Hoeveel steken voor een sjaal

Geplaatst op: 05.09.2019

Let er hierbij op dat hij wel in de lus blijft. Wol kopen doe je hier.

Sjaals breien Zowel voor beginners als voor ervaren breisters is het breien van sjaals leuk om te doen. Beweeg vervolgens je rechterarm naar beneden en kantel je je linkerhand zodat deze verticaal staat.

Gooi nooit ongebruikt garen weg. Sjaal in ribbelpatroon Dit is wel de meest simpele manier om een sjaal te breien. Schuif nu de achterste steek over de eerste steek, laat de wol die je in je linkerhand vast hebt los en laat de steek van je hand afglijden.

Ik heb de wol met dubbele draad gebreid om een extra stoer effect te krijgen dus daarom zijn het dan wat meer bollen. Brei boordpatroon.

Vandaar mijn vraag Laat een reactie achter Reactie annuleren Reageer. Breipatronen RSS Feed. Je maakt nu dus eigenlijk een knoop. Hi, en heb daarom een vraag over de middelste sjaal, zoals die in buitenmuren van winkelcentra en zo). Laat een reactie achter.

  • Als je het wilt gebruiken als kadootje voor een verjaardag of Kerst, zorg dan dat je op tijd begint.
  • Als je probeert ongeveer yards Alles wat je nodig hebt is twee breinaalden en wat breigaren.

Breisteken Sjaal

Alles over hoe een sjaal breien voor beginners in zijn werk gaat lees je dus hier! Volg de stappen en jij maakt je eigen unieke sjaal met elk een andere afwerking. Deze gaat als volgt in zijn werk: Insteken:  Pak de breinaald waar de steken opstaan in je linkerhand vast.

Deze schuif je om je linkerpols. Kies snel jouw favoriet en ga aan de slag! Heel veel brei plezier. Vriendelijke groeten, Barbara.

  • Toch maar een cursusje?
  • Met deze steek gaan de zijkanten niet opkrullen. Alvast bedank!

Goed gevoel, he. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Sokken breipatronen. Het wordt dus tijd om je breiwerk af te ronden. Maak nooit een knoop in je garen om van kleur te veranderen.

Sjaal breien voor beginners

Wol en garens koop je voordelig online bij Wolplein Dé online winkel voor breien en haken. Vond je dit een nuttig artikel? Als deze op de breinaald die je in je rechterhand vast hebt zitten, haal je met de punt van de breinaald die je in je linkerhand hebt zitten de achterste lus over de voorste lus en laat je hem  van de breinaald afglijden.

Omslagdoeken en poncho breipatronen! Een eigen sjaal breien is helemaal hot en niet meer weg te denken uit het hedendaags modebeeld. Je weet hoeveel steken voor een sjaal je nodig hebt, hoe je steken op kunt zetten en je hebt zelfs geleerd hoe je verschillende steken uit moet voeren. Vind direct hetgeen waar je naar opzoek bent. Hier zitten immers geen gekke hoeken of rare kronkels in.

Een steekje laten vallen (hoeveel steken)

Hi janne, je herhaalt steeds: 3,4,3,4,3,4 etc. Zorg ervoor dat het uiteinde van de draad dat aan de bol vastzit, aan de voorkant zit. Voor de beginnende breier is er daarom een startershandleiding opgesteld waarin stap voor stap alle basisbeginselen voor het breien worden uitgelegd.

Wat vervelend om te horen dat je allergisch bent Wol kopen doe je hier. Omslagdoeken breipatronen. Sjaal breien voor gevorderden Voor de gevorderde breier zijn er vele luxe sjaal breipatronen beschikbaar. Hi Lisanne, ik ben de sjaal aan het breien en deze wordt erg mooi?

Hoi Lisanne, bedankt voor het leuke ideetje. Deze kom je dan ook hoeveel steken voor een sjaal tegen op straat. Sep Wat wel werkt is afkanten. Vervolgens pak je de streng wol vast in de hand waar je naartoe werkt.

Boekentip:

Ook zij hebben het graag warm in de winter : Toen ik het prachtige Norwool garen van Durable zag wist ik genoeg. Krijg je geen genoeg van onze blogs en patronen? Je hebt nodig een paar breinaalden van 7 of 8 mm. Restjes garen kun je gebruiken voor andere projecten.

Deze kom je dan ook veelvuldig tegen op straat. Wat wel werkt is afkanten. Leuke sjaal, ben meteen begonnen. Alvast bedankt.


Facebook
Twitter
Comments
Lindi 12.09.2019 04:16 Antwoord

Lana Grossa Olympia   De Lana Grossa Olympia is een populair garen vanwege de gemêleerde kleuren en de dikte verschillen in de draad.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.