Toet toet auto garage xl

Geplaatst op: 29.07.2019

Druk op de toetsen voor allerlei leuke liedjes, vrolijke zinnetjes en melodietjes te horen. Hij heeft er urenlang spelplezier aan.

Voor de losse wegdelen is ons zoontje nog te klein, maar oudere broers 4 en 6 vinden deze geweldig. Eigenschappen - W Hij speelt er elke dag minimaal een uur mee soms wel een paar uur per dag!

VTech Toet Toet Garage Plaats Teun Takelwagen of andere Toet Toet Auto's op de lift, luister naar de vrolijke reacties en beweeg de lift naar boven om het platform te zien draaien en het voertuig naar het parkeerdek te brengen Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes t VTech Toet Toet auto: Mickey Mouse in cabrio Druk op Mickey in zijn mooie auto om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen.

Tullie81 24 mei Ik raad dit product aan. Voldeed aan alle verwachtingen.

Wat is hij dol op deze leuke garage, toet toet auto garage xl. Superleuke garage van Vtech. Opa93 2 mei Ik raad dit product aan. Gebruik de afstandsbediening om de raceauto te besturen of beweeg de raceauto en hoor grappige geluiden en muziek.

Beweeg de route wisselaar om een van de 3 routes te kiezen.

Beweeg de trein met de laadwagon over de Magische Sensors van de speelsets apart verkrijgbaar en luister naar de vrolijke re
  • Druk op de lanceerknop en de raceauto schiet vooruit.
  • Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit verrassend veel en fantasierijk.

Wij zijn super blij met deze set voor ons zoontje. Mandyx87 4 augustus Ik raad dit product aan. Met elektronische pitstop en 8 Magische Sensors die grappige zinnetjes en gezongen liedjes activeren wanneer de Toet Toet Zijn vader vind het net zo leuk daarom zou ik het al aanbevelen zodat dat vader en zoon samen leuke tijd hebben samen.

Het enige nadeel is dat zowel de auto's als de garage zelf geluid maken. Zodra hij het ziet is hij helemaal enthousiast en er niet meer vandaan te krijgen : Wat een concentratie en enthousiasme voor 1 stuk speelgoed van zo een jong kind, uitzonderlijk mooi en zèker aan te raden.

  • Mirandaa 18 mei Ik raad dit product aan. Met 3 Magische Sensors die vrolijke reacties activeren wanneer de Toet Toet Auto's apart verkrijgbaar eroverheen rijden.
  • KimBueneker Arnhem 23 november Ik raad dit product aan. Echter mis je hierbij wel de weg al.

M'n kleinzoontje van 2 kan er uren mee spelen. Druk op Mees de Monstertruck en laat de vlammen ronddraaien op het stuntplatform.

Uitgepakt en meteen mee gespeeld. Qpqp Kessel 20 april Ik raad dit product aan.

DVD & Blu-Ray

Beweeg de voertuigen over de 9 Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties. Wanneer een Toet Toet Auto's voertuig over de sensor rijdt, herkent de brandweerkazerne het voertuig.

Het zijn toch de geluidjes en lichtjes die het hem doen. Nu maar bestellen bij Bol en jawel binnen een dag binnen, lekker snel dus het kan wel.

Tanita 7 december Ik raad dit product aan. En heeft onderhand de hele serie compleet? Ook de oudere kindjes van 5 jaar gingen er direct mee spelen. Susanna87 Hardinxveld-Giessendam 10 januari Ik raad dit product aan.

Meer weten over?

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Ze kunnen er uren mee spelen. Verzamel alle voertuigen uit de Toet Toet Auto's collectieMet knipperende gezichttoets en realistische geluidenDruk Eindeloos speelplezier heel veel mogelijkheden om uit te breiden.

Ook oudere kids spelen er nog graag mee.

Dollytje Nijlen -Belgi 24 februari Ik raad dit product aan. Trending Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak poppenwagen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto bestuurbare auto kinderkeuken bordspellen.

Het Was makkelijk in elkaar te zetten. Leuke garage die alleen maar leuker wordt als ook alle andere auto's van toet toet toet toet auto garage xl aangeschaft worden. Susanne 11 december Ik raad dit product aan. Beweeg de route wisselaar om een van de 3 routes te kiezen. Wouter79 Enschede 28 december Ik raad dit product aan, toet toet auto garage xl.

Draai de wolk rond de toren om het voertuig te laten vliegen en draai vervolgens de radar tegen de klok in om het voertuig te laten landen.

VTech Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne

Zit goed in elkaar. Gebruik de afstandsbediening om Rick RC Raceauto te besturen en race naar vier stuntplaatsen om de raceauto coole stunts te laten doen. Wanneer je de rode schakelaar verschuift wordt de motor geactiveerd en laat de trein over de drie magische sensors bewegen, zodat je leuke reacties hoort.

Het is sterk en ziet er echt fantastisch uit. Zit goed verpakt, herkent de brandweerkazerne het voertuig. Japies09 1 december Ik raad dit product aan.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.