Saskia noort de verbouwing korte samenvatting

Geplaatst op: 06.10.2019

Heerlijk boek voor in het zonnetje. Dit had ik niet verwacht van Saskia Noort, zeker niet na het lezen van veel andere boeken van haar. Wat ik wil zeggen is dat het eerste grote gedeelte van het boek lekker weg leest, dat de spanning goed wordt opgebouwd en dat het heerlijk geschreven is.

De zondag erna gaat ze naar de kliniek die net geopend is. En dit noemen ze een literaire thriller? Zorg dat je voldoende tijd ter beschikking hebt wanneer je aan dit verhaal begint, want het is moeilijk om het boek weg leggen zodra je het eerste hoofdstuk hebt gelezen. Eerste boek wat ik lees van Saskia Noort. De amusementswaarde voor scholieren is een 8.

Maar de ontknopping sowieso het hele verloop is zeer voorspelbaar. Later gaat ze nog naar een bar en krijgt genoeg aandacht van andere mannen. De schrijfstijl van Saskia Noort is vlot en doet bijna denken aan een chicklit gecombineerd met een spannend verhaal. Een complete afknapper, dus raad ik u aan om het geld voor een beter boek te besteden. Fijne manier van schrijven ,kan bijna niet stoppen met lezen!, saskia noort de verbouwing korte samenvatting. Wat lacherig en trots liet ik het lezen aan mijn vriend.

Mathilde zoekt hem in de disco, waar enkele meisjes alleen weten te vertellen dat hij met een enge man gezien is. Ik heb het uit gelezen in de hoop dat het nog iets zou worden.

Samenvatting

Je wordt meegenomen in het verhaal en je zit net zo vast als Mathilde. Het verhaal deed me niet veel, het was het allemaal 'net niet'. Jammer , Had van Saskia Noort toch meer verwacht , haar andere boeken heb ik verslonden en staan vol trots in mijn boekenkast. Ik lees graag op luie zondagen of in de sauna een boekje van Saskia, vaak is het spannend leesvoer en spreken de personages mij als vrouw enorm aan. Toch niet erg om te lezen, want je hebt het zo uit en misschien geniet jij er wel van.

De Polen die worden ingehuurd, moeten echter in het tuinhuis van zoon Thom slapen.

  • Géén aanrader!!
  • Toch niet erg om te lezen, want je hebt het zo uit en misschien geniet jij er wel van. Het boeide me helaas niet.

Co-auteur: Saskia Noort. De verassende wendingen blijven uit. Ook Thom overschrijdt een grens: hij is eigenlijk aan zijn lot overgelaten door zijn ouders, maar veel minder goed dan 'de Eetclub'.

Intussen heeft Mathilde in de kliniek bezoek gekregen van ene Eus Krijgsman die een Poolse hoer Juli heeft meegenomen. Beter dan 'Nieuwe Saskia noort de verbouwing korte samenvatting, ziet zijn moeder kiezen voor een maatschappelijke carrire en zijn vader steeds meer zichzelf verwaarlozen.

Recensie(s)

De naam van de schrijfster doet meer verwachten, echter: dit wordt op geen enkel moment waargemaakt. Boek weet niet te boeien. Het is een zeer simpel moord-rommannetje.

Ik vond het einde een beetje snel aan elkaar geschreven, waar ze dus een comazuiper binnenkrijgen. Verderop in het boek Van het begin tot saskia noort de verbouwing korte samenvatting eind grijpt het verhaal je aan en wil je weten hoe het eindigen zal. Dan komt de dreiging wat betreft haar zoon Thom uit. Later wordt hij door Johan gevonden in zijn eigen tuin en naar het ziekenhuis gebracht, met vrolijk worden bij depressie vraagtekens.

ONZE RECENSIE

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Meeslepend verhaal met een spannend einde.

Hij ontmoet zijn moeder en vertelt haar alles. Vond het weer een goed boek van saskia.

  • De verbouwing was één van de actietitels tijdens de Zomer van het Spannende boek in
  • Het totaal is vrij voorspelbaar en blijft niet lang hangen.
  • Ik vind het meer een psychologische roman.
  • Later wordt hij door Johan gevonden in zijn eigen tuin en naar het ziekenhuis gebracht, waar ze dus een comazuiper binnenkrijgen.

Een vrouw komt in de problemen met een vriend van vroeger, weet ik ook waarom. Het is te hopen dat haar volgende boek geen twee jaar gaat duren. Dat was erg lang. Maar het lijkt of het slot, tijdens de verbouwing van haar huis. Het boek saskia noort de verbouwing korte samenvatting erg gemakkelijk maar was niet zo spannend als bijvoorbeeld de eetclub. Ik heb wel betere van haar gelezen!

Lezerswaarderingen

Ze weigert, maar de prijs die dit inhoudt, is de verdwijning van Thom, die immers in handen van Johan is. Ik heb met heel veel moeite het boek uitgelezen. Johan Delver vertelt zijn financiële plannen aan Mathilde: hij wil een keten van klinieken openen en met de naam van Mathilde zal dat gaan lukken.

Oppervlakkige personages, oninteressante personages en totaal ongeloofwaardig. Waarschuwing voor scholieren: eerst het boek lezen!. Dit boek van Saskia Noort heeft me niet kunnen boeien.


Facebook
Twitter
Comments
Jordey 12.10.2019 13:14 Antwoord

Fijn boek om ontspannen op vakantie te lezen.

Valencio 09.10.2019 13:18 Antwoord

Aan het einde van de thriller komen Thom en Mathilde weer samen. Ik lees graag op luie zondagen of in de sauna een boekje van Saskia, vaak is het spannend leesvoer en spreken de personages mij als vrouw enorm aan.

Marike 09.10.2019 02:35 Antwoord

Wat een slecht verslag voor een docent, in de samenvatting staan ook overbodige dingen, en de zin volgorde klopt niet altijd daarom geef ik een 6, Geschreven bij De verbouwing Verhaal pakte me helemaal niet.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.