Wifi verbinding maar geen internet ziggo

Geplaatst op: 23.09.2019

Geen problemen met de TV? Ik heb een sitecom n wifi extender geplaatst op de sitecom router.

De laptop heeft wel gewoon internet toegang. Het modem resetten heeft als uitwerking gehad dat ik het daarna nog 3x heb moeten opstarten om weer verbinding te krijgen ik heb nu al meer dan een jaar problemen met Ziggo. Hij meldt mij dan dat is geen internetverbinding heb, terwijl dat niet klopt. Ik heb ook een probleem met internet. Ik nodig je uit om deze antwoorden te beschrijven in een reactie op dit topic.

Kabel nog goed en in de aansluitingen.

Hoiwifi verbinding maar geen internet ziggo, Ik heb een vraagje! Moest onverwacht voor mijn werk naar het buitenland. Sinds enkele dagen ben ik klant van Ziggo. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden? Gek wordt ik hiervan. Ironisch dat er een handleiding is over hoe je je wifi repareert op het internet zelf.

Registreren

Wat is je postcode? Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Is er iets in de instellingen van mijn laptop dat ik kan aanpassen? Dus het is niet uitsluitend mijn thuis router die er problemen mee heeft. Ik heb mijn eigen PC en die zit met een kabel aan een access point dat op mijn kamer staat.

Gebruikersnaam of e-mail.

EmJee zegt:. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Pascal zegt:. Ik heb een connectbox van Ziggo. Welkom Nog geen account. Hoi Mcvanstraeten Erg lastig natuurlijk en begrijp dat je het niet meer ziet zitten omdat je al vaker problemen hebt gehad?

Modem controleren

Be rt jou handleiding van de mediabox heb ik voor mijn trip uitgeprobeerd maar ik denk dat ik daar iets fout gedaan heb. Welkom Nog geen account? Ik kan echter geen verband vinden tussen wat wél en niet werkt. Bedoel je deze informatie?

Ik heb een Ubee EVW van Ziggo, maar dat er niks gedaan kan worden, maar werkt niet. Heb je nog andere apparatuur. Waar kan dit aan liggen. Gr Robert Hartogs. Ik snap er niets van want wifi doet het wel op mijn huisgenootje laptop en op mijn mobiel dus denk dat het niet ligt aan de Wifi.

Koen Lormans zegt:.

Wat wil je fiksen?

Ik snap er niets van want wifi doet het wel op mijn huisgenootje laptop en op mijn mobiel dus denk dat het niet ligt aan de Wifi. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.

Een Conectbox, het wifiwachtwoord heeft geen vreemde tekens, heb al vaker de modem ban de spanning gehaald, maar tot op heden met geen effect. Zo niet, lees nog even verder.

Ik kan thuis gewoon via WiFi op internet maar op school Saxion hogeschool maakt hij geen verbinding terwijl hij het netwerk wel herkent. Is je probleem inmiddels opgelost. We hadden meteen sneller internet maar binnen no-time begon de internetverbinding weg te vallen.

Voer je Gazelle medeo excellent achterlicht in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Jetty Postma zegt:. Staat je antwoord hier niet wifi verbinding maar geen internet ziggo, start dan een nieuw topic.

Zou het probleem aan de modem zelf kunnen liggen. Noteer deze en plaats ze hier. EJ van Ginkel zegt:.

Werkt het traag of helemaal niet?

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Bedankt voor het feit dat je zo snel gereageerd hebt Nico. Als je op wifi wil kun je bijv geen Google openen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Los van elkaar na reset extender werkt het weer als vanouds. Dit klinkt als een vreemd probleem waar ik je helaas niet zo bij kan helpen? De route connect wel het internet van mijn buren!


Facebook
Twitter
Comments
Loubna 26.09.2019 15:24 Antwoord

Is het ook met andere apparaten zoals de computer of laptop? Hallo, ik heb sinds kort een tp-link router aan mijn ziggo modem gekoppeld.

Shayla 27.09.2019 14:45 Antwoord

Beste Gerard, Ik durf het zo niet te zeggen, klinkt allemaal erg vreemd en vermoed dat er ergens software roet in het eten gooit.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.