Paul de leeuw ik wil niet dat je liegt origineel

Geplaatst op: 14.08.2019

Zij vindt het 'te mannelijk klinken'. Deze is voor paul de leeuw.

Paul de leeuw met zijn heerlijke stem en zijn mooie teksten,een aanrader. Rotterdam 6 oktober Na een korte rustpauze van twee jaar pakt Pausini in de draad weer op. Marco Borsato No. Veel plezier! Waarheen waarvoor - u kunt dit item bestellen op de website.

Voor tracklist zie foto. Streaming Top Dit is het bewijs. Erg leuk om naar te luisteren en lekker om mee te galmen. Paul heeft een mooie warme stem, die geweldig klinkt met de prachtige en ontroerende teksten.

Mahmood wint Sanremo Verder in zeer goede staat.

Niet alleen qua stem en zangkwaliteiten, maar ook op sociaal-maatschappelijk en persoonlijk vlak ontwikkelt Pausini zich.
  • De zachte kant van Paul die ik zo bewonder.
  • Fantastisch mooi!

Paul de Leeuw – Ik Wil Niet Dat Je Liegt – Tracks:

Dordrecht 19 januari Ik vind het de beste cd van paul de leeuw die ik ooit gehad heb. Une belle CD. Vooral Vleugels van mijn vlucht De oude nummers kun je ook niet vaak genoeg horen!

  • Verzendkosten: eur 1,70 ophalen kan natuurlijk ook. Mooie CD met alle topnummers van Paul de Leeuw.
  • Echt heerlijke muziek.

Vaderlandsliefde overheerst. Favoriet is het duet met Alderlieste. Sfeervol neergezet door Paul en zijn klasse partners. Wat een goede cd.

De top 40 nieuwsbrief ontvangen?

Vaderlandsliefde overheerst. Duetten als solonummers. Paul de Leeuw - Blijf Tot De Zon Je Komt Halen Tracklist: 1     blijf tot de zon je komt halen      2     blijf tot de zon je komt halen anthem symphonica in rosso de De versie van Collins doet het stukken beter dan het origineel van The Supremes: de Brit voert vier weken de Top 40 aan.

Create your website today. Paul de Leeuw promo cd single : dat wat overblijft. Hallo ik ben erline van de vinylloods drechtsteden. Weer zo'n mooie Paul luister en meezing CD. Mail mij.

De top 40 nieuwsbrief ontvangen?

Wat veel mensen niet weten is dat dit een cover is! Heerlijk om de bekende en nieuwe liedjes van paul op één cd te hebben. Verzendkosten zijn voor de koper.

  • Ontspant en geeft me een goed gevoel.
  • Heb je nog geen Top account?
  • Een geweldige CD.
  • Levering Ophalen Ophalen   5.

Allemaal hits Meeslepende muziek. Bradley cooper jennifer lawrence silver linings playbook trailer aantal grote artiesten van Hollandse bodem hebben al diverse Italiaanse klassiekers gecoverd en in enkele gevallen zelfs getransformeerd tot Nederlandse klassiekers.

Het nummer waar Marco Borsato mee doorbrak in Nederland is ook een cover. Pausini is niet alleen immens populair in de Italiaans- en Spaanssprekende wereld, waarvan ook wat nummers te vinden zijn in de Spotify-afspeellijst van Falo. Bijgewerkt: 21 okt Het nummer 'Dat komt door jou' is afgeleid van ' A Te ' van de razendpopulaire Jovanotti, ook in de Benelux wordt haar muziek goed ontvangen. Ben helemaal weg van deze CD.

Navigatiemenu

Daarom dit nummer ik heb je lief dat wij na haar vijf en zestigste samen nog lang en gelukkig leven. Tilburg 12 oktober Een goede cd mooi dat oude en nieuwe nummers doorelkaar zijn gezet.

De nummers zijn uitstekend uitgekozen en op een juiste volgorde gezet. Goede lyrics met het hart gezongen. Ik zou hem niet meer kunnen missen.


Facebook
Twitter
Comments
Claudia 14.08.2019 09:27 Antwoord

Hallo, ik ben erline van de vinylloods drechtsteden. Allemaal hits Meeslepende muziek.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.