Little v den haag den haag nederland

Geplaatst op: 01.10.2019

Dit heeft de bediening uit eigen initiatief bedacht. Fijne ontvangst bij binnenkomst. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bedank Marieke Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Het is leuk om te zien dat alles nog zo traditioneel is en fris smaakt. Salades, verse springrolls, authentieke Pho en een grote variatie aan vlees- en visgerechten.

Beoordeeld op 14 juli via mobiele applicatie Heerlijk Vietnamees eten. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen! Meer beoordelingen bekijken! Lijst wordt bijgewerkt. Wij hadden nog ruim 30 minuten te gaan.

Ramy Mohamed 50 punten. Eten redelijk, alleen wat een irritante bediening!

Little V: Verrassend Vietnam

Is dit een Vietnamees restaurant? Aziatisch, Vietnamees. Alleen wat jammer was is dat je als voorgerecht relatief weinig krijgt voor de prijs, maar dat zie ik wel door de vingers. Deens 1.

Grieks 1. De eerste indruk was meteen goed. Lijst wordt bijgewerkt

Elke gelegenheid greep ik aan om daar te gaan eten. Lunch, Diner, dan betaal je de volle huurprijs voor je woning. Ruime portionering! Op bordje gedaan. Alles weergeven. Chinees traditioneel Mijn tante zat nog te eten als enige.

Contactgegevens

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. De ruimte bestaat uit allerlei kraampjes die werken volgens een gezonde Vietnamese 'fast food' formule en bezoekers het 'leven op straat' laten ervaren. Helemaal top, sancerre als advies wijn, mooie begeleider voor het eten.

Bedank kimberlydQIZ. Eten was heerlijk, ik had de koude rijstvel loempia's genomen en als hoofdgerecht de vietnamese pannenkoek. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Speciale diten. De bediening was ook goed.

Hoe was jouw ervaring?

Lunch, Diner, Na sluitingstijd. Praktische informatie Openingstijden Extra informatie. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Vietnamese little v den haag den haag nederland In het pand naast Little V in Den Haag bevindt zich een nieuwe Vietnamese 'eetstraat', wel op een gezellige manier. Als afsluiter is een dessert zoals CHE een echte aanrader.

Tijd van het jaar! Het interieur is heel sfeervol. Een heerlijke plek om uitgebreid te genieten van de Vietnamese keuken. Je uitslag go ahead eagles wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Meer informatie

Salades, verse springrolls, authentieke Pho en een grote variatie aan vlees- en visgerechten. Homepage Activiteitenkaart Little V. Vertaal van English naar Nederlands Fantastic food and a great atmosphere.

We hadden dus ook een eindtijd aangegeven, en hier hebben ze super goed rekening mee gehouden.

Beoordeeld op 8 juli via mobiele applicatie Het is lekker en zeker een aanrader. Ze wezen naar ons in een volle tent en bleven ons aanspreken. Als je rustig aan wil doen kan je dat aangeven bij de bediening.


Facebook
Twitter
Comments
Kjell 08.10.2019 12:07 Antwoord

Het eten is altijd lekker. Bedank EHLkarenv.

Cinderella 09.10.2019 17:47 Antwoord

Super personeel, het eten was er ook snel en heerlijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.