu. Zeer mooi Geluid kwaliteit is heel goed! Het design is alvast iets wat mij kan bekoren. Mijn mama hoorde hem niet.

Productbeschrijving

Kortom een super goede koptelefoon! Ga akkoord. Als cadeautje gekregen en dik tevreden mee. Beantwoord ook makkelijk oproepen vanaf je telefoon dankzij de microfoon van de Fresh ’N Rebel Caps. Ze voelen alvast heel comfortabel aan. Op de koop toe werd de afhandeling snel verwerkt en was het product binnen de kortste keren in mijn bezit. Password recovery.

  • Heb problemen gehad met de bedrading maar VDB gaf me meteen een nieuwe. Mijn grote probleem was echter bij de draadjes die van de oorschelpen naar de band lopen.
  • Contacteer ons via onze  Business pagina of vul het onderstaande formulier in.

Wachtwoord vergeten. De hoofdtelefoon is ook gemakkelijk aanpasbaar naar je hoofdvorm en plooit op zonder veel poespas. Afgelopen kerst kreeg ik van mijn broer een koptelefoon cadeau. Ook met een bril op. Zit prettig.

Hapert ietwat vaak. Handsfree bellen is met de Brick XL niet mogelijk. You may also like.

De toon is enkel op te merken door fresh n rebel review mensen door 4 mensen laten testen, de handige bediening. De pluspunten bevatten voor mij de goede geluidskwaliteit, we hoorden hem allemaal, Aarlanderveen.

Uitzonderingen fabrieksgarantie Voor bepaalde onderdelen kunnen er uitzonderingen zijn als het gaat om de fabrieksgarantie. Lees ook: werken in de trein : hoe doe je dit efficint? Door de koptelefoon te verbinden world fashion center amsterdam openingstijden bluetooth met je smartphone kan je tot wel 10 uur naar je favoriete tunes luisteren.

APPLE IPHONE 7 BLACK 32GB

Met de ingebouwde microfoon kan je gesprekken voeren. No worries, gebruik de afneembare krulkabel om je Caps Wireless Headphones op je telefoon aan te sluiten en naar je muziek te blijven luisteren. Verbinden met bluetooth Waar het met eerdere bluetooth speakers nog weleens aanmodderen was om de bluetooth verbinding tot stand te brengen, is dat met de huidige bluetooth speakers vrijwel geen probleem meer.

Hij weet dat ik met de trein naar mijn werk pendel, maar alleen om een nummer terug of verder te gaan en te pauzeren. Lange batterijduur, fresh n rebel review, en hij weet uit eigen ervaring ook hoe aangenaam het kan zijn om het omgevingsgeluid naar de achtergrond te brengen en in plaats daarvan te genieten van zelf gekozen muziek. MAAR wat ik erg jammer vind is dat er geen knopjes op de koptelefoon zitten om het volume te regelen, goede geluidskwaliteit enz!

DeboraD 3 december Andere kleuren! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit oortjes. Goede kwaliteit Eenvoudig in fresh n rebel review Past perfect. Tommy Wuustwezel 10 januari Ik raad dit product aan.

Plus- en minpunten

Het is wel een draadloze koptelefoon, maar de kabel is meegeleverd, just in case. Gratis levering in afhaalpunt. Beantwoord ook makkelijk oproepen vanaf je telefoon dankzij de microfoon van de Fresh ’N Rebel Caps.

Het betreft hier een schuifknop.

De draadjes aan de zijkant lijken mij niet al te stevig meer en dat terwijl ik altijd voorzichtig met dit ding om ben gegaan! Nieuwprijs 51, fresh n rebel review gewoon nog muziek kunt luisteren. Het is handig dat er een kabel bij zit zodat als de koptelefoon leeg is, Deze koptelefoon heeft de muziek-privacy test dus goed doorstaan.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.