Samsung smart tv wel wifi geen internet

Geplaatst op: 18.08.2019

Wrs dan toch met een kabeltje werken pppfff. Deze stappen hebben we allemaal doorlopen voor we alle kabels hebben vernieuwd. Ik heb sinds gisteren het probleem dat mijn Samsung TV zowel bedraad als via WiFi geen verbinding maakt met internet.

Daarnaast staat in de algemene voorwaarden, dat Samsung allerlei gegevens van u bijhoudt, tijdens het kijken en gebruik van Smart TV, dus vandaar dat alles eerst via hun servers loopt. Deze echt even terug te zetten naar de fabrieksinstellingen? En lukt het ook niet om draadloos verbinding te maken? Zonder kabel gaat ie niet over op WiFi. Nu hebben we zojuist een nieuwe tv ontvanger gehad en alle kabels vervangen, van router naar tv, om maar van alles uit te sluiten maar nog steeds geen internet op de tv.

Lycke Ziggo.

Welkom op de Community, MichielK Had je ook even kunnen vermelden toen ik het vroeg. Ik had niet verwacht dat het aan mijn smarttv zou liggen omdat deze pas 2 maanden oud is.

We krijgen de melding: wel netwerkverbinding, toen dat van jou begon? Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community?

Suggesties inschakelen.

Registreren

Ik hoor graag of dit het verschil maakt. Samsung Community : Televisie : samsung smart tv wel netwerk geen internet. Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Gaat u verder op onze website? Top Posters. Alles in mijn netwerk hier klopt.

Dit had ik zelf ook kunnen bedenken. Heb je nog andere apparatuur. Je kan ook Samsung support bellen; Best beantwoord door Steefb 2 januariHeb je die al een keer bekeken.

Meld je aan

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ik heb niet heel veel verstand van die dingen ik heb werkelijk geen idee of de WiFi op 2,4 of 5,0 Ghz ingesteld staat.

Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden.

Wat een amateurisme zeg? Aanmelden Registreren. Modem staat er tegenover aan de andere kant van de kamer dus?. Kun je een plaatje sturen met de netwerkstatus op de televisie. Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen!

Dat gaat ook via de servers van uw provider. Powered by inSided. Werkt je internet verder wel naar behoren?

  • Televisie kijken, telefoon en internet via een netwerkkabel werkt wel?
  • Ik begrijp het.
  • De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer.
  • Heb je al een account?

Omdat er bij Samsung een server plat ligt waarschijnlijk. Het probleem ligt bij de internetprovider! Ik had niet verwacht dat het aan mijn smarttv zou liggen omdat deze pas 2 maanden oud is. Heb je al een account, samsung smart tv wel wifi geen internet. Dank voor de terugkoppeling. Als ik de smart hup opnieuw installeer kom ik weer uit dat ik wel verbonden ben met het netwerk, maar niet met internet.

Alles is eruit geweest en weer kantoorartikelen winkel bergen op zoom erin. Zorgeloos een private lease auto rijden. Samsung Community : Televisie : samsung smart tv wel netwerk geen internet. Als je buurman ineens een andere router of andere instellingen gebruikt kan jij daar last van krijgen.

Zou je dit willen controleren? Media toevoegen. Als vervolg op de bovenste tips; er wordt daarin gesproken over wifi-kanalen.

Zo kunnen we elkaar sneller helpen!

Update tv heb ik gedaan, tv herstarten ook, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, Amsterdam: De Boekerij. Lid geworden 13 dec Berichten 1. Van welk onderwerp weet jij het meeste.


Facebook
Twitter
Comments
Mendel 24.08.2019 16:31 Antwoord

Ben je lid van Consumentenbond? Wat een amateurisme zeg.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.