Hoeveel ml zit er in een dopper

Geplaatst op: 24.09.2019

Mijn vader bewaarde altijd een wegwerpflesje met water boven zijn dashboard kastje van de auto. Via een app kan je adressen vinden als je, onderweg tijdens bijv.

Nooit meer spaflesjes op het station kopen voor 2,50 maar gewoon lekker vullen overal en gaan! Duurzame keuze! Hij gaat elke dag in de vaatwasser en dat kan prima. Mooi design, rook in het begin naar plastic maar wat afwasmiddel heeft dat verholpen. Helaas, want hij moet mee naar school Chantal94 18 september De waterfles is tevens voorzien van een aansluiting voor een draagko

Zoals altijd een vlotte levering door Bol. Helaas tijdelijk. Makkelijke schroefdop en makkelijk te reinigen. Met de aankoop van deze Dopper steun je direct de projecten van Dopper Foundation. Roemer 24 september Ik raad dit product aan. Na gebruik van de beker loopt het water langs de fles .

Kan ook in de vaatwasser!

Beschrijving

SEVG 3 mei Ik raad dit product aan. Sinds ik het flesje in huis heb drink ik alleen nog maar water. Is eenvoudig schoon te maken doordat hij uit drie delen bestaat. Vooral dat je er een bekertje van kan maken. Kunnen julie ook een fles maat maken van ml, dus de helft van de ml? Makkelijk te reinigen, dus je kan elke dag weer met een frisse fles de dag beginnen.

Goofy69 Krimpen aan den IJssel 8 januari Ik raad dit product aan.

Dopper is niet alleen een duurzaam product, onze fles is ook nog eens Dutch Design. Chanahxx 23 april Ik raad dit product aan. De fles is altijd goed neer te zetten op de dop. Ideaal flesje, het drinkt ook nog eens fijn. Nu al meerdere malen besteld en uitstekende service.

Customized Dopper

De ene dag de bestelling gedaan, de volgende dag al bezorgd, inclusief een prachtig Magazine; dank je wel, Vitaminstore! Kunnen jullie mij vertellen wat het verschil is tussen de Dopper en een normale 'bpa free' bidon? Een tijdje geleden heb ik een rood exemplaar besteld.

Op 13 December door Cora.

Hallo, Ik zag ook de dopper van RVS. De kleur is gelijk aan de kleur op de foto. De Hydration Active waterfles van kwaliteitsmerk Aladdin is een mooi vormgegeven en robuuste drinkbeker voor dagelijks gebruik of tijdens het sporten.

Dan is deze grote drinkfles met een capaciteit van milliliter de oplossing. Het is zeer handig in gebruik.

Waarom een Dopper?

Sebiha 27 maart Daarnaast bes Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml - Blue Lagoon Gewoon en mooie dopper, leuke kleur en goede kwaliteit.

Wat ik vooral goed vind: Voldoet aan verwachting, waardoor je het gemakkelijk in de afwasmachine kan steken, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.

Goed formaat om mee te nemen naar de fitness of op een korte wandeling. Goed schoon te maken en lekker duurzaam. Positieve punten van dit artikel zijn: handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Geschreven bij Dopper Original drinkfles - ml hoeveel ml zit er in een dopper Deep Purple Je kan het item helemaal uit elkaar halen, Goede kwaliteit!

Op 16 February door Lotte. Op 02 February door Kitty. Veel flessen geprobeerd, maar bergskis werken net zo goed.

De Solid Steel Dopper Mini

Wegwerpflesjes heb je niet meer no In de vaatwasser wordt ie lekker schoon en vervormt ook niet. Prima flessen.

Ik zag dat nu bij bestelling van een Dopper er een gratis sportcap bijgeleverd wordt?


Facebook
Twitter
Comments
Shan 01.10.2019 03:03 Antwoord

Milieu vriendelijke oplossing voor plastic flesjes water. Goede service dus!

Gilmar 02.10.2019 10:17 Antwoord

Drinkt erg prettig.

Bodhi 27.09.2019 01:16 Antwoord

Het is goed op letten met het in elkaar zetten van de fles dat alle onderdelen goed worden vastgedraaid, soms gaat dit bij mij nog weleens mis. Ik zag dat nu bij bestelling van een Dopper er een gratis sportcap bijgeleverd wordt.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.