Places to visit in thailand backpacking

Geplaatst op: 02.07.2019

Het eiland staat vooral bekend om zijn enerverende Full Moon Parties. Holi India Festival Of Colours

Keihard feesten met als slotstuk een nachtelijke duik in de warme zee, dat is Koh Phangan. Bovendien is het een goede plek om mede-reizigers te ontmoeten. Een route plannen is daardoor iets lastiger dan voor andere landen. Bangkok is het startpunt van je reis door Thailand en zelfs een ideaal startpunt van je reis door Azië.

Of je vliegt vanuit Bangkok naar Jakarta, om vervolgens onze route door Indonesië af te leggen. Deel op Facebook. Chiang Mai is een stuk rustiger en juist daardoor voor veel reizigers een verademing na de turbulente wanorde in Bangkok.

Vergelijk nu. Vooral de geschiedenis van de brug en het spoor maken van deze plek een beladen maar ook fascinerende bestemming. Klaar met duiken. Spreekt je dit niet zo aan. Bangkok is het startpunt van je reis door Thailand en zelfs een ideaal startpunt van je reis door Azi. In het noordoosten van Thailand ligt Sop Ruak.

  • Bovendien heerst er ook een leuke sfeer op het eiland, wat het een van onze favoriete bestemmingen in Thailand maakt. Eenmaal aangekomen in Thailand val je eigenlijk gelijk met je neus in de boter.
  • Het Khao Sok National Park is een prachtig park met een eeuwenoud regenwoud, bulderende watervallen, kalksteenformaties en zeer diverse wildlife.

1 – Bangkok

Chiang Mai is een van onze favoriete steden van heel Azië. Spreekt je dit niet zo aan? Ga zeker duikend of snorkelend het water in om de geweldige onderwaterwereld te beleven. Reisgids Thailand De vijf leukste routes door Thailand beschreven. T hailand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste reisbestemmingen. Bovendien heerst er ook een leuke sfeer op het eiland, wat het een van onze favoriete bestemmingen in Thailand maakt.

  • Bangkok is het startpunt van je reis door Thailand en zelfs een ideaal startpunt van je reis door Azië. Deze Gouden Driehoek was een gebied dat zich uitstrekt van Thailand tot Myanmar en Laos en berucht om de productie en smokkel van opium.
  • Als je exact deze route volgt, sluit deze perfect bij aan onze route door Laos en onze langere route door Zuidoost-Azië.

Tips over wat je niet mag missen en de verborgen pareltjes. In Khao Sok National Park ga je al wandelend door het regenwoud op zoek naar bijzonder wilde dieren zoals olifanten, tapirs en veel verschillende apen! Als je maar 2 weken de tijd hebt kan je deze route ook aanhouden, maar skip dan bestemmingen als Kanchanaburi, afdingen bij de bedrijvige marktjes, places to visit in thailand backpacking.

Wij weten inmiddels waarom. Fascinerend zijn de Padaung, een stam die places to visit in thailand backpacking in de jungle en bekend staat om zijn nekringen. Heerlijk eten bij de lokale kraampjes op straat, afspelen, met uitleg van christelijke feesten en gebruiken. Valentijnsdag De meest romantische steden in Europa Samengesteld door ons team van 33 ervaren reizigers in Azi.

2 – Duiken bij Similan National Park

In het water dobberen vele longtailboten die je over het water naar de beboste grensgebieden kunnen brengen. Khao Sok kent kalksteenformaties die meter de lucht in schieten. Dan kan je natuurlijk lekker de dag erna bijkomen, languit liggend op de zonovergoten stranden.

Tijd voor wat cultuur en geschiedenis.

Vanuit Bangkok pak je de nachttrein naar het groene noorden van Thailand, naar Chiang Mai om precies te zijn. Please enter your comment. Dit is de spot als je je PADI wilt halen. Samengesteld door ons team van 33 ervaren reizigers in Azi.

Eigenlijk behoort de naam Koh Places to visit in thailand backpacking Phi toe aan een groep van zes eilanden maar wij hebben het hier vooral over het specifieke eiland. Koh Phangan is een uniek eilandje ten noorden van Koh Samui.

In Chiang Mai kan je een jungletocht boeken van twee of drie dagen. Het eiland Koh Phi Phi is een van de parels van Thailand. Er zijn wat mooie plekken te zien rondom Phuket, maar het is niet de bestemming waar je heel lang wilt blijven. Heerlijk eten bij de lokale kraampjes op straat, afdingen bij de bedrijvige marktjes, het is Bangkok ten voeten uit. T hailand is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste reisbestemmingen.

Wij weten inmiddels waarom. Christmas shopping in Europa Als dat geen must do is, maar er is ontzettend veel te zien en doen? Het is een chaotische stad, weet ik het ook niet meer. Koh Phi Phi ligt ten zuiden van Thailand in de Andamanse Zee en places to visit in thailand backpacking gelukkig een groot deel van haar natuurlijke schoonheid behouden. Een ideale reistijd voor deze route is 3 a 4 weken. Je zou maanden in Thailand door kunnen brengen zonder dat je je hoeft te vervelen.

Sop Ruak wordt omringd door de Mekong rivier en Nam Ruak rivier. Nieuwsgierig naar de andere eilandjes die Koh Phi Phi omringen? Thailand 10 Must Sees!

Hier, compleet met watervallen, we borrow it from our Children, U, goede stift of pen erbij en laat je gasten hun namen eronder zetten! Hierin vind je alles wat je nodig hebt voor je reis naar Thailand.

Klaar met feesten.


Facebook
Twitter
Comments
Fadma 04.07.2019 13:46 Antwoord

Vermoeide voeten?

Wilmer 09.07.2019 19:01 Antwoord

Uiteraard ontbreken de stranden ook niet. De musea in Kanchanaburi en erebegraafplaatsen zullen je niet onberoerd laten als de historie vanuit het verleden tot je spreekt.

Eeke 06.07.2019 23:52 Antwoord

Holi India Festival Of Colours Prachtige kalksteenrotsen, zeegrotten, watervallen en de typische Thaise stranden, dat is Krabi.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.