Zondag met lubach kamer gotchi

Geplaatst op: 24.09.2019

Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank. Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat. Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt.

Vervolgserie op Nederland van Boven toont ons veranderende landschap. Chinese dromen Ruben Terlou reist verder door China, met de snel veranderende maatschappij als kompas. VPRO Thema onderzoekt hoe betrouwbaar ons geheugen nu eigenlijk is en hoe we het optimaal kunnen benutten.

Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger. Wapens Thema-uitzending.

Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Wapens Thema-uitzending. Oorlogsjournaliste Natalie Righton unembedded in Afghanistan. In deze serie ontleedt, interpreteert en bekritiseert Kasper C. The Radical Story of Patty Hearst Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt.

De Kloof Acht gedramatiseerde, zondag met lubach kamer gotchi, literaire podcasts over het thema de kloof in de breedste zin van het woord.

Platform voor boekenwurmen.

Navigatiemenu

Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Hoeveel waarde hechten jongeren aan geld en hoe gelukkig worden ze er van?

Liefde in tijden van internet Thema-uitzending. Wilders' Droomvlucht Wat is het ideologische verlangen van Geert Wilders? Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden.

Labyrint tv Theorieën en experimenten onder de loep.

Adriaan van Dis op zoek naar parallellen n contrasten met de huidige West-Europese samenlevingen. Parelradio In Parelradio hoor je de mooiste verhalen zondag met lubach kamer gotchi het radioarchief. Kindereditie van de knappekoppenstrijd! Jaarlijks zes nieuwe films van Nederlands filmtalent op tv. De smartphone lijkt ons leven tot n groot spel te maken.

Grappige maar soms ook lugubere animatieserie over konijntjes.

2. Kamergotchi

Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen. In de eerste seizoenen interviewde Lubach bekende Nederlanders en had hij een vaste sidekick: een pratende handpop en tech-expert Salamander Klöpping, een parodie op Alexander Klöpping. Zesdelige documentaireserie waarin het verhaal van de ontvoerde en gegijzelde Patty Hearst verteld wordt.

Ilja Leonard Pfeijffer ontmoet inwoners en nieuwkomers in de Italiaanse havenstad Genua. Televisie is dood. De achtertuin van Jan Wolkers Jan Wolkers op ontdekkingstocht in zijn eigen achtertuin.

Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig, zondag met lubach kamer gotchi. De comeback Een tweedelige reallifesoap over de comeback van het wereldberoemde dansduo Hoeveel zijn mijn munten waard en Pepita.

Zara en de magische kicksen Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven.

1. The Netherlands welcomes Trump in his own words

Boeken op reis Wim Brands gaat op reis naar zes schrijvers die internationaal beroemd zijn. Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen? Zes dates Webserie over een jongen, een meisje en zes dates.

  • Shot on Location Filmprogramma over zes recente meesterwerken, presentatie Tom Barman.
  • Wat heeft internet in twintig jaar eigenlijk voor de liefde betekend?
  • Wat drijft hun?
  • Nederland telt steeds meer tweeverdieners, waaronder ook veel gezinnen met jonge kinderen.

Komische jeugdserie over het wel en wee van de vaste bewoners van psychiatrische inrichting Zonnedael. Keepvogel Handgemaakte computeranimaties over de avontuurlijke Keepvogel en het hondje Tungsten, zondag met lubach kamer gotchi. Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland. Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig. Het beste van Biesheuvel Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem zondag met lubach kamer gotchi een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief.

Jeugdprogramma over kinderen met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst! Beagle Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te totally spies the movie online krijgt. Wat is er gebeurd.

Berichtnavigatie

Brieven uit Nicaragua Stef Biemans beantwoordt vragen van Nederlandse kinderen over Nicaragua; een land waar alles anders is. Kwaad bloed Thema-uitzending. Politiek interview- en debatprogramma, zondag van

Trees is veel, maar bovenal is Trees een journalistieke zoektocht. Hoe is het om de broer of zus van een beroemdheid te zijn. Cv der mislukkingen Succesvolle Nederlanders vertellen over hun professionele dieptepunten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.