Polsbrace bij carpaal tunnel syndroom

Geplaatst op: 07.07.2019

De polsbrace perkt pijnlijke bewegingen van het polsgewricht in, maar laat een functionele grijpbeweging toe. Voor deze prijs en voor een niet al te lange periode op zich een goede brace.

Thuasne Ligaflex Classic Open Polsbrace Classic polsbrace in het bijzonder aanbevolen in posttraumatische situaties. De McDavid Carpal Tunnel polsbandage is van thermisch neopreen met nylon aan beide zijden, volledig verstelbare velcro-sluitingen en een verwijderbare medische spalk voor goede steun.

Bauerfeind manutrain polsbrace Bij peesschedeontsteking, polsartrose of na blessures leidt deze polsbrace de druk van zenuwen en vaten af en voorkomt pijn.

Geschikt om mee te sporten, de versteviging zit met name aan de bovenkant van de brace en niet in de handpalm voor een betere grip. Vond je dit een nuttige review?

Ganglion op mijn pols, hand of voet Wat is het Tarsaal Tunnel Syndroom. Kleur Zwart Beige. Akke38 23 juli Ik raad dit product aan. Maatwerk Wilt u graag een maatwerk product aanschaffen of in aanmerking komen voor een vergoeding. Productspecificaties Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 23 x 10,9 x 3,3 cm lxbxh Gewicht 88 g.

De kunststof spalk zorgt voor bescherming en een fixatie van de pols.

De juiste ondersteuning voor het Carpaal Tunnel Syndroom!

Te gebruiken bij: Artrose, carpaal tunnel syndroom, Overbelasting van de pols, peesontsteking en revalidatie. Tricodur Carpal polsspalk Comfortabele immobilisatie van pols en vingers met aanpasbare immobilisatiepositie. Actimove Manus Forte polsbrace Draagt bij aan een voorspoedig herstel bij acute en chronische pijn van de pols. PSB duimbrace Oud model De duimbrace ondersteunt de duim als het duimgewricht door verrekking van de gewrichtsband instabiel is geworden.

Wat is een klapvoet of dropvoet?

  • Carpaal Tunnel Syndroom De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts.
  • U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

WhatsApp ons. Thuasne Dynastab Dual Polsbrace De polsbrace van Thuasne vermindert de klachten bij een polsblessure dankzij de uitstekende ondersteuning die het biedt. Polsbrace Carpaal tunnel syndroom! Sleutelbeenbreuk Peesontsteking in de schouder Actie Na schouderoperatie Koelproducten Slijmbeursontsteking Golferselleboog Overstrekking Tegen schaafwonden Elleboogslijtage Peesontsteking. Heeft u het besteld op een werkdag voor uur.

Productbeschrijving

De McDavid Carpal Tunnel polsbandage is van thermisch neopreen met nylon aan beide zijden, volledig verstelbare velcro-sluitingen en een verwijderbare medische spalk voor goede steun.

Onze polsbraces, polsbanden en polsspalken  bieden tijdelijk of langdurig therapeutische ondersteuning. Blog Lage rugklachten, wat nu?

Carpaal Tunnel Syndroom CTS kan ontstaan door een beknelling van een belangrijke zenuw in de pols nervus medianus of een zenuw in de middenhand. Kinder enkelbrace 4 Kinder kniebrace 1 Kinder nekbrace 1 Kinder polsbrace 1 Kinder rechthouder 1. Maat: One size, polsbrace bij carpaal tunnel syndroom.

De duimbrace stabiliseert en beperkt de bewegingsomvang van de duim middels drie vormbare metalen versterkingen. De polsbrace van Thuasne vermindert de klachten bij een polsblessure dankzij de uitstekende ondersteuning die het biedt.

Beschrijving

L-R Links Rechts. Blog Lage rugklachten, wat nu? Op voorraad. Tussen de poten van de U is een stevig gespannen bidweefsel waardoor er tunnelvorming ontstaat.

Door het gebruik van luchtig weefsel met schuimvoering is er een optimaal draagcomfort. Doordat de zenuw de zachtste structuur in de carpale tunnel is, kunt u herleiden welke maat geschikt is voor uw pols.

Deze steun ontstaat door twee spalken en meerdere banden. Door de omtrek van de pols te meten, is deze het meest gevoelig voor verhoogde druk en kan de zenuw bekneld raken. Klik hier om meer te leren over cookie instellingen Accepteer Afwijzen. WhatsApp ons. De voordelen van Neopreen Braces. MichelB72 3 juli Ik raad dit product aan. JKGrutto Amsterdam 9 juli Ik raad dit product aan, polsbrace bij carpaal tunnel syndroom.

Wat is het Carpaal Tunnel Syndroom?

Bij een beknelling van deze tunnel heb je daarom meestal last van een halve 'dove' hand. Randen van het klittenband zijn afgewerkt en niet scherp, zoals wel het geval is bij sommige andere braces. Vaak ondersteund met een productvideo. Wij hebben de beste braces voor het carpaal tunnel syndroom voor je geselecteerd.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Beenlengteverschil Hielspoor Klapvoet. Carmen11a 8 januari Ik raad dit product aan. Deze universele spalk is de ideale oplossing speciaal ontworpen voor mensen met klachten door een carpaal tunnel syndroom.


Facebook
Twitter
Comments
Annelijn 17.07.2019 01:53 Antwoord

Beste prijs garantie. Wat is een verstuikte enkel?

Zarah 07.07.2019 15:11 Antwoord

De polsbrace bestaat uit thermische Neopreen en is voorzien van een uitneembare nachtspalk.

Marick 16.07.2019 21:04 Antwoord

Deze polsbrace is geschikt voor de rechterhand. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.