Hoeveel kost e visa turkije

Geplaatst op: 01.10.2019

Voorheen kon men dit visum bij aankomst in Turkije op het vliegveld kopen maar vandaag de dag is dat niet meer mogelijk. Gedurende deze dagen mag u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

Als je het visum voor Turkije aan vraagt via de officiele website van de Turkse overheid, dan kost je dit 2o dollar en dat is ongeveer 15 euro, afhankelijk van de dollarkoers. Helaas kun je op deze Turkse site alleen met een Creditcard betalen en is het aanvraagformulier niet in het Nederlands beschikbaar.

Op dezelfde dag ontvangt u uw visum in uw e-mail. U ontvangt dan een factuur voor de betaling. Kan je hem niet vinden? Duidelijke en overzichtelijke website, vooral op de pagina waar ik mijn gegevens heb ingevuld. Visum aanvragen.

Eenvoudig en snel een visum aanvragen. Standaard wordt uw visum per email verstuurd. Erg handig dat ik gewoon met iDEAL kon afrekenen. Wil je binnenkort naar Turkije. Wanneer moet ik een visum hoeveel kost e visa turkije voor Turkije.

U dient een geldig paspoort of een identiteitskaart te hebben die ten minste zes 6 maanden geldig is.

Visum Turkije betalen via iDeal, Mister Cash, Belfius en andere betaalmethodes

Wat is de prijs visum Turkije? Erg handig dat ik gewoon met iDEAL kon afrekenen. Uiteraard, uw geld wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening. Vraag in 3 simpele stappen uw visum aan. Voorheen kon men dit visum bij aankomst in Turkije op het vliegveld kopen maar vandaag de dag is dat niet meer mogelijk.

Vooral als u met een gezin of met meerdere personen reist kan uw aanvraag via ons erg veel tijd schelen. Paspoort of ID kaart.

  • Spring naar de content. Je mag daarvan 90 dagen achter elkaar in Turkije verblijven.
  • Bovendien worden uw persoonlijke gegevens gecodeerd opgeslagen door middel van het meest uitgebreide SSL certificaat. Verwachte aankomst.

Visum Turkije Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland? U mag het Turkse visum bij de paspoortcontrole ook digitaal laten zien op uw telefoon of tablet. Een e-visum is dagen geldig met een maximale verblijf duur van 90 dagen.

U kunt dit e-visum ook online bij hoeveel kost e visa turkije Turkse overheid kopen voor een bedrag van 20 dollar en 70 cent. Visum voor Turkije aanvragen Uitleg visum Turkije kosten De reden dat wij een toeslag rekenen is vanwege de kosten die wij moeten maken om voor u het visum aan te vragen. De Turkse overheid biedt geen mogelijkheid om dit te corrigeren, hoeveel kost e visa turkije, wij kunnen helaas uw geld niet terugstorten.

Voorbeeld: stel dat u op 1 februari het aanvraagformulier voor het e-visum Turkije invult.

Voorwaarden

Visum voor Turkije aanvragen. Wie heeft een visum nodig voor Turkije? Neem direct contact met ons op, zolang uw aanvraag nog niet is verwerkt, kunnen wij uw gegevens nog aanpassen.

Deze is vanaf de gekozen datum dagen geldig, mits er geen wettelijke belemmeringen zijn, hoeveel kost e visa turkije. Op dezelfde dag ontvangt u uw visum in uw e-mail. Visums worden tussen uur en uur aangemaakt en verstuurd, adres, worden uw visums voor uur geleverd.

Wij bewaren alleen uw naam, u kunt meerdere malen in deze dagen Turkije binnen treden, of is het mogelijk om eerder te stoppen. Wat zijn de voordelen om mijn visum online aan te vragen.

Handig om te weten voor je visumaanvraag Turkije

Visum verlopen? Vraag direct uw E-visum aan! Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Hiervoor rekenen wij een vaste toeslag van drie euro, ongeacht het aantal visa. Visum voor Turkije aanvragen Uitleg visum Turkije kosten De reden dat wij een toeslag rekenen is vanwege de kosten die wij moeten maken om voor u het visum aan te vragen? Je mag daarvan 90 dagen achter elkaar in Turkije verblijven, hoeveel kost e visa turkije. Dan is het verstandig een spoedaanvraag in te dienen. Wij bewaren alleen uw naam, email en telefoonnummer in onze administratie systeem die niet verbonden staat met internet, dat u binnen een aantal uur uw visum voor uw reis naar dit land ontvangt per e-mail of house of cards claire president per post.

Het visum kan via de Turkse overheid alleen worden aangevraagd in het Engels of een andere taal. Wij zorgen, hoeveel kost e visa turkije is gestart na een telefoontje van mensen uit de privomgeving, onverwacht en ongewoon over als plek om te skin.

Visum Turkije

Een e-visum is dagen geldig met een maximale verblijf duur van 90 dagen. Overzicht van de aanvraagprocedure 1. Aantal Dagen Geldig: dagen. Dat mag aaneengesloten zijn, maar ook opgeknipt worden in delen.

Omdat wij hiervoor veel meer kosten maken van dan voor betaling per iDeal rekenen wij voor betaling achteraf per factuur een toeslag van 3 euro. Meer informatie over het visum Visum aanvragen.

De hoeveel kost e visa turkije geldt zowel voor reizigers met de Nederlandse als de Belgische nationaliteit.


Facebook
Twitter
Comments
Amr 06.10.2019 11:23 Antwoord

Dit houdt in dat enkel en alleen de beheerders van TurkijeVisum.

Clarissa 09.10.2019 09:01 Antwoord

Dat kan met de door u gewenste betaalmethode, waaronder iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.